Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2013 06:19 - ПРОДАЖБА НА МОМИЧЕНЦА НА ТЪРГ В АФГАНИСТАН
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1131 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.10.2013 06:31



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591692657552869&set=a.109876105734529.21441.103875636334576&type=1&theater



ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ :


Mariyka Tomova-Kallmyr А в Швеция е също така зле, защото държавата ги краде с лъжливи обвинения към родителите и ги спира от училище за да чистят мръсните конюшни на осиновителите си - роднини на соц. служба и съдиите, и им вади после органите, след като отслабнат на гладна диета, след което умират като Доня Хассан.
преди 6 часа · Харесвам · 2


Яне Сандански А у нас отнемат не циганета а БЕЛИ ДЕЦА, пак по същата схема. Ювенална юстиция.
преди 6 часа · Харесвам · 1


Яне Сандански А в Швеция и Норвегия до колкото знам, най-много отнети деца са на РУСКИ ИМИГРАНТИ.
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr То и в Швеция предпочитат бели руси славянски деца, добр възпитани, за да не подпалят къщата и дане дерат мебелите на новите си господари, а после печелят допълнително и от принудителните невролептици след електрошокуване под принуда
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Ние с Антония сме Българки и на нашите посегнаха
преди 6 часа · Харесвам


Яне Сандански да, точно. Предпочитат русначета и ги взимат!
преди 6 часа · Харесвам


Яне Сандански И в Германия ги има тия номера.
преди 6 часа · Харесвам · 1


Mariyka Tomova-Kallmyr Наистина тия отгоре ще излязат най-честни. Шведската държава плаща по 40 000 на общината за крадено дете на месц а от 12 000 до 56 000 на осиновителния родител на месец, отделно там председателите на сусиолнемнден взимат една трета от 120 000 каза тука една майка. Въобще се играе на суми, в сравнение аз съм гледала 3 мои деца и 2 чужди за по 5600 на месец, а с години Касата ми спираше доходите, имало е и с нула крони на месец и на улицата после, като не можеш да си платиш наема
преди 6 часа · Редактирано · Харесвам


Яне Сандански И в България сега започва. Разбира се само за БЪЛГАРЧЕТА. Циганета не им трѣбват. В сатанински времена живеем!
преди 6 часа · Харесвам · 2


Mariyka Tomova-Kallmyr Има ги във всички протестантски държави, докато католическите са за семейните традиции и са се позапазили
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr В Британия ги избират вече по каталог. Като кученца. или си ги поръчват предварително като цвят на коса и очи
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Детска робска търговия. Евро-атлантическа ценност
преди 6 часа · Харесвам · 1


Яне Сандански Оня ден четох как на един баща в БГ така му взели детето, щото бил без работа. Единствено дете. Българче.
преди 6 часа · Харесвам · 1


Яне Сандански Това са дяволски времена!
преди 6 часа · Харесвам · 1


Жар Птица това е редовната практика на ислямските демони - търговията с човешка плът, насилието над жената, насилственото женене на момиченцата от малки, за някакви дърти ислямисти и т.н. Те експлоатират детето и жената, също като предмети .. Отделно, когато поробят някой бял народ, винаги избиват мъжете и отвличат жените, като по тоя начин стопяват генофонда на тоя народ, и техните гени почиват на гените, на жените които са отвличали и поробвали.. Те са креатури на злото, ала добро да правят - не знаят, не умеят ...
преди 6 часа · Харесвам · 2


Яне Сандански В Германия има Jugendamt, който се занимава с тая дейност.
преди 6 часа · Харесвам · 1


Mariyka Tomova-Kallmyr То и северните нацисти го правят същото. Жени от Полша ги държеха в шкафове в Швеция с вериги като кучета. И отделно ние битите и изнасилваните, дето сме трафикирани само да плащаме наем, а сме си мислели че си имаме семейства.
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Ето ви за Доня http://istinata.ucoz.ru/.../2012-12-07-225
"Избягах от Швеция когато социалните решиха да ми вземат децата" - 7 Декабря 2012 - Персональный...
istinata.ucoz.ru

преди 6 часа · Харесвам


Жар Птица Да сравняваме нисшите раси от юга и изтока, с висококултурните северни раси, създатели на всичката култура и цивилизация която виждаме, е много груба грешка.
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Българската жена е усилено трафикирана в ЕС днес
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr а те не са висококултурни. Само в нашите медии. Половин милион шведски родители нямат правото да се срещат с децата си http://istinata.ucoz.ru/.../2013-04-23-359. 72 деца убиват в соц. домове в Норвегия годишно. За швеция не са изнесени официални данни, и се смята че цифрите са поне удвоени. Това ако е висока култура. Ведно с принудителния глад, принудителната изолация, забраната за посещения, конфискуването на телефоните и компютрите на децата по домове, спирането им от училище - за да чистят лайната в конюшните на новите си родители и биват изнасилвани там като Доня, здраве му кажете!
Уула Ерикссон: 500 000 души не се срещат с децата си в Швеция - 23 Апреля 2013 - Персональный сайт
istinata.ucoz.ru

