Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2013 20:34 - Петър Гюзелев спира тумора с лимон и хлебна сода
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 675 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.04.2013 20:40


Петър Гюзелев спира тумора с лимон и хлебна сода

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1774948


16.02.2013 07:37;
Николай Москов;
38270;
5;

Вярата в Бог пренарежда ценностите и учи човек да прави добро, смята Пеци Гюзелев.

Мозъчният тумор на Петър Гюзелев е спрял да расте. Това показват изследванията преди дни в болница "Св. Иван Рилски". Големият музикант смята, че е много рано за генерални заключения, но резултатите от ядрено-магнитния резонанс засега са благонадеждни. "Данните от клиничните изследвания ще изпратим в болницата в Лос Анджелис, където се лекувах успешно преди 3 години", каза "щурецът".

Във форумите на "24 часа" читатели вярват, че добрите новини около него идват като резултат от духа и вярата на Гюзелев в доброто и в Христа. Той знаеше лекарската прогноза от ноември, която звучеше като прокоба - оставали му 4 месеца живот. Вместо да уние, китаристът утрои силите си да прави добро на хората. Сред тях бе и болен колега. Гюзелев му позвъни и попита: "Как мога да помогна? Отскоро пия хранителна добавка от Русия, действа ми много добре. Искаш ли да я взема от аптеката и да ти я донеса?" Колегата се втрещи - лекарите слагат лимит на живота му, а Гюзелев
го раздава на другите до последно. Дните му сега минават в срещи с болни и изпаднали в несрета хора, на които ще подаде ръка и деликатно ще помогне. И вместо на него да дадем кураж, той всеки ден дава на другите от своя.

На Гюзелев се обаждат сънародници от страната, от Щатите, от Канада, от Норвегия - всеки съпричастен да помогне. Читателските отзиви след публикация в "24 часа" са заприличали на огромен рецептурник в борбата му срещу рака.

Едни препоръчват диетата, с която д-р Йоанна Будвиг е победила рака и по чийто метод от 2006 г. е открит първият Германски холистичен раков център, клиники по метода й лекуват рак още в Испания и САЩ. "Г-н Гюзелев, не ви познавам лично, но съм отрасъл с музиката на "Щурците". Живея в Щатите и не знаех за здравословния ви проблем. Обърнете внимание на Йоанна Будвиг. Тя е направила своето откритие през 50-те години на миналия век, но лекарската мафия не е допуснала то да получи публичност", пише почитател на Пеци Гюзелев. Книгата й "Ракът - проблемът и решението" е номинирана 7 пъти за Нобелова награда. Д-р Будвиг установява, че кръвта на раково болните е с дефицит на фосфатиди и липопротеини и ако те се набавят за около три месеца туморите се свиват и жизнената енергия се възстановява.

Тя препоръчва  всеки ден да се взема смес от 45 г ленено олио и 120 г прясно
сирене или извара, като забранява месото, сладките, колбасите, консервите. Нейната проста природна формула е щит срещу рака, атеросклерозата, инсулта, инфаркта, язвата, простатита, артрита и екземите.

Данните от 50 години назад показват, че диетата на Йоанна Будвиг има 90% успех при най-различни видове рак с разсейки и в различни стадии. (Пълната й диета се намира в интернет.)

Други препращат Гюзелев към канадската билкова формула ЕСИАК (Essiac), разработена през 1922 г. от сестра Рийн Кейс.

"Гюзелев, поинтересувайте се за метода на Шевченко. Пред очите ми добър мой приятел видимо се подобрява. Уповавайте се и на нашата обич и надежда да оздравеете напълно. С вас съм! Дано и Бог е с вас", пише почитател на музиканта. Николай Шевченко използва срещу рака смес от нерафинирано слънчогледово масло - 30-40 мл, и 15-16 мл чист 96-градусов спирт. Пие се по схема три пъти на ден, правят се почивки след всяка десетдневка и т.н.

"Избирайки едно събитие, може да избегнеш друго събитие, Пеци", пише сънародник от чужбина и му препоръчва терапията на д-р Давид Серван-Шрайбер, преборил се с тумор в мозъка.

Други препращат на музиканта филмчета в ютуб как се прави масло от медицински канабис, което лекувало рак дори в терминален стадий. И му посочват адреса на клиника в Израел, която лекува с това масло тумори.

Музикант от Норвегия се обадил на Гюзелев да си премести леглото, тъй като това било причината за заболяването. А един просто му припомня думите на Христос: "Искайте и ще ви се даде; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори." Или пък Молитвата за изцеление.

"Ако някой ми бе казал, че толкова хора ще ми се обадят след съботното интервю в "24 часа", нямаше да повярвам. Пишат и звънят българи от цял свят, всеки иска някак си да помогне. А аз чета много всеки ден, интересува ме може ли да противодействам
на болестта", казва Петър Гюзелев.

Писма, мейли и телефонни разговори летят със съвети и рецепти към Петър Гюзелев. "Не мога да опитвам всички методи на лечение, трябваше да се спра на един-два", признава китаристът на "Щурците".

