Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2013 16:00 - БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ! от Елена Ваташка
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 611 Коментари: 0 Гласове:
0



Elena Vatashka



Бог да пази България!

 България глупашки и самоубийствено се отказа от своя държавен суверенитет в следствие на външен натиск и вътрешни предателства. България унищожи своята армия и се отказа да има своя национална доктрина, същевременно се превърна в гореща военна цел. България извърши своето ритуално самоубийство ставайки военен съюзник на своя най-голям исторически враг - Турция. Илюзията, че този който се е гаврил и издевателствал над тебе в продължение на столетия, може да ти бъде верен съюзник и равноправен партньор, не е болест само на сегашния български политически елит. Дори видни революционери и държавници като Стефан Стамболов допускат тази илюзия в българската политика. Трагичната истина е, че присъствието на Турция в НАТО, и нейното силно доминиране в тази структура, напълно обезсмисля членството на България и я лишава от възможността да защитава своя национален интерес. България, образно казано, е дала на турски вълк да пази нейната кошара...Няма как да стане!

 Алчната и грабителска политика на САЩ в Северна Африка, Близкия Изток и други райони на света, щедро подкрепена от Турция заради нейните собствени амбиции да се превърне в световен фактор, превърнаха Европа в една все по-отслабена и все по-безпомощна територия. Всяка една военна намеса на САЩ, особено тази в Ирак и Афганистан, заливаше Европа с мюсюлманска бежанска вълна, която вече я удавя в буквален и преносен смисъл. Това мюсюлманско нашествие е търсен ефект и от САЩ, и от Турция, защото то необратимо съсипва Европа и я прави лесно уязвима. Но продажни и рядко тъпи европейски лидери, в това число и българските, продължават да лапат мухите на така наречените евроатлантически ценности.

 България вече се залива от сирийска бежанска вълна, която необратимо и в много негативен план ще промени нашата държава. Изпуснат беше моментът през последните 20 години да се предложи временен подслон, и евентуално постоянно убежище на иракски, египетски и сирийски православни християни, които щяха да се интегрират по-лесно. Сега вълната ни залива с всякакви хора, включително и радикални ислямисти и бунтовници, които бягат от вече изгубената от тях война в Сирия. Нито един български държавник не се осмелява да каже, че десетки, може би стотици хиляди сирийци, египтяни и други, които влизат нелегално в България, завинаги ще останат тук, че ще се появят квартали, села и цели градове в България, в които не се чува българска реч и има само джамии. Турция, разбира се, ликува и доволно потрива ръце...Има и друг проблем - никой нищо от никъде няма да ни даде за издръжката на тези бежанци. Ще трябва от нашия бюджет и от нашия скромен български залък да ги издържаме години наред. Колкото ни помогнаха великите сили за нашите събратя от Тракия и Македония, които бягаха от масова турска, гръцка и сръбска сеч, и влязоха в България голи и боси...

 Какво ни остава? Да свалим сегашното протурско правителство и да не допуснем вече управлявали политици до властта, да бъдат изправени на съд тези, които доведоха България до тази безизходица и разсипия, и да спасим от Родината това, което изобщо е останало от нея.


Моят коментар:   

               Още при сменянето на имената, турците се заканваха, че САЩ ще накаже Тодор Живков и България. Не е нужно да питаш големите, малките си казват откровено и с увереност, какво кроят висшестоящите им. Тогава това изглеждаше наивно, но...се случи.  Все пак има една последна възможност за спасение и ако българите не я използват, наистина ще се загубят завинаги.


Тагове:   България,   сащ,   Турция,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13712930
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031