Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 21:36 - Емил Кошлуков: Наглостта на законотворците
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 302 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.06.2013 21:38



http://tv7.bg/faktorat-koshlukov/NewsDetails&id=9765229


       В минутите за своята лична позиция, водещият изрази възмущението си от факта, че експертният кабинет възлага обществена поръчка на стойност почти 600 хил. лв. за предоставяне на консултантски услуги за събиране на информация по отношение на новите политики по таксите. "Тези действия дискредитират доверието и е нагло при положение, че депутатите получават пари, за да пишат закони, да се възлага такава поръчка", заяви Кошлуков. Той подкрепи думите си с цифри, показващи какви са заплатите на депутатите и колко още получават за представителни разходи, участие в комисии и т.н и категорично сочещи, че годишните разходи на Министерски съвет и служителите в  министерствата са  почти 3 млрд. лв.


добави коментар
Коментари

18:51 | 08.06.2013
nqma znachenie
Пропуснах да спомена и това, че проведената от предишната тройна коалиция реформа в образованието , начело с министърът тогава Д. Вълчев направиха необратим процеса на "образователната реформа" - адвокатът Вълчев се интересуваше единствено и само от комисионните, които получава за всеки положен подпис за одобрение на учебник. Той не се интересуваше дали съдържанието на учебниците е адекватно на възрастовите възможности и потребности на учениците. За Вълчев единствено и само беше важна личната печалба - нищо повече. Странното и до днес за мен и за повечето учители е, че никой не се сети да повдигне обвинение в престъпление с най-висока степен на отговорност, а именно - в ИНТЕЛЕКТУАЛНО НАСИЛИЕ НАД УЧЕНИЦИТЕ до 7 клас. С тях продължават да се гаврят всички отговорни институции осъществявали и тези които продължават да осъществяват "реформата в образованието". Защото господин Кошлуков, реформа няма! И това е видно от резултатите, които се публикуват след всяка изпитна кампания. Отчита се повсеместна неграмотност, като представете си за това се обвиняват учениците и техните учители, а не истинските престъпници - тези, които гласуваха убийствения Учебен план, същите гласуваха и т. н. алтернативни учебници - едно безумие, което адвокат Вълчев умножи в пъти повече и утрои цените на т. н. "безплатни учебници". А ние много добре знаем, че безплатен обяд - няма. Така се наливат пари в образованието, но те отиват не за подобряване качеството му, а се "изливат" в издателските къщи, директори на които са приближени до управляващите по това време МОМН / с една от тях адвоката вече живее на семейни начала/. Това не е ли цинизъм, господин Кошлуков? Това не е ли наглост? Това, какво е? Вие го определете - моят речник е твърде беден за да изрази обективно безобразията, които наистина в образованието граничат с престъпления към децата ни!

18:29 | 08.06.2013
nqma znachenie
С погнуса слушам всичко това. Мога да добавя, че и новия министър председател прави същото. Много ми се иска да повярвам поне в малка част от предизборните обещания на управляващите ни и по скоро на Орешарски, но като си спомня за безобразията, които сътвори когато беше министър в правителството на тройната коалиция - всички мой мечти се изпаряват. Под неговото дирижиране се прекрати "учителската седянка", чиято най-важна и най-първа точка в дневния и ред не бяха заплатите на учителите, а ПРОМЯНАТА НА УЧЕБНИЯ ПЛАН. За непросветените ще го кажа простичко - учениците да разбират това, което пише в учебниците им и съдържанието да е достъпно за възрастовите им възможности. Сега се същият този Орешарски щял да провежда реформите в образованието.... Е, господин Кошлуков, нима поведението на сегащният министър председател не е наглост? Напротив - наглост, подлост, гадост... всичко, което се сетите и употребите подхожда на 100% на Орешарски. За мене човек без морал няма право да заема управленски пост, а тази твар е дори министър председател... Поправете ме, ако греша.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13753185
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930