Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2013 21:20 - ДАНС потвърди ВМРО: Терористи влязоха в България
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 466 Коментари: 0 Гласове:
0



 ДАНС потвърди ВМРО: Терористи влязоха в България
 22 Ноев 2013  |    0 коментара  
 http://164.138.221.164/dans-potvrdi-vmro-teroristi-vliazokha-v-blgariia/

Предупрежденията, които ВМРО отправяше за опасността от инфилтриране на терористи сред нелегалните имигранти у нас, бяха потвърдени от ДАНС.

Има съмнения за седем нелегални имигранти, че имат връзки с терористични организации.
Това обяви в парламента заместник-председателят на ДАНС Недялко Недялков.

На заседание на Комисията за контрол над службите за сигурност, използването и прилагането на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по закона за електронните съобщения той беше изслушан за рисковете за България от кризата в Сирия.

Недялков обяви, че рисковете за страната ни, освен с инфилтрирането на лица, съпричастни към терористични организации, са свързани и със създаване на техни логистични звена. И с това заплахите не се изчерпват.

Има лица, за които имаме основателни съмнения, за да ги подозираме в съпричастност към терористични групи. Към тях са наложени принудителни административни мерки – в процес на екстрадиция са, но това отнема много време. Лицата, на които са наложени принудителни административни мерки, са 30 на брой, обяви още зам.-председателят на ДАНС.

ВМРО вече предупреди, че струпването на бежанци мюсюлмани в гета е хранителна среда за ислямския тероризъм и няма нужда да им създаваме база и у нас. Представители на партията алармираха, че в Африка също има гнезда на радикален ислям и, че сред хората, идващи от там в България, има такива, които носят заплаха.

Всичките разумни сигнали на ВМРО обаче бяха заглушени от обвиненията за разпалване на ксенофобия, което бе издигнато като проблем №1 у нас, при условие че е видно, че много по-големи опасности дебнат страната ни.


     жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж


 Да борим демографската криза с българи, не с имигранти
 18 Ноев 2013  |     
 

За да се борим с демографската криза в България, трябва да се обърнем към българските общности в Бесарабия и в бивши съветски републики. Но вместо да привличаме тях, комисар Георгиева ни предлага да използваме за това прииждащите нелегални имигранти.

Това коментира в предаването „Денят започва“ по БНТ заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Според него всички проблеми в последно време у нас идват от едно – липсата на ред в държавата.

Шест месеца преди събитията от миналата събота и неделя поставях непрекъснато в Общинския съвет въпроса за това, че няма ред в центъра на града, за това, че малките хотелчета там се превръщат в убежища на нелегални имигранти, че всяка вечер има побоища, извършвани от тези хора. Исках допълнителни полицейски патрули и осветление. За шест месеца никой не обърна внимание на предупрежденията ми, разкри Джамбазки, който е общински съветник от ВМРО в София.

Зам.-председателят на ВМРО коментира и актуалната тема за доброволческите отряди, които имат за цел да подпомагат дейността на полицията в опазването на реда. По думите му, всички европейски държави, и не само те, имат и национални гвардии. Той обясни, че от ВМРО са настоявали тези отряди да се сформират по законов ред. Според него Организацията не дели хората на зелени, жълти - целта е да няма безредици, хаос, насилие, да се предотвратяват престъпления.

Шест месеца им повтаряме, че ще стане беля. Отвръщаха ни: „Да, момчета, прави сте, но нямаме средства. Трябва да пазим парламента.“ Защо има хиляди полицаи, които пазят очевидно не най-ценните за държавата и човечеството хора, а няма достатъчно патрули в проблемните райони. Така хората се принуждават да се пазят сами, обяви той.

Не се страхуваме от Българския хелзинкски комитет. Това е една институция, която се поставя над всички и съветва дори главния прокурор. БХК е проблем за обществото, защото не е защитила правата на нито един българин, не е застанала зад нито една приемлива кауза, категоричен бе Джамбазки.




Тагове:   ВМРО,   истината,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749973
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930