Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2013 06:50 - Всяка душа е личност, всеки народ също е личност
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове:
0



Пламен Пасков

Peter Patrikov:

      Мултикултуристтие и толерастите са или пълни лицимери или са лишени от най-елементарна логика. Всичките до един твърдят че проповядват "пъстър свят" "мултикултурен свят", а в същото време резултатът е монокултурен едноцветен свят в който всички ще са еднакви, но не и пъстри. Всеки, който някога е рисувал и е смесвал боички знае какво се получава, когато се смесят всичките боички. Получава се монокултурен кафеникав цвят дрисня. За да има "пъстър свят" "мултикултурен свят" не трябва да се смесват боичките, а е необходимо да има ясни и дефинирани граници между отделните цветове. Пъстротата се получава от границите между цветовете, а не от смесването им. Смесвайки бели с черни, жълти с червени накрая ще имаме кафеникав дрислив свят съставен само от монокултурни мелези. И нищо пъстро и монокултурно няма да остане. Аз не искам да живея в такъв свят. Искам светът да си остане пъстър и мултикултирен. Искам когато отида някъде в Европа да виждам съответната европейска култура а не арабска, азиатска или африканска. Искам когато отида в арабския свят да виждам араби, а не европейци или негри и т.н.. За всичко това трябва да има ясни граници между културите и хората. Талибаните трябва да си живеят при талибаните, християни при християни, черни при черни, бели при бели. жълти при жълти и българи при българи. Само така светът ще остане пъстър и мултикултурен.
 ___
 За вярващите:
 Ако Господ смяташе, че расите са нещо лошо, защо е създал различните раси? Да наричаш един човек расист, е все едно да упрекваш Господ Бог за това, че е създал расите различни.

 За атеистите:
 Всичко е създадено от Природата.
 Ако Природата е направила така, щото за хармонията на света са били нужни различните раси, значи ли това, че расите са нещо лошо?
 Да наричаш един човек расист, е все едно да го упрекваш за това, чвижда, знае, и познава законите на Природата.



                Моят коментар:

                 Защо Бог не пожела Вавилонската кула и пръсна народите да говорят на различни езици?!




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13763311
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930