Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2014 23:00 - Elena Vatashka Призив към българските граждани от Сдружението на българските футболни привърженици
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 506 Коментари: 0 Гласове:
0



Elena Vatashka :
Призив към българските граждани от Сдружението на българските футболни привърженици

 Футболни фенове, граждани, българи,

 Дошло е време да загърбим нашите противоречия, както и нашите клубни, политически и човешки вражди, за да можем да помогнем на България. Намериха се институции и болни мозъци, които искат да реставрират османската власт в България отхвърлена с цената на столетни борби, кръвопролитни войни и хиляди жертви. В България са заведени повече от 80 дела от страна на Главното мюфтийство с абсурдни претенции за получаване на държавни и обществени сгради, и други имоти, земи, гори. Това е грубо посегателство върху историческата памет на нашия народ, върху нашата национална съвест и достойнство. Намериха се и продажни магистрати, които вече подариха старата джамия в Карлово на Главното мюфтийство, което ще я открива отново като действащ мюсюлмански храм. Съвсем умишлено дълго време имаше медийно затъмнение, за да не може хората да се обединят и да реагират срещу това безумие. Можем само да съжаляваме, и да се срамуваме като български граждани, че дотук не е имало масов протест срещу тези дела в нито един български град. Хората от различни български селища бяха изоставени и всеки трябваше да се спасява поединично. Така няма да стане. Така не приличаме на народ. Така всеки ще ни победи.

 Затова, призоваваме всички да излезем на всенародна българска проява в защита на България и нейната свята историческа памет. На 7 февруари от 10.00 часа в Съдебната палата в гр.Пловдив ще започне съдебната битка за спасяване от ново поробване на града на българското Съединение. На 14 февруари, пак в Пловдив в Съдебната палата, вече на втора инстанция, община Карлово и нейните граждани ще се борят градът на Левски да остане български град. Нека подкрепим масово Пловдив и Карлово, защото дори една крепост на българщината да падне, все едно е, че е паднала цяла България. А после, заедно, с общи усилия, да помогнем на всеки един български град атакуван и поставен под обсадата на абсурдните искания за османски исторически реваншизъм – София, Стара Загора, Кюстендил, Дупница, Враца и десетки други.

 Фенове,

 Излезте като българи и носете само български знамена, като дадете пример на обществото, че дори и най-отявлените спортни опоненти могат да се обединят в името на България. Сега е време за примирие помежду ни, за да спечелим битката за България.

 Граждани,

 Забравете лошите неща, които ви внушават медиите за феновете, те са обикновени хора като вас, но малко по-бунтари и непримирими. Забравете за своите партийни различия и елате като българи само с български знамена.

 А на съдиите искаме да кажем следното: гледайте, струвайте и решавайте, но не забравяйте, че правосъдие, което погазва истината, справедливостта и морала, се нарича безправие и произвол. Такова „криво“ право ще доведе до задължителна съпротива. Вашата независимост не значи, че сте независими от волята на българския народ и от българския национален интерес.

 Всички за Пловдив, всички за Карлово! Да живее България!

 Призивът е подкрепен от привърженици на Левски, ЦСКА, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, Берое Стара Загора, Пирин Благоевград, Славия, Локомотив София, Етър Велико Търново, Нефтохимик Бургас, Пирин Гоце Делчев.

 03.02.2014г.
Харесвам ·  · Сподели · преди 4 часа ·
37 души харесват това.

29 споделяния

Валери Владимиров За това което правиш,Ели те обичам и напълно подкрепям!Продължавай такаААА!!!




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13711590
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031