Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 20:15 - СТЕФАН ГАМИЗОВ Е НАПРАВИЛ ПОКАНА ЗА СЪБРАНИЕ НА ИНТЕРЕСУВАЩИТЕ СЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 402 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.05.2013 20:27


Стефан Гамизов
Преди 41 секунди.


Благодаря на всички за подкрепата, която получавам. Преди минути приключих близо 4-часово съвещание с хората, с които работя и ме съветват в България и чужбина. Съобщавам ви, че поемам отговорността да проглася, че всички факти говорят за извършен държавен преврат в България. Преврат, който е целял да прикрие всички измами и кражби, извършени през годините на управление на Симеон Сакс-Кобурготски и Тройната коалиция, и носещи последствия сега и за години напред. Превратът е бил изцяло финансиран с руски държавни пари и преминава с мълчаливото съгласие на "приятелите" ни от САЩ, защото те искат да предпазят от Закона двата дългосрочни договори в Марица Изток 1 и 3 на минимална стойност от 13,5 милиарда лева. Разбира се, предпочели са да не се замесват в тази мръсотия и престъплението са го оставили на руснаците и свързаните с тях в България. Само са подсигурили избора на Сотир Цацаров, знаейки какво ще последва и кой стои зад този човек.
 При това положение, независимо от основателните и обективни обвинения към ГЕРБ за редица техни управленски грешки, аз ще поема отговорността да ги подкрепя срещу този престъпен заговор. ГЕРБ не е бедствие за България. Те са хора допуснали тежки грешки и поискали прошка. Но и са хора, които направиха много и умни неща за да прекратят чудовищни по мащабите си злоупотреби като: Белене, Марица Изток 1 и 3, монопола на Газпром в газа и на Русия в ядрените технологии и горива, да поставят под контрол контрабандата в Лукойл и накрая да прекратят, макар и късно, терора на насилствено поставения за финансов министър Симеон Дянков.
 Не мога и не искам да съм част от тяхна кампания или политическо представителство. Вярвам, че непредставените след тези избори 49% от българите заслужават да имат представители в лицето на хора, които да защитят техните интереси. Вярвам, че всички антикомунисти и културно про-западни хора трябва да могат да си говорят и да намират общите неща между тях, а не само разделящите ги.
 Утре ще обявим контактен e-mail на който бихме желали да се свърже всеки от вас, който би желал да присъства на Общото събрание на Гражданска Лига на България на 31.05.2013, на което събрание ще вземем решение за приемане на нови членове, промяна на управителен орган и план как ще служим най-добре на българската нация. Бог да пази България и българите!


Стефан Гамизов
Вчера един гръцки вестник написа, че България ще има правителство-чудовище: Новото държавно устройство на съседна България ще бъде... "социал-турко-фашизъм". Аз ще добавя, че само думата "турко" не е вярна, защото ДПС не са турци, а туско-българска банда крадци. Много хора ми пишат, че най-страшните неща за които съм писал са се сбъднали. Пишат ми, че се страхуват и са отчаяни. Пишат ми, че олигарсите и корумпираните им слуги политици са ги измамили. Няма как да не се съглася с това, но не е време за отчаяние. Мръсниците точно това искат сега. Искат да паднем духом, да наведем глави и да се предадем. И да им станем пак роби. Аз няма да се предам, но имам нужда от вашата подкрепа.





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749973
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930