Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2013 06:29 - ПРИЗИВ КЪМ БЪЛГАРИТЕ ОТ ДОБРИН ПЕТКОВ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 544 Коментари: 0 Гласове:
0



Бояна Иванова сподели снимка на Dobrin Petkov.


Dobrin Petkov :


 Българи, вижте ме хубаво !

 Какво виждате ? Виждате ли един обикновен човек, родолюбец и защитник с цената на ВСИЧКО България, човек който никога няма да предаде моралната си и клетвена отговорност към България (всеки един от вас има клетвена отговорност - дори и вие да сте ПУТ%А, някъде в рода ви НЯКОЙ истински Българин се е заклел в името на България да брани и отстоява през съществуването на целия му РОД и РОДИНА - та не си мислете, че нямате отговорност), виждате ли - ЗАЩО, едни го виждат, други *не ?

 За тези които го виждат, отговора на едно от значенията на въпроса ЗАЩО:
 Защото аз знам, че всички ние сме носители на Българския дух, защото аз знам, че ви обичам всичките по един и същи начин - като Братя и сестри, без да ви деля на млади,стари,бели,черни и каквито и да било различия (най-малкото гнойните партийни пристрастия-поне се лекува, няма страшно, ще ви мине ) , аз знам, че всички сме грешели някога, аз знам, че всеки заслужава толкова шансове, колкото си заслужи - някой не получават втори дори, други продължават да опитват и успяват рано или късно да стигнат по-близо до Бога ( *за приятелите ми атеисти - говоря за нещо като Бентли но НЕ съвсем )

 Всичко това го споделям с една единствен цел - да ви покажа истинските приоритети на нашата Българска кръв, ние не е нужно да си говорим на Вие(форма), ние понякога дори не е нужно да си говорим - и пак сме се разбрали прекрасно - ФАКТ - Един Народ едно Българско самосъзнание!

 В предвид степенуването на приоритетите аз Добрин Петков, се обръщам към всички Българи които са се обявили в подкрепа на продажба на Българска земя - без значение на кого - стига той да е чужденец - моля всички Българи които биха си сложили името в един документ (Нотариален акт) с името на чуждопоклонник ( така би останало свидетелство за вашата ПРОДАЖБА на родината - защото НЯМА СУМА която да изкупи вината ви, говоря и за тези които вече са го направили - МИСЛЕТЕ МУ) МОЛЯ ВИ - НЕДЕЙТЕ , моля ей така, заради един от вас - заради мен, просто да оставим България за децата на децата на децата ни - молба от един от вас - в предвид приоритетите на ниво разбирателство между Българи, между един от най-великите народи - аз се обръщам към тези които биха го направили с МОЛБА - ДА ИМ КАЖЕМ ЗАЕДНО - ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

 Замислете се преди да вземете ясното си становище, аз знам, че всеки родолюбец : Родо Любец, Българин, човек който с достойнство носи гордото си Българско сърце, не е нужно да прочете този текст - този текст е за загубените души, за кривналите от цялото НАРОД - Знайте БЪЛГАРИНА не е ОВЦА - ТОЙ Е ВЪЛК ! Запомнете го от мен - ДА БЪДЕМ ВЪЛЦИ - управляват ви ОВЦИ, стегнете се ! ! !

 Наша отговорност и цел е да извисим НАРОДА до степен на МЪДРЕЦ !

 Защото пак той - Народа е казал - Мъдър НАРОД - Велики водачи !

Дух, Духа да не поробва, Душа, Душа да не подвежда !

   ЗАМИСЛЕТЕ СЕ  !!!



амислете се




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706339
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031