Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2013 07:03 - Окончателно: Волен осъди Слави Трифонов
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1454 Коментари: 4 Гласове:
1





 20 април, 13:44
Окончателно: Волен осъди Слави Трифонов
Лидерът на "Атака" ще получи 7 000 лева заради обидите "фашист" и "фюрер"
Публикувано: 20 апр. 2013, 13:44 | Обновено: 20 апр. 2013, 13:44
 
 http://www.blitz.bg/news/article/194965

Върховният касационен съд потвърди решението на предишните две инстанции, осъждайки шоумена Слави Трифонов на 7000 лв. за нанесени обиди и клевети към лидера на АТАКА Волен Сидеров. В две поредни предавания Трифонов е нарекъл Сидеров „фашист” и „фюрер”, освен това е обвинил Сидеров, че е изрекъл фразата „циганите на сапун”, което е абсолютна лъжа, съобщиха от "Атака".
„Изразите, употребени от ищеца от страна на Трифонов в предаванията, представляват обидни квалификации и внушават отрицателни качества на отричана и осъдена от историята личност. Затова съдът е преценил, че с предаванията ответникът противоправно, в разрез с общото правило да не се вреди другиму, е наклеветил и обидил ищеца, разгласявайки чрез медия позорящо го и невярно съдържание – че е изрекъл фразата: „Циганите на сапун” и квалифицирайки го като „фашист” и „фюрер”, а начинът по който ръководи партията – като фашистки”, се казва в решението на Върховния касационен съд.

 Волен Сидеров съобщи, че сумата, която Трифонов ще заплати, ще бъде дарена на Боровишкия манастир „Света Троица” край Белоградчик тази неделя. /БЛИЦ




Гласувай:
2



1. jelezov - Авторката на постинга се представя ...
21.04.2013 12:20
Авторката на постинга се представя за религиозен човек. Но дали е искрено религиозна е въпрос, който си задават нормално мислещите читатели.Според мен, не е! Не може да бъде искрено религиозин човек, който симпатизира на нацизма и фашизма, защото идеологията на последните е сатанинска, а политиката им - пъклена. А че Волен Сидеров и Атака са фашисти и нацисти е очеваден факт, доколкото сами се определят като националисти (нацисти). Днес и в страна като България национализмът вече не е прогресивна и революционна идеология, както някога в епохата на национално-освободителните борби. Сега България е социално, а не национално поробена страна. Поробители са няколко стотици Транснационални корпорации (ТНК), които изсмукват богатството на народа с помощта на нашенската олигархична и компрадорска буржоазия. Борбата срещу тях не може да бъде национална, а може да бъде успешна само като ИНТЕРНАЦИОНАЛНА борба под флага на антикапиталистическа идеология и политика.
цитирай
2. bogolubie - И коя е авторката, господин Железов ?!
21.04.2013 13:27
Малко по-кротко, моля! Кой сте вие? Идеалният, съвършеният човек?! Мъж на всички времена ?! Прецизен анализатор?! И от трона на вашето съвършено величие се срамувате за този народ, чиято издънка сте и вие?! Кой сте вие, г-н Железов?! Кой сте вие, че от трона на вашето илюзорно съвършенство съдите и плюете наляво и надясно без да ви мигне окото, а себе си считате като модел за подражание?! Писано е: Не съдете, за да не бъдете съдени!!!! А и не сте толкова компетентен, че да заклеймявате и да идентифицирате другите. Запомнете това от мен, и ако искате, си вземете бележка, защото над човешките самозвани съдии стои Един, Който съди праведно и държи ключовете за ада.
цитирай
3. jelezov - Разбира се, че авторката не е Дева Мария!
22.04.2013 12:52
Кой съм аз ли? Почти 80-годишен комунист-марксист, подполковник от артилерията. Смятам че не плюя нито на ляво, нито на дясно, въпреки че ми се иска да плюя на дясно, но не го правя защото смятам, че е не само безполезно, но е и вредно. На моите логично аргументирани тези очаквах също така аргументиран коментар, а не плюене. В коментара ми няма и следа от "се срамувате от този народ" Уважавам (и съжалявам) искрено религиозните хора, но не и тези, които симпатизират на светска партия, особено когато тя е открито фашистка.
цитирай
4. bogolubie - Аз попитах коя е авторката, а не коя не е!!!!!!!!!!!!!! Вижте добре публикацията, ако обичате!!!!!!!!!!!!
22.04.2013 20:58
Грубият ви коментар ме провокира да видя вашите данни и постинги. Там имате един в който твърдите, че ви е срам......Не знам кой ви е дал диплома за философ, но едно общество се състои от различни хора и ние трябва да живеем в него така, както ни учи Господ - в мир. Появяването на лидер като Волен Сидеров е естествено, щом на другия край на везната има други тежнения, които са вредни за нашия народ. Светът е устроен така, че да има равновесие, но щом се надигнат едни крайности, естествено се навдигат и други-противоположни на тях, за да се постигне равновесието. Въпреки малкото време, с което разполагам, когато се е случвало да чуя Волен Сидеров, изказванията му са били правилни и после се доказват. Безкрайно нетактичен е, но да го нарека фашист, не бих могла. А комунизъм-марксизъм е дело на антихриста, според моята вяра. Карл Маркс е евреин. Комунистическият режим също унищожи много милиони народ, така че напразно се хвалите със своята идеология и нямате никакво право да се бъркате в християнската вяра. Слави Трифонов и компания открито и безцеремонно се подиграват на много личности с истинските им имена, затова си получават заслуженото от наранени хора. Ако на вас не ви харесва в моя блог, не влизайте! Не съм ви канила. Още по-малко се нуждая от съжалението ви. Бог да ви благослови, господине, макар, че за 80 години не сте прогледнали духовно, за да Го видите или почувствате!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707671
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031