Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2013 16:28 - Каква низост трябва да притежаваш, за да обидиш почернена майка
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1931 Коментари: 0 Гласове:
1



 
 Каква низост трябва да притежаваш, за да обидиш почернена майка

 05.12.2013 16.49

http://dnesplus.bg/News.aspx?n=632471


 Колко трябва да ти е нисък морала, какви устои и ценности трябва да притежаваш, за да обидиш една почернена майка? Е, атакистът Павел Шопов го направи. Заяви, че депутатът от ГЕРБ, Нели Петрова, чиято дъщеря Лора бе убита на пешеходна пътека от моторист е в Народното събрание, заради трагедията си.

Нели Петрова всъщност е символът на честността и истината, който слава богу е в това Народно събрание, за който аз бих гласувала при евентуален мажоритарен вот. Тук е момента да обясня на Шопов, защо бих го направила.

Майката на Лора....Тази миниатюрна, облечена в черно жена, чийто поглед е сведен от мъка е единственият варненец, успял да реализира докрай идеите за повдиганти пешеходни пътеки, за ограничители на скоростта и благодарение на акциите на нейната неправителствена организация, през лятото по улиците на Варна станаха значително по-малко произшествия с пострадали. Нели ставаше нощем и рисуваше по улиците тела с тебешири. Очертаваше със стресиращи фигури на мъртъвци най-рисковите участъци и така накара водачите на моторни превозни средства да бъдат по-внимателни.

Нели раздаваше бланки и гривни на пешеходците и лично ги умоляваше да внимават, като пресичат, за да не станат жертви на катастрофи. Даваше им пример, като самата тя показваше как е редно да се пресича – само на зелен светофар, на зебра и оглеждайки се.
Така, благодарение на Нели Петрова мнозина получиха най-ценния урок в живота си, а именно как да останат живи.

Интересно ми е какво е сторил Павел Шопов, за да стане депутат. Може би докато Нели Петрова правеше акциите си, въпреки болката си по изгубнето дете той купуваше гласове? Или може би той не се занимава с подобни схеми. Не ми се вярва, г-н Шопов, предвид това, че подобно лицемерно мекотело, като Вас е успяло да се напъха в Народно събрание. Не вярвам, че сте притежател на качества, по-висши от тези на Нели, тъй като самият факт, че си позволявате да обиждате майката на Лора Ви прави негоден да бъдете в Парламента.

Подобно на влечуго, което изпълзява най-неочквано Вие днес захапахте майката на Лора. Но Вие не знаете колко деца спаси тази жена, настоявайки на най-опасните места пред училища и детски градини да бъдат поставени зебри. И не го знаете, понеже никога не сте участвал в законопроект, който да ограничи жертвите от войните по пътя. А сте имал тази възможност, тъй като не сте от вчера в голямата политика. За ваше сведение, тази малка, облечена в тъмни дрехи, винаги скромна женица е успяла да направи живота на варненските майки далеч по-спокоен и то още когато не бе поканена да влезе в ничия листа. Защото Нели Петрова го направи за нас, родителите на живи и здрави деца, които трябва да бъдат опазени.
А Вие, г-н Шопов си гледайте в канчето.



Тагове:   език мой,   враг мой,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13708563
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031