преди 6 часа · Редактирано · Харесвам


Жар Птица Това което казвате е политика, а от политиката не може да се съди за отделния народен човек. Това днес е така, защото света се владее от мамона - тъмните сили. Аз говоря за едно време, когато мъжете от севера дадоха фундамента на европейската култура и цивилизация. Прочетете малко повече за Викингите и скандинавската епоха, и пак ще си говорим, дали не са висококултурни. Нека не забравяме, че всички велики учени, откриватели, теоретици и философи ,са все велики БЕЛИ МЪЖЕ. Няма черен или ислямист, който да е създал някаква техника, изкуство или каквото и да било добро дело за допринасяне на цивилизацията в света. Защото генът си е ген. Има раси - творци и силни в борбата, има раси - паразити - носители на нисш манталитет и нищо повече.
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Не е "политика" . Това е живота ми. Аз съм загубила 3 деца. Аз съм отделен човек. Децата ми не са "политика". За мен е от значение дали живея с децата си или не. Аз не живея с политика. Те никога не са дали никакъв фунадмент. Там има само стари Концлагери. Швеция е стерилизирала насилствено 79 000 момичета и жени на емигранти и на бедни работници до 1979 г. А мен опитаха да ме стерилизират 2000-та година и една майка Соара и нея 2013та! Югославяните са им вкарали ток и са им построили тоалетни и са ги индустриализирали. Гьота канал им е построен от руски военнопленници, никакъв фундамент не са ми дали в България, дедите ни са построили всичко. И някаква култура не откривам. Нямат дори книги в библиотеките си. Само клюки и интриги.
преди 6 часа · Редактирано · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Ето ви цитат от изказването на г-н Ерикссон, който самият той е загубил 2 семейства (защото е бил женен с рускини и е бил комунист!!): " 90 000 деца в Швеция нямат връзка с другия си родител, от които 160 000 деца живеят с майка си и 30 000 със своя баща, според statistiska centralbyrеn. 25 000 осиновени деца годишно, с удължение са сведенията на сусиолстирелсен. Количеството се завишава с 1-2000 годишно. Тъй като "най-доброто на децата" важи за доказателство то стига да се покаже само нехаресването към другия родител"."
преди 6 часа · Редактирано · Харесвам


Жар Птица Да, но всичко това което ми посочвате е резултат, от политиката на властващите. Епохата е такава че мултикултурните правителства изтискват силите и пият кръвта на държавността и отделния човек като личност. Днес политическите водачи които са на властните постове, са представители на най-нисшите касти в обществото, повечето от тях са с телесни или духовни недъзи и погълнати от мракобесие и жажда за пари и власт, погубват народите . Да не говорим че мелезирането и развращаването на отделните нации, доведе единствено до нищета, мизерия и безпътица.. регрес на човека като личност, и в резултат от всичко това, се получи положението което вие сега ми описвате, това положение успя да събори дори и някогашните велики държави които днес са превърнати на кенефи ...
преди 5 часа · Редактирано · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Нито една полит. сила не желае да спре робската търговия с деца. Независимост оттенък и класови интереси. Това е търговия на неоколониализъм. Не друго.
преди 6 часа · Редактирано · Харесвам


Жар Птица Най-изпадналото нещо е търговията със жива човешка плът! Извратените времена и полит-марионетките прокарват само такива садизми, защото световните господари тъй им нареждат. Човекът и неговия живот, днес нямат никаква стойност. Там е бедата !
преди 6 часа · Редактирано · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Само Ууве Свидйен писа 1 книга. И адв. Сиив ВЕстерберй и адв Рюби се борят нещо. До сега 3ма души. И ние жертвите в стотици групи тука. Тя не е секвала търговията. Но защо България и бълг. медии мълчат за нея? Защо руски блог трябва да пише а блог.бг да ми блокира и изхвърля преводите????
преди 6 часа · Харесвам


Mitko Stanchev Продажбата на деца и жени в тази страна е чист идиотизъм. Ние сме свързани с афганистанците кръвно и исторически, но след като те се оттдадоха на внушенията на Сатана, не заслужават нищо друго освен позорна гибел.
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Робската търговия на ЕС се прикрива от медиите в България и е неудобна за дискутиращите.но ние сме живи хора от плът и кръв и няма да престанем да се борим за децата си и да излагаме техните престъпления на господарите ни колонизатори
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Българие между шамарите, между чук и наковалня. Няма значение от юг или от север.
преди 6 часа · Харесвам


