Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2013 21:17 - ТОВА Е СТРАШНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 517 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.09.2013 21:29



http://3.bp.blogspot.com/-CsmELTTspDk/UZUI3fhPXfI/AAAAAAAALHM/nG19wwQ09nI/s1600/suplici.jpg



Пламен Пасков :

Много държа да се обърна към следните персонажи, към следните партии, и към следните институции на държавата, които са управлявани засега от...други българи:

 Кристиан Вигенин, външен министър на България, който официално заяви в интервю с Петър Волгин, че "нашата официална позиция е: признаваме сирийската опозиция за легитимен представител на Сирия". Позицията на Кристиян Вигенин е равна на позицията на правителството на Пламен Орешарски, и на БСП.

 Solomon Passy, бивш външен министър на България, който рипа да сме се включили във войната в Сирия на страната на извършилите това долу на фотографията. Ключовата фраза "майната му на Православието" вероятно е хармонично допълнение към позицията му "дай да нападаме армията на Башар Ел Асад". Майната му, че той е законно избрания президент на страната, че Сирия не ни е обявявала война, че по Конституция армията ни няма никаква работа там, а по международното право нямаме санкция от Съвета за сигурност на ООН. Позицията на Соломон Паси е равна на позицията на НДСВ, като минимум.

 Nikolay Mladenov, също бивш министър на външните работи, който покани авторите на тези и други зверски деяния в България, за да преговаря с тях, като единствено официални представители на държавата Сирия. Без значение, че те убиват християни, за това, че не са мюсюлмани, мюсюлмани за това, че не са салафи и уахаби, горят живи хора, убиват цивилни, жени, и деца, и ядат сърцата на убити войници као някакви канибали. На фона на изброеното дреболията, че не са избирани на никакви избори от никакъв сирийски народ по никаква изборна процедура, и 95% от тях даже не са сирийци, за Ники Младенов със сигурност е без значение.
 Напомням: позицията на Ники Младенов беше официалната позиция на правителството на ГЕРБ, което ще рече, и на Борисов, Бойко Методиев.

 Nadezhda Neynsky, също бивш министър на външните работи на България. Една от люспите на "синята идея". Тя разпалено обясняваше, как незабавно трябва да заемем страна, и то, активно (превеждайте си го, както искате от техния политически сленг и жаргон), защото използването на химическо оръжие било тази червена линия, която не трябвало и не можело да бъде преминавана без последствия. Само че бившето "хубаво" Наде имаше предвид само и единсвтено правителството на д-р Башар Ел Асад. Откакто обаче т.н. "сирийски бунтовници" не само си признаха, ами направо се похвалиха, че всъщност те използваха химическото оръжие, и това беше потвърдено от Карла дел Понте, и от официалната американска администрация преди броени дни, не чувам, не чета, и не виждам нейна бурна реакция с настояване за справедлив и обоснован военен удар нито към "сирийската опозиция", нито към САЩ, които, както се оказа, са били съучастници в това.
 Надежда Нейнски е в Рефопматорския блок. Което означава, че тази нейна позиция е и тяхна позиция.

 Емил Василев и Яне Янев, които са РЗС. Те също много настояваха веднага да сме заемели страната именно на тези. Имам въпрос: какви морални и юридически основания имаме да заемаме такава позиция срещу официалното, законно избрано правителство на суверенна Сирия, която не ни е враг, не ни е съсед, и нищо лошо не сме видели от тях?

 Пламен Орешарски, сегашен министър председател на България: позицията на Кристиян Вигенин е официална позиция на Република България. Освен че е безгръбначно-кашкавалена, и унизително слугинажна, искам да чуя вашия коментар по въпроса.

 Госпожи и господа политици, как ще коментирате въпросното изображение, което казва повече от часове от вашите нищонеказвания и витиевати словоизлияния, които обикновенно на прости въпроси с "Да-Не" отгоовр дават интерпретации на контекста на екзактното наративно звучене на интеграционните и евроатлантически ценностно-недомислия и напълно счупена човешка координатна система за добро и зло, правилно и неправилно? Подминавам националното предателство, подстрекателството към война (г-н Паси, за вас се отнася!) и другите специфически вредни активности на политиките, провеждани от вас.
 Питам ви за коментар за тази катинка.
 Защото после ще ви питам за коментар и за други картинки.
 И не само картинки.
 Имате ли какво да кажете?
 Имате думата!
 ___
 Българи, български данъкоплатци, и бъдещи избиратели!
 Всеки един от тях е тагнат към официалния му профил.
 Хубавичко ги проследете - какво ще отговорят, и дали ще отговорят.
 Проследете реакцията им: "по плодовете (делата) им ще ги познаете...!
 В случай, че сте имали какивто и да е илюзии или колебания за който и да е от тях.


http://3.bp.blogspot.com/-CsmELTTspDk/UZUI3fhPXfI/AAAAAAAALHM/nG19wwQ09nI/s1600/suplici.jpg



Бояна Иванова сподели снимка на Българска Лига за Защита - Bulgarian Defence League.
Българска Лига за Защита - Bulgarian Defence League.
 Част от убийците и изродите са вече настанени в България като бежанци с мълчаливото одобрение на Европейския съюз, който в основата си е антиБългарски.

Демократизирането на Сирия от Барак Хюсеин и неговите евро-турско-израелски изроди - това е момиченцето, обезглавено от талибаните от "Джебхат ан-Нусра" в Алепо преди няколко месеца...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=529954380406121&set=a.459887084079518.1073741825.417410814993812&type=1&theater



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13743646
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930