Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2013 21:36 - Опознаны погибшие в Гуте дети СИРИЯ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
0



Христо ИвановВСЕКИ ДЕН, ВСЕКИ ЧАС -НИЕ и БОЙКО с НАС !!!

Как да го харесаш, но трябва да се споделя!
 Във времена на всеобща измама да говориш Истината е революционно дело!

 “Едно от убитите деца в Сирия е разпознато от родителите му(сирийци привърженици на сирийското правителство), детето е било отвлечено от терористите(бунтовниците) на САЩ, Израел ...(и прочие бандитски държави ) на 200км от мястото за което се твърди, че е било убито от химически оръжия. Има видео в ютубе на което се вижда как детето умира от симптоми на отрова, но различна от зарина.

 СЕГА ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ВСЪЩНОСТ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО, значи терористичния интернационал отвлича деца, явно по заповед на западни служби и марионетните им режими, след това ги събира на едно място, ОТРАВЯ ГИ И ГИ СНИМА ДОКАТО СЕ МЪЧАТ. След това синхронизирано и явно ПЛАНУВАНО ОТ ДЪРЖАВИТЕ ИСКАЩИ ВОЙНА, терористите подават клиповете на своите господари от западните служби и започва медийна война с фалшиви обвинение !

 ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ С ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЖЕСТОКОСТИ - ОТВЛИЧАНЕ И УБИЙСТВО ПО МЪЧИТЕЛЕН НАЧИН НА МАЛКИ ДЕЦА, може би са ги задържали докато станат повече и накрая са извършили варварството. Дори не искам да си и представя какво им е било на малките дечица докато са чакали смъртта си !!!!! ТОВА Е ДЪРЖАВНИЯ АНГЛО-САКСОНСКИ ТЕРОРИЗЪМ.” /Lyubomir Cholakov/

 В Сирия на на платените от САЩ наемници, т.е платените терористи, САЩ им викат „бойци за освобождение”...??!!!

 Избиват ги всички, все едно е Средновековието. Голяма демокрация, няма що - няма съд, няма присъди, то не че щяха да са спаведливи...... доколкото в този шантав свят нещо е наред. Само алчност и интереси. Демокрация=Завоевание=Завладяване=Отнемане на богатства и природни ресурси=Отново демокрация със заграбените вече ресурси и т.н.....безкрай с който 7милиарда страдат, в абсурда на демокрацията, за сметка на шепа хора с болнби мозъци. Абсурден свят-абсурдно мислене-абсурден егоцентризъм.

http://www.voltairenet.org/a180151

 Може ли да се нарече това новина?
 Нее.... това се нарича призовка към Обама да се яви на СЪД!
 Обама е главнокомандващ и издава заповеди за Война и трябва да отиде на СЪД. Но да не забравяме, че той е просто една марионетка, затова трябва да се призоват в Съда и тези които му дърпат конците! Това, че е марионетка Обама няма съмнение, но-че е отговорен за случващото се-трябва да си понесе наказанието-международния съд в ХАГА нали е за това ?? Или не, грешка, ще съди само чуждите, пък своите пак ще пропусне както винаги...


http://www.voltairenet.org/a180151


После размещения в интернете «Сирийской свободной армией» видеокадров массового убийства мирных жителей в Гуте, подхваченных американскими и французскими службами, алавитские семьи подали на убийц заявления в суд.

Некоторые видео были сняты и размещены в YouTube ещё до событий, которые якобы на них представлены [1].

На них видно, как дети задыхаются в результате химической интоксикации, причиной которой не может быть газ зарин (этот газ вызывает выделение жёлтой слюны, а не белой).

Эти дети не соответствуют характеристической выборке местного населения: они почти все одного возраста, и у них светлые волосы. А рядом с ними нет родственников в трауре.

 Но на самом деле речь идёт о детях, похищенных джихадистами за две недели до этого события в алавитских селениях в окрестностях Латакии, в 200-х километрах от Гуты.

В противоположность утверждениям «Свободной Сирийской армии» и западных спецслужб, все жертвы массового убийства в Гуте принадлежат к семьям, поддерживающим сирийское правительство. А те, кто позирует на этих кадрах и возмущается «преступлениями Башара аль-Ассада», на самом деле являются их убийцами.

Перевод
Эдуард Феоктистов




Тагове:   Сирия,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13772430
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930