Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2013 20:08 - БЕЖАНЦИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА КРАДАТ И БИЯТ БЪЛГАРИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове:
0




БЕЖАНЦИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА КРАДАТ И БИЯТ БЪЛГАРИ
Петък, 20 Септември 2013г. 00:38ч. | Автор: Сливен Прес

http://www.slivenpress.bg/novini-bulgaria-bylgariq/15-bulgaria-bylgariq/7779-БЕЖАНЦИТЕ-ЗАПОЧНАХА-ДА-КРАДАТ-И-БИЯТ-БЪЛГАРИ


Първо, под половината от прииждащите са сирийци, второ – голяма част от тези хора са реални или потенциални престъпници.


 Нова телевизия направи репортаж от дома за бежанци в софийския квартал Овча купел. Кварталът е настръхнал и  местните хора споделиха болките си. От 6 часа сутринта те са подложени на психически тормоз. По това време бежанците започват да пият на открито, да викат и да крещят. В по-късните часове с напредването на количествата алкохол, за който харчат повечето си джобни щедро отпускани от българския данъкоплатец, започват масови побоища. Обикновено се трепят африканци срещу араби. Децата им също са много агресивни. Замерят българските си връстници с дюли, бият ги и окупират игрищата им, вместо да ги споделят.
 Най-страшна е тоталната, направо животинска липса на елементарна хигиена. Тези хора мърсят навред наоколо. Най-малкият проблем е, че изхвърлят всичко където намерят.

 

„Български хора чисти”, рече един от новите поробители

 

“Гостите” са изпъстрили пейзажа не само с гнусните си боклуци. Използвани спринцовки от наркотици, осеяли зелените площи, са друга придобивка на софиянци, благодарение на тяхната милосърдност да приемат хора от кол и въже. Бежанците не се притесняват да правят секс на открито, което у нас е незаконно. Също така облекчават малките и големите си нужди на открито и по възможност на зелено без да се притесняват, че и това не е редно.
 София стана свидетел и на първата прочула се от многото извършени кражби от тези „софиянци в повече”. Бежанец ограби чрез бой жена в центъра на милионния град, а подгонен от полицията се е укрил в боклуджийска кофа.

Когато сметоизвозващата фирма обърнала контейнера, той изпаднал

като непотребна вещ от мръсотиите. Ето за такива „мили и добри” гости става дума. Родната полиция не съумява да ограничава движението на наглите пришълци, на които се предполага, че осигуряваме всички условия за живот – подслон, ток и като му дойде времето– парно, безплатно здравеопазване и образование, три пъти топла храна на ден и дори джобни пари.

 

За благодарност късат българското знаме

 

Това беше публикувано като фотофакт от колегите от вестник 24 часа. Някак е трудно както нас, така и колегите да убедят, че ние сме някакви зли ксенофоби, които не желаят да бъдат нежни и добри европейци. Да, ама не. Ние сме хора и не искаме да живеем сред индивиди, които се държат като животни. Тъй недолюбваните кучета в София апропо отлично знаят например къде и кога да се облекчават, за разлика от бежанците.
 В това време получаващата повече от 20 000 евро на месец от нашия бюджет като вноска в този на ЕС Кристалина Георгиева не промъцва. Не стига, че се води български еврокомисар, ами и е ресорен по кризите с бедствия, аварии и бежанци. Тя отиде до Сирия да нагледа горките хорица, а не зажали да дойде да види как съжителстват съгражданите й софиянци с придошлите престъпници. Нито принуди и Гърция да приема от потока нови поробители. Комшиите просто затвориха предвидливо границите си за тях и толкоз. Кристалина не лобира и ЕС да помогне финансово и логистично с проблема с бежанците, които тази година ще ни струват на нас – най-бедните в Съюза, над 50 милиона лева. В същото време заради такива като тях държавата не може да отдели 9 млн. лв., необходими да се финансира така необходимият лекарски и зъболекарски кабинет във всяко училище, нито й стигат поне 5 милиона за болните ни деца, нуждаещи се от спешни операции в чужбина.
 Ето това, братя, не е човешко! /"Силна България"/



Тагове:   крадат,   бежанците,   бият,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13710222
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031