Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2014 20:41 - ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1599 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 04.05.2014 20:43


  Пламен Пасков 9 часа ·   Пламен Пасков във Фейсбук : За евроатлантическите ценители, и Православието: "Картаген трябва да бъде разрушен!"

Шефа на външното министерство на Швеция: "Православието е главната заплаха за западната цивилизация"

По думите на Карл Билдт, Владимир Путин демонстрирал привързаност не към общочовешките, а към православните ценности. 

Разбирате ли, какво означава това, или да превеждам?

олиткоректни толерасти, либерасти, педерасти, ЛГБТИ активисти, и прочее извратени умствено, морално, и физически петоколонници, и техните служители в България: "Това е теория на конспирацията!" 

Винаги, когато някой намери, покаже, предположи някакъв заговор срещу Православието, и срещу сродните нам народи, тези "привърженици на евроатлантическите ценности" реагират бурно, остро, язвително, с насмешка, гнусливо, сякаш разговарят с някой умствено недоразвит параноик.Един вече покоен такъв параноик казваше: "Това, че съм параноик, не значи, че наистина не ме преследват". И беше прав човекът. Умря си мърцина от подпомогната мизерия, подобно на Илия Минев.

Но както и да е, може пък и верно ние да сме идиотите, и тези евроатлантически ценности да са наистина нещо ново, хубаво, прогресивно, нещо добро и светло. Може би ние просто не разбираме, защото верно сме задръстени, и просто трябва да ни се покаже, и обясни като на бавно развиващи се?

 

Добре, да пробваме: къде, в коя енциклопедия, в коя доктрина, в кой учебник, в коя книга, и от кой мислител са формулирани тези "евроатлантически ценности"? Какво представляват те, как изглеждат, могат ли да се пипнат, вкусят, пробват?Питам аз, и отговор много искам, но дотук нито един от изброените им привърженици не ми е отговорил нищо смислено.

Може верно аз да съм тъп. Може нещо да не съм наред със зрението. Но нека ви кажа, какво лично аз виждам:

  • Аз виждам ненужно жестоко убийство на малки жирафчета в Дания (страна, с най-високия стандарт в ЕС) с последващо разфасоване пред малки деца, което се представя като нещо хубаво.
  • Виждам ненужно ежегодно масово клане на делфини, пак в Дания, като проява на традиционна мъжка постъпка.
  • Виждам откачени и отвратителни разголени жени, които се държат истерично, като пощръклели, и държат да придадат на обругаването на религиозните и човешки чувства на болшинството хора някакъв политически етикет, който стои като на свинче звънче, и всъщност изобщо не се вписва в дивотията им. Наричат ги Фемини, Побеснели шунди (Pussy Riot, преведете го по-прилично, ако можете), но за мен това нещо не е наред. Може да съм верно задръстен, и одъртял, но в мен те предизвикват само отвращение, и желание да ги ритна по-здраво. Или с нагайката, както казачетата в Сочи бързичко ги усмириха.
  • Виждам клубове и партии на зоофилите. Изнасилени и окървавени кучешки задници в Дания, и други прилични и цивилизовани бели, и побелели от шмъркано страни.
  • Виждам злостно истерично осъждане на нашенската традиция "тричане" на кучетата, при която те не страдат, и не умират. Всъщност, виждам систематичен опит за унищожаване и затриване на всички наши традиции.
  • Виждам разрешени дроги, и държави, слели се с мафиите, но в същото време - забранен коноп канабис, медицинска марихуана, който векове е бил и лекарство, и индустриална култура.
  • Виждам борба за демокрация, в резултат на която не самоубиват хора, но и ги разфасоват за органи, които продават именно на евроатлантическите цивилизовани демонократи от извън-православното пространство. Отново с тяхната лицемерна благословия, и гръмко мълчание по въпроса.
  • Виждам партии на педофилите, като границата на възрастта за разрешения секс с деца постоянно пада. Пак сред най-благополучните страни в ЕС, и в Скандинавията.
  • Виждам партия на инцестофилите, очаквам партии на геронтофилите, некрофилите, дендрофилите, и аманайси извратено-филите, каквито само наистина много извратени сатанински мозъци могат да измислят. Предполагам, но не съм сигурен, че "мозък" е правилната дума. Подозирам, че там има нещо средно между пикоч и лайна, ако не и нещо още по-лошо. Иначе няма обяснение.
  • Виждам яростното и злостно настъпление на Содом и Гомор, пред които сталинската пропагандна и болшевишката пропагандна машина започва да прилича на недодялана пионерска игра с лагерна количка.
  • Виждам масово настъпление на исляма, пак с благословията на "евроатлантическите ценители". Ама не този, с който хората с хилядолетия живеят мирно и спокойно, като в Сирия преди войната, а като този, който признава само Дар ел Ислам (светът на исляма) и Дар ел Харб (светът на войната). За който рязането на глави, и играта на футбол след това с тези отрязаните глави, и влаченето на убити хора с мотори е част от традиционната и официална развлекателна програма. Както и горенето на живи християни също.
  • Виждам систематичен колониален двоен стандарт, постоянни лъжи и лицемерие във всичко: в отношенията между хората, в отношенията в службата, в отношенията в парламентите, в отношенията към другите страни и народи. Имам чувството, че "евроатлантическите ценители" се раждат с две лица, с две сърца, с два езика, и ги ползват в зависимост от конюнктурата и момнентния си интерес. Всъщност, вече не съм сигурен, че са само с по две. Мисля, че тези хора са напреднали с това клониране повече от нас.
  • Виждам не само двоен стандарт и гигантско античовешко лицемерие, а фактически единствен стандарт: само това, което "евроатлантиците" кажат, само това е двойно-дестилираната истина. И всяка тройно изкривена линия, успоредна на кълбото от лъжи и демагогия, което проповядват, е най-правата и правилна линия. И това е аксиома, не се обсъжда, и не се доказва. Защото те, богоподобните евроатлантици демонократи, така са казали.
  • Виждам постоянни войни, които наричат с други, благопричлини, и даже красиви, приятни думи. Мироопазваща мисия, например. Масови убийства, които наричат collateral damage, или за които винят убитите, а не убийците. Страдания, грабежи, унищожение и разруха в името на нещо, което тези евроатлантически ценители на ценности наричат демокрация. Но също така виждам, че тази демокрация нито е народовластие (прекият превод на думата) нито е нещо даже близко, или подобно на античната демокрация, за която има ясни описания и характеристики - какво е била тя на практика. Какво е тогава това символ верую на тези евроатлантически ценители на ценности, нито те, нито някой друг дотук нито ми е обяснил, нито ми е показал, нито е привел достоверен съвременен политически модел - къде я практикуват, аджеба, тази демоНОкрация.

