Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2013 22:35 - ЗАМРАЗЕНИЯТ ЛИМОН - ЛЕК ПРОТИВ РАКА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 908 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.08.2013 22:43


Замразеният лимон – чудодеен лек за много болести, включително и рак!

http://healthline.bg/blog/замразен-лимон-чудодеен-лек-за-мног/

В случай, че имате био лимони вкъщи, бързо ги измийте, подсушете, метнете ги в камерата на хладилника и се върнете да дочетете материала, заслужава си!

Професионалните готвачи в ресторантите по света отдавна използват цели лимони и не изхвърлят нищо от този вълшебен плод.

Как се използва замразеният лимон?

Веднага щом замръзне хубаво, вземете кухненското ренде  и настържете от лимона, без да го белите, върху прясно приготвеното ястие.  Поръсвайте настърган лимон върху салати, сладолед, супи, овесени ядки, спагети, сосове, ориз, суши и където още ви хрумне. Всичките ви ястия ще придобият неочаквано приятен вкус, който не сте познавали преди.

Каква е тайната на целия замразен лимон?

Кората на лимона съдържа от 5 до 10 пъти повече витамин С от сока му. Да, точно кората, която винаги хвърляхме досега. Отсега нататък, използвайки настърган замразен цял лимон върху своите ястия, вие ще направите  нещо добро за здравето си. Освен всичко тя елиминира и токсични вещества в организма. Лимонът е силно антидепресивно средство и помага при стрес и нервни разстройства.

Лимонът в борбата против рака

Лимонът е известно лечебно средство – помага при бактериални и гъбични инфекции, при рналичие на паразити, за лечение на атеросклероза, скорбут, ангина, регулира кръвното налягане и т.н.

Но това, което малко хора знаят е, че той по естествен начин унищожава раковите клетки в организма. Лимонът е до 10 000 пъти по-силен от химиотерапевтичния медикамент Аdriamycin,  който се използва по цял свят за забавяне растежа на раковите клетки! Но по-важното е, че при лечението с екстракт от лимон се унищожават само раковите клетки, без да се увреждат здравите!

Лечебните свойства на лимона са доказани и чрез лабораторни тестове, резултатите от които са унищожаване на раковите клетки при 12 вида рак, измежду които рак на дебелото черво, рак на гърдата, рак на простатата, рак на белите дробове, рак на панкреаса.

Защо не се дава гласност на тези факти, е ясно. Фармацевтичното лоби няма интерес да сме захранени с истината, информирани и здрави!

Затова използвайте активно лимона в менюто си – настърган с кората и поръсен върху храната, на сок, сорбет, цял пасиран на нектар или като добавка в смути, върху сладкиши и както още ви харесва. Великите неща са прости, а ефективното лечение често е под носа ни и е смешно евтино или безплатно.

Бъдете здрави и будни!




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13769710
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930