Жар Птица Свързани с афганистанците ?!? Стига азиатско мислене моля ви се. Аз съм българин - бял, читав и отказвам да приема каквито и да било теории, че имам нещо общо с едни фанатици-ислямисти, които моят народ като е създавал култура и цивилизация, от тех и помен не е имало и са се получили от после , вледствие на расови смешения! Смърт на ислямистките бесове.
преди 6 часа · Харесвам · 1


Mariyka Tomova-Kallmyr Продажбата на жени и деца в ЕС е с пълна сила. Защо да не се дискутира
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Това е световен проблем и за Китай дори
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr На едно момченце в Китай преди месец му бяха откраднали очите както си играело на двора.
преди 6 часа · Редактирано · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Формагта няма значение дали ще става с канали или с фалшиви съпрузи или с търг на площада или с търг-сайт на социалната служба
преди 6 часа · Харесвам


Mitko Stanchev В момена в езика им има поне 400 чисто Български думи. Друг пример: 325 година преди Христа - Бългхарската конна армия нанася невероятно поражение на войските на Ал. Македонски в околностите на град Чаръкчар, отстоящ на 80 км от Кабул. Александър е ранен с Българска стрела и 4 дни в кома.
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr Трябват по-драстични и твърди мерки. Във всички земи на ЕС и в Ислямския свят, в Китай, в Африка. Това исках да ви кажа. Лека нощ
преди 6 часа · Харесвам


Mariyka Tomova-Kallmyr http://youtu.be/5SElwQp6i1U
Ирина Бергсет о зооборделях в Европе и тотальном обрезании в США.
www.youtube.com
Оказывается в Европе существует детский оброк за покупки в супермаркете...

преди 6 часа · Харесвам


Жар Птица Моя народ никого не е робил, не е продавал жени и деца, не е изнасилвал и мародерствувал, защото моя народ - е народ на Свободата! В гените на моя народ не са заложени садизми, но е заложено силно чувство на справедливост и инстинкт за опазване на собствения си вид, на своята цялост.. бранейки се от нисшата материя, стремейки се да спре нейните изродщини. Това са правили българите през хилядолетната си история, пазили са земята и расовия си облик и са се бранели от пъплещите чуждорасови пълчища!

Обаче тия гнусари - ислямистки племена, на които масово симпатизирате, само са колели, грабели, вилняли са.. 5 века патихме точно от такова нисшо племе - ИСЛЯМИСТКО , и пак не си опекохме акълите..
Какво общо има българина с тия арабски мръсни орди от които ми се гади.. с тия чернилки с големите бради, изглеждащи като пълни откачалници.. та то лицето им като видиш и като го сравниш с това на българите, ясно се вижда че няма нищо общо, нито по кръв, нито по манталитет, ни по нищо.

Да, то може да има някакви думи из техния речник дето са български, и какво от туй? Тия думи ги имат вследствие на български жени дето са отвличали и малко или много то им се придава.. А и много нисши племена са копирали и черпели култура именно от нас.. щото те нямат и не могат да имат своя собствена.. и въпреки всичко си остават мелези, или другояч казано - генетични грешки - дегенерати!
преди 6 часа · Редактирано · Харесвам · 1


Mariyka Tomova-Kallmyr Да, славяните не са имали колонии. Но Швеция е имала до 1700 година и после е имала Концлагери за полски и славянски военнопленници, и после е стерилизирала принудително жени и сега търгува с деца. Шведите предпочитат да търгуват с емигрантски деца, до...Вижте още
преди 5 часа · Редактирано · Харесвам · 1


Жар Птица Славяни ? Няма такава раса!
Славянин идва от латинското "SKALBUS", което значи - РОБ ! Някога ,така са били наричани робите.. А моят народ не е славянски, не е робски . Точно когато комунистическите червени изроди дойдоха на власт, тогава се наложи лъж...Вижте още
преди 5 часа · Харесвам · 1


Тереза Донева Българския РОД!Корените ни не са били толкова кротки Жар птица.Именно в тези писания които са унищожени според тебе може би щеше да прочетеш че никак бугарите не са били кротки гълъби.
преди 40 минути · Харесвам


Недю Георгиев На мене ми хареса как Путин ВВ отговори на тоя въпрос по обрязването ! А още нещо, не само комунистите са виновни за това дето става в България по въпроса за образованието. Това ми харесва, но нека там сами се сношават и то повече ! Да се плодят, но България да си остане чиста ! Както и да я наречете - но България за БЪЛГАРИТЕ Е СЛАВЯНСКА ! Това е мое мнение и никой не може да го измени !!!





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13771661
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930