Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2014 21:15 - Бивша любовница на Джордж Сорос го наби в съда
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 517 Коментари: 0 Гласове:
0



Росен Петров заяви в ефир, че влиза в България без цензура
фев. 09 Важни Новини 20 comments
http://www.silnabulgaria.com/росен-петров-заяви-в-ефир-че-влиза-в-бъ/

Росен Петров заяви в ефир, че влиза в България без цензура. Това е последната му изява в Btv.


Обновена

В предаването „Нека говорят с Росен Петров“, гостуващ Николай Бареков предложи на водещият да участва в партията му с длъжност вътрешен министър. Росен Петров извади декларация, която прочете пред зрителите си, с която се съгласява да бъде част от ББЦ. Не е споделена официално –  длъжността, която ще заема.
 Петров категорично заяви, че като гражданин на България устава, статута и намеренията на партията на Николай Бареков му допадат най-много и ще участва активно в партията.

„Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от „България без цензура“, особено ако е в коалиция с ВМРО. Правя го, защото харесвам и подкрепям нейните идеи“, обяви Петров. В изявлението си той обясни, че в тази партия го зове кръвта на дядовците му и влиза в нея, за да се бори за национално обединение. Той изрази готовност да изпълни докрай договора си с телевизията, но сподели, че се съмнява това да се случи. „Бог с нас! Да живее майка България“, завърши декларацията си водещият. На финала на предаването той подари на Бареков личния си офицерски кортик.

После водещият провокира Бареков към изповед за детските му и младежки години. „Бях палав. Играех шах, обичах да ходя на кино. Израснах при баба и дядо. Като войник бях 110 килограма, казармата я изкарах добре, научи ме на много неща. Не ми беше леко. Бях в Ямбол във ВВС на Червен баир като свързочник. Военните ме вкараха в техния ПР-отдел и пишех различни съобщения“, разказа политикът. Веднага след това обясни мотивите си за връщане на казармата. Поясни, че искането му е, за да се преодолее битовата престъпност и да няма неграмотни младежи. Контингентът, който ще влиза в казармата е от хора, които не са виждали работа и като откраднат една кокошка, влизат в затвора, а от там вече по каналния ред. Висшисти няма да взимаме в тази образователна и трудова повинност, разясни Бареков.

Гостът коментира и целите на ПП „България без ценура“ за евровота. „Не ни вълнува въпроса към коя голяма европатия ще влезем. Приоритет ни е да влезем в Европарламента. Няма начин да бъдем в ПЕС – Станишев няма как да ми е началник, но и нямаме работа в ПЕС“, обяви той.

В предаването бе включена и Нешка Робева. „Много нападки имаше, предсказания, съмнения, но за негова чест, Николай не се опита да ме привлича към своята партия. Ние ще работим и в бъдеще заедно, но ако него го изберат и той излъже хората, бих го хванала за ухото и бих го извела от парламента“, обеща легендарната треньорка. „Робева има пълното право да ме бие, ако не бъда част от народа. Моето желание е да променя мисленето на политиците, защото веднъж влезли в парламента, те вече не мислят за хората“, отвърна й Бареков.

Тази „кандидатура“ (покана) от страна на Бареков към топ водещият на Btv, показва че огромна част от кадрите в партията са независими и непартийни до момента. Журналистите взимат нещата в свои ръце.

Btv забранява на г-н Петров да участва в България без цензура и  това ще е последната му изява като водещ на „Нека говорят“.


Ето "Операция "Слава" от днес :

http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/videos/video/527924899-Operatsiya_Slava__kak_da_pobedim_prestapnostta.html


Само разговорът с Бареков не са представили във видео БТВ.





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13759636
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930