Това виждам аз. И ако някой смята, че съм за очен лекар, да ми каже - какво вижда той лично. 

 

Всъщност, аз съм православен човек по-скоро номинално. Не ставам за пример за ревностен християнин. Защото смятам, че всяко чисто духовно учение умира, и се извращава от момента на институционализирането му. Както е с всички съвременни религии днес, с изключение може би на дзен-будизма, и индийските версии на духовните йоги-практики.

Българската православна църква отдавна е БПЦ ООД, или даже ЗАД. И педерастията (не само в сексуалния смисъл), и сатанизмът дълбоко, като рак и проказа са поразили тялото на нашето духовенство. "Вън педерасите от църквата", нали така, отче Силвестър Янакиев, Мартин Карбовски? Предаването на Карбовски?

Безусловно "ВЪН!", веднага се съгласявам.

Подобни затруднения с настъпващия сатанизъм има и в украинската, и в руската православни църкви.

 

Но Църквата не е само клириците, и даже изобщо не е клириците. Не е и храмовете, и иконите. Така, както моят пръст, на ръката ми е мой, но не е аз. Защото ако си го отрежа, или ми го отсекат, аз ще продължа да бъда аз, а пръстът ми няма да продължи да бъде мене, без мене.

Така е и с клириците, и с храмовете, и с иконите и с утварта там. Без миряните всичко това е нищо. Сбор от строителен материал и някакви вехтории, и никому ненужни вождове с проскубани корони, без индианци.

Греша ли, отче Силвестър?

 

Но това, което казва един от официалните представители на Швеция, е червена лампичка. Това, което казваше Збигнев Бжежински, че "Картаген (Православието) трябва да бъде разрушен", (веднага или едновременно със СССР), ме кара да се замисля.

Насила ще ме накарат да стана по-православен, отколкото бях. Просто като защитна реакция. Защото християните в Сирия, и по света, ги колят, кормят, убиват, режат им главите, горят ги, без да ги питат - колко ревностни, и колко добри християни сте. Просто защото са християни. Всъщност просто, защото не са салафи, и уахаби джихадисти. Така, както заклаха Тео ван Гог, и войничето във Великобритания, без да им вземат преди това интервю - колко добри и ревностни християни са, и струва ли си да ти вземем главата, ако не си чак толкова ревностен. Нито питат - от коя версия на християнството си? Никой не си губи времето с такива анкети и въпроси. 

