Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2014 15:27 - Масони ограбиха България в последните 20 години
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1217 Коментари: 0 Гласове:
2



Масони ограбиха България в последните 20 години
Филип Михайлов+ 24 юли 2009

 http://www.razkritia.com/11167/масони-ограбиха-българия-в-последнит/

Членове на българската масонска ложа, покровителствани от американски масони са в основата на всички „демократични“ промени и събития у нас в последните 20 години. Всичко се развива по предварително начертан сценарий за забогатяване на определен кръг хора за сметка на националните богатства на страната и труда на обикновения човек.

От началото на промените у нас водещи фигури са група евреи-масони, независимо от партийната си принадлежност. Евреин по майка Андрей Луканов бе двукратен премиер на правителства на бившите комунисти, въпреки че формално дори нямаше българско гражданство.

Нелепо загиналият при сърфинг Илко Ескенази  бе вицепремиер в съставения през 1991 г. кабинет на антикомунистическия Съюз на демократичните сили. Евреин по майка е Георги Пирински, бившият министър на външните работи в червеното правителство от 1994-1997.

Същото се отнася  за  Филип Димитров, както и за  вицепремиера от правителството на Костов  Александър Божков. Всички те са и членове на тайна масонска организация. Масоните следвали начертания план, но понякога стигали и до скандали при разпределянето на сферите на влияние и финансовите и имотни ресурси. Това разкри бившата директорка на Националната следствена служба Ани Крулева.

Основни действащи лица на една от мафиотските срещи били Илко Ескенази от СДС и прокурорският син Валери Димитров от БСП. На срещата шефовете на големите външнотърговски дружества си поделили конспиративно огромни богатства както в имоти, така и в пари.

Напълно тайно те измислили схемата – след пет години за сума от 1500 лв. всеки от генералните директори на тези богати дружества става собственик на дял от задграничното имущество, закупено и платено с държавни пари за целите на външната търговия. На практика с нищожни пари се е осъществила нелегална приватизация на изключително скъпо държавно имущество.

Покойният шеф на Мултигруп Илия Павлов също е бил част от мафиотската схема. Той настоявал НСлС да не води дела срещу Първа частна банка, за да не пострада имиджа му. Защитница на подобен род банкери била и лично Емилия Масларова – тя лобирала за скандалния директор на Балканбанк Иван Миронов.

Ани Крулева разкрива и заговора срещу Филип Димитров, когато с фалшив „жълт“ плик бе подхвърлена информция, че той е явочник и агент на Държавна сигурност. Зад аферата стояли лично бившият агент на ДС Боби Бец, Стоян Ганев и група олигарси. Това е било контра удар срещу атаката на Филип Димитров с „Оня списък“, кодето на челно място беше името на Стоян Ганев.

Скандални разкрития на бившето величие Ани Крулева. Конспирация, за която в България рядко се говори, а и в повечето случаи се приема с насмешка. Интересно е обаче защо чак сега г-жа Крулева изплю камъчето? Да не би и тя да прави четки на новата власт и да се кани отново за висок пост?


Как САЩ разруши България(планът РАН-ЪТ)

http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs






КОМЕНТАРИ:

 

emigrant

сеп 24. 2009

zdraveite balgari, makari i ot dale4e, jiveq ot 15 godini v usa- tzarstvoto na evreite. materialat koito pro4etoh e sto protzenta istina, samo sa propusnati o6te imena na deistva6ti polititzi. v usa umi6leno prez poslednoto desitiletie se ponijiha standartite v obrazovanieto i se povi6i tzenata na zdraveopazvaneto, tzelta e da se iz4isti darjavata ot meksikantzite i indiitzite, i tlasak dade ne koi da e a bil klintan edin ot nai izvestnite masoni tuk, a sega jena mu e darjaven sekretar, borbata e za resursi a ne za pari, a balgariq e bogata na resursi, dostata4no piteina voda na parvo mesto, i plodorodni po4vi, ne6to koeto evreite nqmat v izrael. iskam samo da spomena 4e jenata na boiko sa6to e masonka

 

SCZi

фев 17. 2010

за съжаление всичко е вярно тук, аз само ще добава соломон паси, сергей станишев и надежда михаилова… народа е изтъпел напълно и програмирано, иска да живее като в САЩ ама никой не му показва милионите които са без здравна осигуровка и живеят в трейлерс(каравани). тука с вдигането на САЩ визите вече се подиграват с нас, близо сме били, нали щяха да ги махнат като ги пуснеме да бомбандират Сърбия, а после и Ирак, а и след като влезем в НАТО… никой не споменава цялото име на http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Bernanke – защо ли?! отговорете си сами

 

Stoika Bojkova

юни 17. 2010

Незнаете ли,че третия световен ред се замисля от масони,които искат да имат власт над целия свят,прочетчте сайта ХНЕТ.БГ

 

NaSSko

фев 05. 2011

Всичко описано тук е вярно, има и още. Прочетете http://www.4shared.com/document/Ka2tpOY9/____-____.html
 Търсете истината !!





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709162
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031