Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 07:03 - ТЕХНИЯТ БОГ Е АХМЕД ДОГАН, ЖАЛКИ ЧОВЕКОПОДОБНИ НЕЩАСТНИЦИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 314 Коментари: 0 Гласове:
0



Станишев призна: Правителството на Орешарски договорих с Доган
 
Добавена:  Неделя, 16 Юни 2013 23:01  от Faktor.bg

 http://www.faktor.bg/poltika/hlyab-i-pasti/9924-stanishev-prizna-pravitelstvoto-na-oresharski-dogovorih-s-dogan.html
 Ахмед Доган е задкулисният баща на това правителство на Пламен Орешарски. Това призна ненадейно в ефира на Би Ти Ви лидерът на БСП Сергей Станишев.


 Буквално той разкри, че се е виждал за последно с Ахмед Доган преди няколко седмици, а поводът е бил да договорят участието на двете партии в създаването на новия кабинет. Така Станишев развенча заблудата, че Доган се е оттеглил от политиката и е само почетен председател на ДПС. Реално той потвърди, че Сокола е кукловода в сянка.

По законите на нормалната политика за такива важни дела се договарят действителните лидери, каквито са Станишев и Местан. Но явно се потвърждава съмнението, че Доган е действащият и тежи само неговата дума, а Местан е просто мъжката му секретарка.

Лидерът на БСП обясни, че назначението на Делян Пеевски е било политическа грешка, но иначе бил правилният ход и само този човек можел да се бори срещу частните интереси и щял да бъде много полезен за държавата. Той заяви, че Пеевски бил кандидатура на Орешарски, а той само го подкрепил.

Станишев заяви, че Доган и ДПС не го държат с никакви компромати и не се притеснява от нищо. Единствената му кауза била да върне държавността и да работи за интересите на хората. Той обяви, че няма намерение да си подава оставка, защото му я искали хора, които имали нечестна мотивация.

В познатия си нагъл тон червеният лидер, вместо разговор с Росен Петров направи политическо обръщение към нацията, в което говори за държавата, за хората, за интересите им, които искал да защити.

Лидерът на ПЕС обяви, че няма намерение да се връщат нещата към 1923 година, когато са прибирали политическите опоненти с камионетки, а ще държи на върховенството на закона. Искал да бъдат разкрити престъпленията на мутренската групировка на Борисов и Цветанов и държавата да бъде спасена от мафията.

Водещият обаче нито веднъж не му зададе въпрос за далаверите на хора от БСП, за коментарите около любимеца му Делян Пеевски,  за аферата “Хохегер” и редица други кражби, осъществени по време на неговото управление и неразследвани досега.

Станишев се изгаври и с протестиращите, обявявайки, че митингите не били чак толкова големи и на площада в София сега имало не повече от 5 000 души. Въпреки това обаче той поиска за малко повече живот на правителството, което щяло да реши проблемите с високите сметки за ток, социално слабите и битката с престъпността.





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13746858
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930