Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2013 22:25 - Турция удря Сирия по въздух
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 863 Коментари: 2 Гласове:
0



Ердоган изрази готовност за удара

http://www.razkritia.com/246762/turciya-udrya-siriya-po-vazduh/


Премиерът на Турция Реджеп Тайип Ердоган обяви, че страната е в готовност да нанесе удар на Сирия по въздух.

Ердоган ще присъства на срещата на върха на Г-20, която ще се проведе в Русия.
 Предполага се, че основната тема, която ще бъде обсъдена е ситуацията в Сирия.
 След срещата турският премиер ще се срещне лично с президента на Русия – Владимир Путин.


Ердоган изрази готовност за удара

Твърди се, че Ердоган ще изложи пред руския президент доказателства за извършената химическа атака в Сирия.
 Междувременно турският вицепремиер Бюлент Арънч бе категоричен, че и САЩ и Турция много добре знаят, че химическата атака в Сирия е извършена от режима на Башар Асад.

Говорителят на турското правителство Хюсеин Челик пък подчерта, че ако се наложи ново пълномощно за военна операция в Сирия, ще бъде свикано извънредно заседание на парламента, който е в отпуск до 1 октомври.
 За момента Анкара не възнамерява да проведе сухопътна военна операция в Сирия, съобщи Българското национално радио.

Евентуалната военна интервенция ще бъде извършена по въздуха. Основната цел на турската интервенция ще бъдат стратегически обекти в Сирия.
 За момента армията не се нуждае от издаването на ново пълномощно за провеждането на военната операция, тъй като това, с което разполага в момента е със срок до 4 октомври.

                                    жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Вижте този коментар, под тази публикация във Фейсбук:

Красѣн Хиновъ "когато пресъхне голямата река по коритото и от юг ще дойде огромна войска и ще заличи турция от картата на Земята!....Казано Е!

                                   жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Атонският старец Паисий пророкува същото, но с подробности от събитието.

                                  жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

                Господ не може да търпи вечно  тяхната жажда за чужди територии, за власт над чужди народи, омразата им към християните и неизброимите милиони жертви на тази омраза.


    ПОЛОВИНАТА ТУРЦИ НЕ ИСКАТ ХРИСТИЯНИ ЗА    СЪСЕДИ
мнение от Религия > Битие и съзнание
дата: 2011-07-24 14:44:24
показвания: 275

Университетът Бахчешехир в Истанбул проведе социологическо проучване за толерантността на турците, чиито резултати бяха обявени вчера. Според него 52% от анкетираните не искат да имат за свой непосредствен съсед християни, а 64% не желаят евреи. 67% не желаят за съседи несемейна двойка, а 43% не желаят американци за съседи. 57% не искат да съжителстват с атеисти. Трима от всеки четирима анкетирани не желае да бъде съсед с атеист или употребяващ алкохол, съобщава Haaretz.

 Въпреки това над 50% осъждат радикалния ислям. Според проучването най-непопулярната сред турците страна е Израел, следвана от Армения и САЩ. Израел е смятан за главния инициатор на световните проблеми, следван от САЩ и ЕС.

 Мнозинството турци (57%) подкрепят желанието на правителството за членство в ЕС, но много от турците смятат, че спрямо тях има предразсъдъци, тъй като са мюсюлманска нация. 81% от анкетираните смятат, че целта на ЕС е да разпространи християнството в Турция.

 62% смятат религията за свой приоритет, а 17% подкрепят секуларизма. 15% поставят като висш приоритет демократизацията на страната.


 Източник: ДвериБГ







Гласувай:
0



1. nacionallist - Турция е държава която продължава ...
04.09.2013 10:37
Турция е държава която продължава да храни османски мераци и велико шовенистични амбиции по отношение на съседите си. В турските учебници се говори за това колко велики са турците и колко мръсни, подли и опасни са християните - съседи на Турция ( разбирай българи, гърци и пр. ) турските деца от малки са им промивани мозъците с ислямска и националистическа пропаганда и те израстват със самочувствието на ислямски завоеватели и господари. А нашите деца през последните 23 год. от самозваната демокрация не бяха научени на нищо добро освен на разврат, чалгия, педерастия, употреба на наркотици и алкохол, апатия и сатанизъм. Израстна цяло едно поколение от 90 - те без абсолютно никакви ценности, духовност и морал, млади хора чиято цел е единствено парите и материалните удоволствия. Така както сме я подкарали държавата ни ще стане отново жертва на чужди врагове които не спят а се подготвят за инвазия.
цитирай
2. bogolubie - Съгласна съм с всяка твоя дума.
04.09.2013 20:05
Сега ненапразно са подтиквани към братска омраза българите, за да може съвсем безпрепятствено да си постигнат целта агаряните. Нашите политици изобщо не се усещат какви глупаци са в очите на хитрите врагове. Правят си на инат и се нагаждат на тези, които си плетат мрежата.
Добре, че има Господ - справедлив Съдия!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13750159
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930