Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2013 20:40 - Пророчицата Валя видяла смъртта си насън!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 888 Коментари: 0 Гласове:
2



        ПУБЛИКУВАМ ТАЗИ СТАТИЯ, ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ДО КАКВО СЕ СТИГА, КОГАТО НЯКОЙ ТЪРСИ ЗЛИТЕ ДУХОВЕ, ЗА ДА ПРОРОКУВА. БОГ Е ДУХ И Е РЕВНИВ, В СМИСЪЛ, ЧЕ ТОЙ Е ЧИСТ И СВЯТ, А ТЕЗИ ДУХОВЕ СА НЕЧИСТИ И ОМЪРСЯВАТ И СЪСИПВАТ ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ. ПИСАНО Е ДА РАЗЛИЧАВАМЕ ДУХОВЕТЕ, КОИТО СА МНОГО. КАКТО ИСКАМЕ ДА ПИЕМ ЧИСТА ВОДА И ДА ЯДЕМ ЧИСТА ХРАНА, ТАКА ТРЯБВА ДА ХРАНИМ И ПОИМ ДУШАТА СИ САМО С ЧИСТОТО И СВЯТО БОЖИЕ СЛОВО! БОГ НЕ ИСКА  ТОЛКОВА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ЗА ТОВА, КАКВО ЩЕ НИ СЕ СЛУЧИ, А ДА МУ СЕ ДОВЕРИМ, ЗА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НАС, ТАКА, КАКТО ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРЕ, СПОРЕД ВЕЛИКАТА МУ ПРЕМЪДРОСТ ! ВЛЕЗНАТ ЛИ ЗЛИТЕ ДУХОВЕ В ДОМА, ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО СТРАДА, ВЛЕЗНЕ ЛИ БОГ В ДОМА, ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО Е БЛАГОСЛОВЕНО !
       СЛАВА, ЧЕСТ И ВЕЛИЧИЕ НА СВЯТОТО МУ ИМЕ !!! АМИН !!!



Пророчицата Валя видяла смъртта си насън!
11 години затвор получи палачът-съпруг на ясновидката
Публикувано: 10 апр. 2013, 16:07
 
 http://www.blitz.bg/article/33895?utm_medium=imedia&utm_campaign=intermedia&utm_source=FB9

прочитания: 3304 |
коментари: 3
 Снимки: 2
Валя Влаева (Снимка: Еми МАРИЯНСКА)

Известната бургаска ясновидка Валя е видяла собствената си смърт и я е очаквала!!! Това разкриха нейни близки по време на процеса за жестокото убийство на пророчицата.

 “Скоро ще бъде, видях насън края си и нищо не може да се направи”, споделила Валентина пред най-близката си приятелка точно преди две години. След това се разплакала. Така и никой не разбрал дали известната бургаска пророчица е знаела, че ще загине от ръката на съпруга си. “Валя беше много странен човек, особена беше. Не обичаше да споделя нищо за себе си, но напоследък личеше, че нещо много я мъчи”, разказаха съседките й.

 След като сънувала убийството си, тя изведнъж се променила. Затворила се в себе си и избягвала старите си приятели. Съпругът й Андрея и двамата й синове също забелязали промяната. Валя била като обсебена от духове. С часове седяла неподвижно и гледала с вцепенен поглед в нищото. Понякога унесът й продължавал дни наред. После изведнъж изпадала в тежки истерични пристъпи. Крещяла с всички сили, говорела несвързано и цинично. Обиждала с вулгарни думи съпруга си и го предизвиквала сякаш нарочно. Друг път изпадала в транс и говорела с необичаен глас несвързани изречения. “Чувахме, че нещо се случва в дома им. Валя крещеше и целият квартал се тресеше - все едно, че я убиват! През ден я виждахме да отваря прозорците, провесваше се и пищеше “Децата се давят, давят се… помощ!” – и други подобни несвързани неща”, разказаха потресените й съседи.
 Близките й разбирали, че Валя не е добре, но никой не очаквал, че

странното й състояние ще доведе до кървава трагедия

 Ясновидката започнала да изпада в тежки истерии през февруари 2011 година. Шизофреничните й пристъпи избивали в агресия спрямо съпруга й Андрея. Тя го обиждала непрестанно, че е дребен и че не става за нищо в леглото. Напоследък започнала да разправя наред, че той не е добър в секса и не може да я задоволява. Интимните обиди жегнали мъжкото достойнство на половинката й и разпалили истинска война в семейството. Грозните скандали станали ежедневие. Често между двамата започнали и кратки ръкопашни схватки.

 След близо два месеца истерия, съпругът Андрея си събрал багажа и напуснал Валя. Плюл си на петите и избягал чак в Поморие. Настанил се да живее в мъжкия манастир “Свети Георги”, където се цанил за готвач. Така изкарал близо година, но двамата му синове го примолили да се върне при майка им. “По-добре изобщо да не се бях връщал! Не знаех, че така ще стане. Никога не съм искал да я убивам! Когато се върнах при нея, скандалите отново започнаха. Тя пак превъртя и започна да ме тормози. Върнах се при нея не за да я убивам, а за да остареем заедно”, проплака пред съда Андрея.

 Кървавата драма в дома на врачката се разиграва на 23 август миналата година. Валя изпаднала отново в транс, започнала да удря мъжа си и да го обижда. Пак му припомнила, че

не става за нищо в леглото

 Андрея тръгнал към вратата с намерение да излезе от апартамента, но Валя се хванала за блузата му и започнала да се влачи по земята след него. В момент на силен афект съпругът грабнал 5-килограмова гиричка и я стоварил върху главата й. След това я ударил още два пъти с тежкото желязо. Когато спрял да я удря, вече било късно. Ясновидката лежала в огромна локва кръв с разцепен череп.

 Андрея се свлякъл на пода до нея, а минута по-късно сам набрал по телефона полицията. “Убих жена си, елате. Ударих я и тя не мърда”, казал съкрушен мъжът.

 За убийството на пророчицата Андрея получи 16 години и 6 месеца лишаване от свобода. Реално обаче той ще лежи 11 лета зад решетките, тъй като призна всичко и поиска делото да се гледа по съкратената процедура. По време на процеса прокуратурата изтъкна, че жертвата не е имала шанс нито да се защити, нито да избяга, защото е била в безпомощно състояние - Валя е била инвалид след прекарано заболяване от детски паралич и е имала 94 процента инвалидност.

 Съдът реши още единият син на жертвата - Пламен, който е живял почти до последно с майка си, да получи кръвнина в размер на 60 хиляди лева. За брат му Николай бе отсъдено обезщетение от 45 хиляди.

Двамата синове на Валя обвиниха Андрея, че е обрал майка им

 Те поискаха от него отговор къде са отишли скъпите накити на ясновидката. „Къде са златата на майка ми? Тя имаше много злата-млата, а след смъртта й намерихме единствено жълти стотинки в портфейла й”, извика Пламен в съдебната зала, но така и не получи отговор.

 Адвокатът на Андрея - Николай Рачев обаче контрира обвинението и на свой ред обвини синовете, че и те често се карали с майка си. Имало случаи, когато дори полицията идвала да ги разтървава. Истериите на Валентина били непрестанни.
 Пламен пък обвинил Андрея, че е направил магия на брат му Николай.

 По време на последните си думи в съда Андрея Влаев ридаеше. Той каза, че единственото му желание е един ден да издъхне у дома си, а не в затвора.

Ани ИЛИЕВА




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705432
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031