Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2013 14:24 - Съд за национално предателство!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 388 Коментари: 0 Гласове:
1



http://1kam1.eu/новини/животът-днес/item/1417-бсп-продава-на-турция-българска-земя-анкара-лапва-тракия-в-замяна-на-евросубсидии

БСП ПРОДАВА на ТУРЦИЯ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ! АНКАРА ЛАПВА ТРАКИЯ в ЗАМЯНА на ЕВРОСУБСИДИИ!
 Вторник, 12 Ноември 2013 11:00 Печат Е-мейл

 
•    В родоотстъпническата завера са замесени ИЛИЯНА ЙОТОВА, АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА,
МАРУСЯ ЛЮБЧЕВА и ЕВГЕНИ КИРИЛОВ.

•    Участва и шефът на Тракийските дружества КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ.

•    ВИГЕНИН декларира в Брюксел скандално, че правителството е съпричастно и съгласно с това НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!


 
Бившият лидер в БСП по времето на Жан Виденов - Красимир Премянов, настоящ шеф на Тракийските дружества в България, с посредничеството на евродепутати от БСП открито работи по много опасно и престъпно за България начинание!


Иска да отдели Тракия от България и да я превърне в придатък на някаква нова географска област, съставена с части от Турция.

Това не е клюка, това е истина.

Събитието беше анонсирано официално онзи ден, на 8 ноември, в столицата на Европейския съюз - Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия" най-официално: от "Делегацията на българските социалисти" към европейския парламент.


Няма никакви шменти капели.

 

Събитието е официално.

Състояло се е на 8 ноември, в столицата на Европейския съюз - Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия", най-официално от Делегацията на българските социалисти към европейския парламент  са поискали премахване на границите в нашата географска област „Тракия”, чрез създаване на нов административен район в ЕС.

Организаторът също е официален.

Запомнете го добре!

„Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент".

Външнополитическият акт се състоя в най-официално място - в сградата на Европейския парламент, в една от залите му.

Според скандалните „патриоти” от БСП и Съюза на тракийските дружества това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС.

Реално това е българска дипломатическа инициатива, а от БСП твърдят, че още от тази седмица започват работа по реализиране на скандалната идея.

„Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция", е обявил Премянов по време на обявяване на идеята.

В конференцията освен родните социалисти участват и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова.

Значението й и официалният й характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.

Външният министър Вигенин също не пропусна важната родоотстъпническа завера и декларира адмирациите и съпричастността на правителството и държавното ръководство за инициативата за отделяне на Тракия.

Българските позиции и намерения са заявени в присъствието на отговорни европейски фактори, западни дипломати, висши служители на Еврокомисията, фактори от турското Външно министерство.

Според разследващият журналист Григор Лилов, правителството и коалицията в парламента са започнали да продават България - най-официално, с държавна дипломатическа инициатива.

Те искат Тракия да се отцепи от Родината и присъедини към Турция с нейния тракийски регион, без да е ясно дали такъв изобщо съществува.

От тези престъпни намерения става ясно и защо участващата в управлението ДПС официално я няма - за да не разконспирира замисъла.

Идеята - нов район, отделен от България, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите.

Тоест, тайният замисъл на червените е да се отцепи българската територия, за да докопаме част от огромните европейски траншове за джобовете на червените барони, а българите да се пръскат по света, за да не пречат на сделката с Ердоган, предупреждава Лилов.

Според него на заседанието, което предстои в сряда Министерски съвет ще се занимае в секретна точка с развитието на проекта.

Бъдещето на тази безумна идея, за която никой в България не знае ще бъде измерено в много и много стотици милиони за продавачите, но не и за българите в новата псевдодържавна единица.

Тази абсурдна идея дава отговор и на въпроса защо държавата отказа тази есен да почете официално 100-годишнината от разорението на тракийските българи през 1913 г.

Тогава земите на Беломорска и Одринска Тракия са обезбългарени, след насилственото прогонване на близо половин милион българи от родните им места.
Избити и изклани са от турски башибозук близо 80 хиляди беззащитни деца, жени и мъже.

Професор Любомир Милетич документира разорението на Тракия, а Европа изпраща специална комисия за да удостовери зверствата.

По ирония на съдбата 100 години по-късно тези кървави събития са забравени, забравени са имената на легендарните войводи Димитър Маджаров, Руси Славов, Тане Войвода, Стоян Терзиев спасили от ятагана хиляди бежанци, превеждайки ги до България.  

В знак на „признателност” днес лидерът на Трайските дружества Премянов цинично предлага поделяне на Тракия  в името на някаква измислена регионална федерация с Турция.

Според неофициални източници от ЕС Гърция е останала изумена и настръхнала от безумната политика на България и самоинициативата й да предлага отделяне на малцинства и прекрояване на региони.

Да не забравяме, че една голяма част от Тракия е беломорската територия, която  днес е в очертанията на Гърция.

Именно от там са и преболадаващата част наследниците на тракийските бежанци, които Красимир Премянов се опитва да представлява и да говори от тяхно име.

Този безпрецедентен скандал, който кръгове от БСП подготвят зад гърба на гражданите е поредното доказателство, че това правителство и коалицията, когато го крепи са опасни за страната.

Българското политическо ръководство явно  прави опити да се съюзи с екстремизма на Ердоган и неговия път към ислямстки фундаментализъм, който открито се стреми кам прекрояване на територии, в рамките на бившата Османска империя.

Григор Лилов, faktor.bg, 1KAM1.EU




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707838
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031