Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 19:42 - Шок за Станишев, петима от неговите правят червена фракция
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 426 Коментари: 0 Гласове:
0



НАЛИ ЛЮТВИ МЕСТАН КАЗВАШЕ, ЧЕ ДПС НЕ ИСКАТ ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ?!    А  СЕГА...КАКВО СТАВА?!

http://7plus7.net/2013/06/14/шок-за-станишев-петима-от-неговите-пра/
Шок за Станишев, петима от неговите правят червена фракция

June 14, 2013  

Петима от уж най-верните депутати на Сергей Станишев вече не са част от парламентарната група на Коалиция за България, съобщиха за нас вещи лица от Столетницата. В основата на това седи Румен Петков и Румен Овчаров, които са били твърдо против толкова много представители на ДПС да бъдат спускани по министерства, агенции, областни управи, както и назначени във вътрешното ведомство.

Пръв реагирал гневно Румен Петков, който още снощи научил за схемата на Местан, Орешарски и Станишев.

Тези безобразия трябва да спрат, махат поголовно професионалисти от МВР, залагат на некадърници в министерствата, пълнят агенциите със сричещи български хора на ДПС, всичко си има граници, развикал се пред няколко души Петков, между които и един от съветниците на Георги Първанов.

След него Янаки Стоилов, Младен Червеняков, Георги Кадиев и Петър Корумбашев също обособили група за натиск. Карето твърдо се обявило рано тази сутрин против предложението на Пламен Орешарски да се гласува за най-ярката кандидатура – тази на Делян Пеевски. Към четиримата се групирал още един червен депутат, но името засега не се споменава.

Вие имате ли мозък бе хора, това да не е битпазар, има си принципи, откъде накъде ще избираме някой, без да сме обсъждали останалите, ревнал Кадиев.

Янаки Стоилов изпулил очи и почервенял от яд. Той пръв размахал ръце на Сергей Станишев и обявил, че той е дотук.

От мен не търсете подкрепа, търпението ми е изчерпано, първо ни набутвате Йовчев за шеф на МВР, а предложихте уж първо на мен, а сега бутаме ДПС всячески в най-важните държавни структури, разгневено казал Янаки Стоилов.


Той допълнил, че юридическата му същност не може да възприеме подобна фигура да оглави най-важната част от националната сигурност на страната. Корумбашев бил по-сдържан, но Младен Червеняков с мъка удържал да не се развика на Орешарски за необмислената номинация на Пеевски.

В същото време Пламен Орешарски започнал с пръст да сочи към вратата и да плаши, че ще излезе от стаята на ПГ на КБ, а след това няма да го видят повече.

Без мен ще се оправяте, давам си оставката и идва пак ГЕРБ, казал бледият като восък Орешарски.

След това всичко си дошло на мястото, след кратки хаотични действия – Пеевски на второто гласуване бил одобрен да поеме българското ФБР…

Да, но в ранния следобед в коридорите на Народното събрание станало ясно, че петима от противниците в БСП на Пеевски сериозно умуват върху учредяването на нова червена фракция с названието “Алтернатива 2013″. Според някои хора зад нея седи точно Румен Петков и Георги Първанов, които открито още в първите дни се обявили за открити врагове на кликата около Сергей Станишев.




Тагове:   промени,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709743
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031