Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2013 13:23 - Голото момиче от Студентски град – изнасилено?
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1121 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 22.10.2013 12:59


Голото момиче от Студентски град – изнасилено?
Публикувано от: admin на октомври 18, 2013

 http://www.dnes-24.com/?p=7073


Голото момиче, което бе заснето да се разхожда из Студентски град, е било изнасилено. Така твърди свидетелка, станала неволен очевидец.Във Фейсбук Ина Искренова споделя:

“Това момиче го открих аз, вчера в 16,02 в кв. “Витоша”. Момичето излезе от един новостроящ се блок, плачеше и трепереше от ужас. Веднага се обадих на тел 112. Когато се опитах да я задържа (докато дойде полиция) и да я наметна с якето си, тя избяга посока Студентски град.

Операторът на 112 ми зададе тъпия въпрос: “Как да я разпознаят колегите?”. Учудвам се от интерпретациите по медиите!

Момичето беше изнасилено! Знам откъде излезе, оставих си имената и телефона да ме потърсят от полицията… До днес никой не се свързал с мен!!

Никой не се поитересува “защо” е гола?

Но да се правят клипове и да се подиграваме можем!!!

Ами ако някой постъпи така с вашето дете?”, пита Ина.

Както БЛИЦ съобщи, видеото с голото момиче обиколи за часове Интернет и стана повод за какви ли не коментари. Спрягани бяха версиите „гол протест”, „загубила бас” или пък „безпаметна вечер в някое от местните заведения”, от които бъка прочулият се със свободните си нрави Студентски град. В такъв подигравателен тон бе и коментарът на “Господари на ефира”, които не пропуснаха да се “пошегуват” със странната ситуация, за която все още няма официално обяснение.



http://www.dnes-24.com/?p=7206
Ученикът, заснел голата в Студентски град: Тя се качи спокойно в автобуса и седна до прозореца
Публикувано от: admin на октомври 21, 2013 Няма коментари  

 

12-класникът Владимир Владимиров, който е автор на клипчето с голото момиче в Студентски град, разказа в предаването “Преди обед” на bTV, че го е разпространил в интернет, просто защото сцената била много странна. “Не се вижда на целия клип, че момичето си остава на спирката и си чака автобуса, като съвсем спокойно се качи след това в автобуса, седна си до прозореца даже и другите покрай нея си седнаха и те, все едно че това е адски обикновено”, разказа той.Другото странно било, че момичето не изглеждало изплашено и не плачело. затова вероятно и хората не й обърнали внимание. В първия момент ученикът я помислил за луда.

От МВР пък съобщили, че става въпрос за млада жена с психични проблеми, която не е била жертва на насилие.

Владимир каза още, че веднага след като момичето се качило в автобуса, минала полицейска патрулка. “Явно я е търсила, защото се полицаите се оглеждаха доста. Имало е някой, който се е обадил. Хората съвсем спокойно мисля, че го приеха, защото само ние от закусвалнята, които бяхме вътре, и с продавачката се смяхме и се учудвахме, а всички други я подминаваха, все едно че е съвсем нормално това”, сподели той.


ВИП персона замесена в мистерията с голото момиче в Студентски град?
http://www.blitz.bg/news/article/228928

Ученикът, заснел скандалния клип, се гаври с момичето
Макар и малък, Влади Кантара здраво стиска чашата с уиски.

 Голото момиче от Студентски град, което за часове се превърна в медийна сензация по неволя, след като беше заснето с джиесем от ученик, е споделило със случайно преминаваща край него жена, че му се е случило нещо много лошо! Девойката обаче не е приела предложената й помощ. Била е като в ступор и сякаш не е осъзнавала какво се случва с нея, пише в новия си брой в. “ШОУ”.
“Оставете ме, с мен се случи нещо много, много, много ужасно!”, споделя момичето с жена, която среща в квартал "Витоша".
 .
 Източници на “ШОУ” разкриха, че още от самото начало е възникнало подозрението за ВИП-връзка в случая с голото момиче. Неслучайно то е било видяно да излиза от скъпарската кооперация, за която се знае, че е обитавана от известни и богати персони.

 12-класникът Владимир Владимиров, който засне момичето, пък изживява своите минути слава. Той се гаври с голото момиче и се гордее с това, че е успял да направи въпросния "удар" с видео.


ВСИЧКО ЗА ГОЛОТО МОМИЧЕ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА






Тагове:   липса,   човечност,   на милост,


Гласувай:
0



1. vmir - Затънали сме в простотия до шия.
18.10.2013 16:40
Освен сеира, друго не ни интересува. Отврат.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13739612
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930