Силите и жизнения си тонус Пеци Гюзелев укрепва от два месеца с хранителната добавка, извлечена от бодливия храст Hippophae rhamnoides.

А срещу тумора се бори съвсем по народному - с хлебна сода и лимонов сок. Тази рецепта е известна в цяла Европа, има я на почти всички езици. Подобна е теорията на италианския учен Тулио Симончини за лечение на злокачествени заболявания. Според него те се причиняват от гъбички и лечението е много просто - разтвор от натриев бикарбонат и кленов сироп. От 20 години д-р Симончини не е признат. Същевременно стотици негови последователи раказват, че са се отървали от рака "чудотворно". Италианецът препръчва три шестици, т.е. след всеки 6 лечебни дни да се почива също 6 дни и това да се редува 6 пъти.

Всяка сутрин Петър Гюзелев прави едно просто нещо - изстисква половин лимон, добавя към него равна чаена лъжичка сода бикарбонад, добавя малко топла вода, разбърква и изпива. "Все едно пиеш домашна лимонада. Хубаво е, но не е задължително, към илача да се добави настърган корен от джинджифил и смляно ленено семе", казва Петър Гюзелев.

Тази рецепта се разпространява като "предай нататък" в интернет. "Лимонът убива раковите клетки и е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Но някои нямат интерес да знаем това. А можете да помогнете на приятел, който има нужда от това знание - да се пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за предотвратяване на заболяването. Без захар или подсладители, вкусът е приятен - натурална лимонада. И, разбира се, не предизвиква ужасните ефекти от химиотерапията.

В немските сайтове се уточнява, че по-добре е да се вземе от аптеката чист натриев
бикарбонат - Natriumhydrogencarbonat (NaHCO3), защото няма никакви примеси. Познат е още под името натрон. Содата бикарбонат, която се продава по магазините, може да съдържа фосфат или алуминиеви съединения, които в случая да не са особено полезни.
Институтът на науките за здравето в Италия (Instituto de Ciencias de la Salud) обяви, че след повече от 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 г. досега, данните сочат, че
лимонът унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включително на дебелото черво, гърдите, простатата, белия дроб и панкреаса. Вещества от това дърво забавят растежа на раковите клетки и оказват 10 000 пъти по-добър ефект от химиотерапията. Изненадващото е, че простото лечение с екстракт от лимон и натриев бикарбонат унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.

Дано помогне на Пеци Гюзелев, който мечтае, напук на лекарската прогноза, да издаде още два албума до края на 2013 г.

---------------------------

Тази публикация не трябва да се използва като наръчник за лечение. Тя само информира за източници, които се осланят на нетрадиционната медицина, и в никакъв случай не трябва да се тълкува като указания за диагностициране или терапия. При най-малкото съмнение за заболяване непременно се консултирайте първо с вашия доктор.
Музикантът мисли за фондация в помощ на бедните болни

Петър Гюзелев не иска приятели да организират концерти, за да събират средства за лечението му. "Да организираш концерт, за който да платиш зала, техника и озвучаване, е неефективно предприятие. Трябва да се пуснат билети по 10-12 лв., че да остане някаква скромна сума. А хората живеят бедно, защо трябва да искам помощ от тях? Те веднъж се притекоха и събраха парите за лечението ми в САЩ. Макар и беден и с живот в недоимък, българинът винаги подава ръка. Затова смятам, че повече от лев не трябва да се иска, колкото за един изпратен SMS. Сега мечтая да основа със съмишленици фондация, която да помага на болни, които нямат средства за лечение. Аз бях на тяхното място и знам какво голямо събитие е човешката съпричастност. Каквото остане от дарителската сметка, искам да го дам за тази кауза. Но Бог решава какво ще се случи", казва музикантът.



teofiliuss
13.04.2013 14:15:03
Ракът и туморите са киселинни докато лимонът създава алкална реакция и среда в организма. Алкалната среда и вещества са абсолютно смъртоносни и разрушителни за рака. Същото се отнася за содата, сока от грейпфурт, системната консумация на гречка, системното пиене на жива-алкална вода. Другото което е важно е избягването на храните предизвикващи киселини. Захарта и сладките също трябва да се прекратят защото захарта е идеалната храна подхранваща туморите и рака. Всички ракови клетки и образувания поглъщат около 14-15 пъти повече захар в сравнение със здравите. По тази причина сода (1 част) и кленов сироп(три части) са изключително ефективни срещу рака. Сладкия кленов сироп действа, като троянски кон и концентрира алкалната сода във областта на туморите. В последствие те изсъхват, свиват се и се разпадат. Сладката среда е идеалния троянски кон за доставка на потенциално всяко ефективно лекарство да бъде концентрирано и погълнато от раковите клетки...

jodis
16.02.2013 21:44:35
Сокът на лимона не може пряко да убива раковите клетки, но той е с алкална реакция и помага на организма да извежда токсините и по този начин укрепва имунитета на всеки човек. Господин Гюзелев доказва на всички, че здравето ни преди всичко зависи от нас самите. Желая му здраве и късмет!




Тагове:   изцеление,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709225
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031