 

А ако трябва да видим - кой всъщност отглежда, и пуска тези бесни кучета на войната, тези озверели орки, стигаме не до Саудитска Арабия, Катар, и Бахрейн. Защото те осигуряват само тоягите, с които бият кучето Православие, и Християнство. Главата, която взема тези решения, и ръката, която държи тази тояга, са на Обетованата земя, и отвъд океана: Pax Americana.

Всички латино-европейци (обединително за неправославни) са или първоразредни колонии, или васали на Pax Americana. И те са също маша в ръцете им срещу последните остатъци от поразеното от сатанизъм и проказата на пороците Православие. Защото най-поразени са клириците, но сред миряните, и даже пак сред клириците, има все още достатъчно много чисти и светли хора на духа, оазиси, които съществуват, и носят този огън, тази Светлина през вековете въпреки системата, и въпреки проказата. Тези хора, и тази идейност, тази светлина трябва да бъде загасена.

Затова ероатлантици като въпросния викинг-швед изобщо не се стесняват да публикуват - кой и какво според тях е главният враг, който трябва да бъде победен, унищожен днес.Ако това продължава да ви се струва теория на конспирацията, или някаква путинска руска пропаганда, ето ви преки цитати:

 

«Новата антизападна и антидекадентска линия на Путин се опира на дълбоко консервативните православни идеи», — убеден е Билдт.

И това е Зло, голямо, най-голямото зло, според шведа!

За това може да бъде прочетено в Twitter на шведския министър. Туитър на Карл Билдт: https://twitter.com/carlbildt/status/448069450437513216

Материала на английски: http://www.focus-fen.net/news/2014/05/04/335073/rex-carl-bildt-thinks-eastern-orthodoxy-is-main-threat-to-western-civilisation.html

На руски: http://www.iarex.ru/news/47530.html

На български:......няма! 

 

Защо няма ли? Ами защото българоезичните, но не български СМРАД нямат нито инструкции, нито препоръки, нито разрешение да го публикуват. Колониалната генерал-губернатура на англосаксите, и васалите им не са дали разрешение на местните марионетни лакейчета на жълтите павета.

Така сваряването на гадната православна жаба България, и българи, ще стане по-неусетно, без да се усетят тъпите туземни българи. Нали така, крайно неуважаеми не-наши политически мухльовци от жълтите павета?

Така ли е, СМРАД?

"}" data-reactid=".2" style="color: rgb(109, 132, 180); cursor: pointer; text-decoration: none;">Харесвам ·  · Сподели
  •   Alex ResЯне Сандански и 69 други харесват това.
  •   61 споделяния
  •     Преглед на още 45 коментара
  • image Donjo Donev Пламен е прав. Има още. Опитвал съм се да стигна до дъното. Сега накратко отчасти. Основния проблем е елеминирането на Иисус. 2000 години се води тотална война с него. Още от разпъването му. Вижда се ще в Новия Завет навсякъде след четирите Евангелия и Посланието на Яков, Брата Господен. Християнските деноминации са деформирани в различна степен. Но Католическата и Православната църкви са съхранили достатъчно. През последните десетилетия са подкрепени и на държавно ниво. За католиците в Латинска Америка, за православните - Русия. Латинска Америка може да бъде в момента сразена силово. Но Русия неможе. Затова центъра на положителното развитие се измества към нея. Затова и така беснеят антихристиянските сили по всевъзможни начини. Запада умишлено целенасочено успешно е сриван от края на Средновековието и според мен може да се датира със знаменития спор между Ройхлин и Пфеферкорн. Но Иисус е неотстраним, само той е незаобиколим и вечен. Завръщането му и разширяването на влиянието се гарантира в момента от Русия и от там от Православието. Трудно ни е, има още много да страдаме, но тенденциите в света се пречупват необратимо.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikikm - Пасков,
07.05.2014 20:36
комплименти! Колкото до Карл Билд, подобно изявление,едва ли е на швед, по етнически признак!
цитирай
2. injir - Целта е бавно и сигурно да не остане ...
11.05.2014 08:23
Целта е бавно и сигурно да не остане нищо от българи и от България. Правителствата ни са купени.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709571
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031