Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2013 12:28 - ОБРЪЩЕНИЕ НА ПАВЕЛ ПАСКОВ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 987 Коментари: 0 Гласове:
0



Пламен Пасков :

 Искам отново и настоятелно да се обърна към крайно неуважаемите продавачи на държавна земя, (която не е тяхна), отдавачи на българска земя, (която също не е тяхна), съюзниците на зверове, терористи, касапи на мирни жители и християни в Сирия, и нарушителите на законите и Конституцията на България - политически недоразумения, които по съвместителство и нелепата воля на случая са някакви временни управници и обществено-политически фигури (засега) в България:

 Росен Плевнелиев
 Бойко Борисов
 Сергей Станишев
 Lьtfi Mestan
 Kristian Vigenin
 Nikolay Mladenov
 Solomon Passy
 Nadezhda Neynsky
 Цветлин Йовчев
 Ангел Найденов
 Яне Янев

 Госпожи и господа политически недоразумения!
 Както виждате, терористите, зверовете, канибалите, ръфащи сърцата на убити противници, режещи хората с моторни резачки, колещи ги като скот, нелегалните емигранти, и престъпниците на законите на остатъците от държавата България заявяват публично, ясно, и недвусмислено желание да се заселват в граничните с Турция български райони.

 Желаят да се заселват компактно, така щото бъдещето присъединяване на тези райони към Турция да стане и с тяхна въоръжена помощ в това число.

 Желанието им за компактно заселване е част от плана за смяна на народностния, религиозен, и демографски състав на България.
 Това е очевидно.
 Вашата поддръжка, търпене, приемане, и благосклонно разрешение за присъствие на тези престъпници и зверове на българска територия, окичването им с нищо незаслужения статус на "сирийски бежанци", в това число е държавна измяна, и национално предателство.

 Все още ли смятате, че безконтролното "приемане" и допускане на нарушители на нашата граница, престъпници, и хора, които нахлуват без лични документи, за сметка на българската държава, и българският данъкоплатец, е израз на някаква "европейска практика" и "европейска ценност"?

 Настоявам за ясен и еднозначен публичен отговор от СЛУЖИТЕЛИТЕ на БЪЛГАРСКИЯ народ!

 Не е лошо същият този материал да получат, и коментират безнравствено и антипрофесионално проституиращите журналисти и българоезични средства за масова дезинформация, от типа на
 НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://novatv.bg/)
 bTV
 @TV7

 Кои именно журналисти...те си го знаят...

 Видовден иде!

http://www.blitz.bg/news/article/155750

http://www.infobulgaria.info/news.php?itm=20055


2013-10-22 23:29:25
ОТ СИРИЙСКАТА СВОБОДНА АРМИЯ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ
 
Супер скандално изказване направи представителят на Сирийска свободна армия у нас Осама Башир, който в прав текст обяви пред Нова телевизия, че би било добре, ако правителството им предостави обезлюдените села в Югоизточна България, в Странджа, за да могат неговите сънародници да се настанят там.

Башир поиска още сирийските бежанци в България да не бъдат разделяни на различни места, а да живеят в един регион.

Това в политическия и в сферата на сигурността анализ се нарича ключово изречение.

Стотиците нелегални, които преминават границата денонощно пеша и вече са хиляди могат скоро да сбъднат мечтата му. А може и това да е тестово изказване, за да се види докъде е стигнал разпада на държавата в България и как да се действа по-нататък по вече очевидния план за превръщане на България в буферна база на близкоизточни интереси.

По информация на http://www.blitz.bg/news/article/155750



Тагове:   развитие,   на злото,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13710131
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031