Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2013 20:45 - АКЦИЯ ЗА ПОМОЩ НА БЕЖАНЦИТЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 692 Коментари: 0 Гласове:
0



ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ до всички фенове, приятели и клиенти на Селски ЕКО магазин в София.
 Тази вечер 27.09.2013 г. докато доставяхме поръчки на клиенти се озовахме пред Интерната за сирийски бежанци в кв.Враждебна. Ситуацията там е меко казано "бедствено положение". Има вече настинали и болни бебета и деца. Нямат лекарства. Нямат средства. Мизерията е ужасна !
 Решихме да организираме кампания за набиране на:
 1. Памперси - всякакви размери.
 2. "Панадол за бебета и малки деца".
 3. Лекарства за настинка - "Грипекс макс", "Стоп колд" и други подобни.
 4. Чорапи - всякакви размери.
 5. Бебешки мокри кърпички.
 6. Дамски превръзки
 и всичко друго, което сметнете, че можете да дадете и да им е от полза на тези мизеруващи и окаяни хора.
 Не е необходимо да сте наш клиент. Така и така обикаляме София и може да минем през Вашия адрес и да вземем помощта, която сте приготвили и да им я занесем.
 Моля изпращайте E-mail на selskimagazin@abv.bg с точния Ви адрес, на които да дойдем и мобилен телефон за връзка в Вас. Посочвайте и удобен час за посещение.
 От "Селски ЕКО магазин в София" ще подпомогнем тези хора с хранителни продукти от чифлиците ни.
 Моля споделете това съобщение в профилите си, за да може да достигне до възможно най-много добри и милостиви хора и все с нещо да подпомогнем на бежанците.
 Желаещите да помогнат, които не живеят в гр.София могат да изпращат материална помощ на работния ми адрес: гр.София 1202, ул. Поп Богомил 40, Даниела Давидкова, мобилен тел. 0896 83 85 81
 Предварително благодаря на всички отзовали се на молбата ни. С уважение, Дани Давидкова
www.selskimagazin.com

ВИЖТЕ И КОМЕНТАРИТЕ :
Gergana Andonova-Popova Аз пък бих се зарадвала ако с продуктите от чифлиците си зарадвате някой друг бългаски пенсионер. На прага сме на поредната тежка зима , а нашите майки и бащи мизерстсват , броят стотинки за храна и гледат да не включват топлото защото няма как да го платят. Днес сутринта в магазина под нас един дядо помоли продавачката да му отреже сирене за 1.50 лв. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ? Очите ми се напълниха със сълзи , взех си кафето и излязох. Това ли заслужават хората построили тази държава?Цял живот се трепали като животни и накроя пълна мизерия. Именно те с труда си са създали тази държава, същата в която сега наготово приемаме нелегални емигранти. / за България те не са бежанци/.Вашето човеколюбие е похвално , но защо мразите българите? На колко пенсионери , в крайна нищета помогнахте с хранителни продукти? А на мен случката от сутринта още ми е пред очите ....
преди 6 часа · Редактирано · Харесвам · 2


Росица Росенова на всеки нуждаещ се трябва да се помага.на свои и на чужди граждани-всички сме хора,но в малко от нас има човещина.нека мизерията в родината ни да не ни озлобява,а да състрадаваме.
преди 5 часа · Харесвам · 1


Gergana Andonova-Popova И как помогнахте на своите? С акции " висящо кафе " ли? Не съм озлобена , боли ме за българския народ. За този народ за който нито ЕС, нито САЩ , нито някой друг от големите го боли.
преди 4 часа · Харесвам · 1


Gergana Andonova-Popova А вие като не знаете на кого помагате , не се пънете толкова.Само малка част от идващите са сирийци. Има от Йемен, Северен Судан, Алжир, Мароко и Афганистан. Не знаех , че сирийците са негри. Разходете се малко по Лъвов мост и си дръжте чантата здраво.
преди 4 часа · Харесвам · 1



Тагове:   помощ,   за бежанците,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13771608
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930