Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2013 21:29 - БИЛКА МЕ СПАСИ ОТ СМЪРТОНОСЕН РАК
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1386 Коментари: 0 Гласове:
1




 БИЛКА МЕ СПАСИ ОТ СМЪРТОНОСЕН РАК !

Сряда, 24 Април 2013
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=12339

През 2002 г. ми откриха тумор в мозъка - доб­рокачествен. Веднага бях приет във ВМА - Со­фия за операция. Туморът беше голям 5/5 см, но операцията протече успешно. За мен неврохирурзите в тази болница са най-добри­те в България.
След две години се оказа, че туморът е реци­дивирал и е с почти същата големина. Нало­жи се да ми направят нова операция - тогава разполагаха с лазерна техника и операцията мина, но се оказа че съм получил пареза на лява ръка и крак. Изследваха тумора и се оказа атипичен.
Тогава отидох в онкологията в кв. “Дървени­ца” и последва лъчетерапия, но и това не по­могна - туморът отново рецидивира и се нало­жи нова операция. След нея отидох на реха­билитация в Банкя и там, за мой късмет, срещнах един човек, който промени живота ми. Той сподели с мен, че е бил болен от рак на бъбреците. След операцията се оказало, че е неуспешна и има разсейки - давали му от 3 до 4 месеца живот.
След това срещнал жена, която му казала за една билка и начина на приготвяне на лекарство от нея. Бил­ката се казва бъзак - да уточня - не е бъз, а представлява храст, който расте в пущинаци и около речните ка­нали (в София го има в изобилие) - бере се плодът, който прилича на боровинка и е с почти същата големи­на. Расте в края на август и началото на септември. Плодчетата трябва да са добре узрели, за да имат ле­чебни свойства. След като се набере, се измива и се слага в буркани, като се редува един ред бъзак, един ред захар и така докато се напълни до горе. След това се изнася на място, където има слънце, за да може да ферментира. След две седмици се затваря и се слага в хладилника. Може да се направят 2, 3 или 4 бур­кана, но поне два са необходими, за да стигнат до другата година. Взема се по една чаена лъжичка сутрин на гладно, 10 минути преди хранене всяка сутрин. В ефекта на това лечение първо ме убеди човекът, който ми го каза. След тежката диагноза той започнал да го взема - минали 5 месеца, а той е още жив! Отишъл на преглед и след ехографията се оказало, че няма и помен от рака. Тогава и аз започнах да го вземам ка­то, естествено, изчаках 2 месеца, за да набера бъзака и да го приготвя. Започнах да го пия. От последната операция минаха 4 години и досега нямам рецидив. За лечебната сила на бъзака споделих с много хора и с една лекарка, която ми каза, че нейна пациентка се е била излекувала по същия начин - имала рак на гърдата. Когато я попитала какви лекарства е вземала, тя отговорила, че се е излекувала само с помощта на билката. На контролния преглед й съобщили, че ракът и е изчезнал. Бъзакът спокойно може да се взи­ма и с лекарствата, които са ви предписани, така че го приемайте спокойно и без притеснения - той е поле­зен за имунната система и за още много други болести. Бъзакът, както казах и преди, се бере узрял, а ако има някои зелени и такива, за които се съмнявате, че са неузрели, по-добре е да ги отстраните. Плодът трябва да е мекичък и тъмен, почти черен. Що се отнася до пиенето, особено в началото, докато свикнете, е малко неприятно. На мен ми се повдигаше, докато го приемах, но с течение на времето се свиква. Също така в началото трябва да има тоалетна наблизо, защото до около половин час след приемането може да получите разстройство.
Между другото, бъзака го вземат и съвсем здрави хора, които искат просто да подсилят имунната си систе­ма. Той помага срещу грип например.
Пожелавам късмет и здраве на всички и най-вече оздравяване на болните! BLIZ
Даниел Константинов, София
Таня Борисова, наш приятел във Фейсбук сподели начин по който се приготвя билката -
Това е по рецепта на Петър Димков. Аз също от години я ползвам. Правя го в 3-литрови буркани и след двете седмици прецеждам сиропа и то прибирам в бутилки. Практически не се разваля, защото захарта е консервант. И още нещо, по време на ферментацията покривам с няколко слоя марля, а при прецеждането внимавам да няма останали зрънца, защото се получава повторна ферментация, уточни тя.
Източник: burgasnovinite



Тагове:   рак,   излекуван,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706132
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031