Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2013 14:52 - СПЕШНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТЕФАН ГАМИЗОВ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.04.2013 14:58


Стефан Гамизов

Това е специален пост, които пиша спешно с голяма загриженост за всички нас. Прочетете го внимателно!

 Ако погледнете в сайта tso.bg на системния оператор, ще откриете, че "товаровата диаграма" се движи около 3000MW. Това е катастрофа, защото от тези 3000 MW, реално през "парите", всичко са дългосрочни договори на скъпи и прескъпи централи-Марица Изток 1 и 3, "зелена енергия". Евтиното производство не работи. Но това е само началото на подготвения от Плевнелиев и Прокопиев сценарий за бърз и светкавичен грабеж. Сега се нагнетява напрежение за неработещата енергетика за да може да падне "таксата пренос" и евтината енергия да се изнесе в чужбина от свързаните с тях търговци. Приблизително ще печелят около 200 хиляди евро всеки час. Скъпата енергия ще остане за клетниците в България, а евтината ще се изнася в чужбина и от там ще се пълнят джобовете на бандитската група "Капитал". Така ще помогнат и на корпоративният бандитизъм в Марица Изток 1 и 3, както и на "зелената енергия", като прикрият драмата в енергетиката с фразата: Ето, всички работят вече....Задълженията на НЕК ще се увеличават, основните съоръжения ще рухват и накрая всички ние ще платим "сметката".


Коментари:


Alexei Kalchunkov мисля че народа няма да го допусне...ясно знаят че след тези избори ще има нови и всичко ще излезе на яве и имат за цел да лапнат колкото се може по бързо и повече!!!
преди 12 минути · Харесвам · 2


Jana Radeva а в същото време за първите три месеца на годината потреблението на ток е паднало с 30 на сто, на горивата – с малко по-малко. Какво означава това ли? Всичко е спряло. ГЕРБ и техните приятели окончателно са удушили икономиката , но не са станали по-малко алчни.!
преди 11 минути · Харесвам · 6


Радослав Стойков А защо точно не трябва да има износ?
преди 10 минути · Харесвам


Надежда Ненчева какво да направим???-кажете...
преди 10 минути · Харесвам


Дяволчето Фют Пич ТЕЦ 1 не бачка почти от месец ,а ТЕЦ 3 я работи един блок я не :):):
преди 9 минути · Харесвам


Пътник Без Багаж Само протести достатъчни ли са? За съжаление те ще са в последствие. Не трябва да се прибираме изобщо след изборите...
преди 9 минути · Харесвам · 1


Албена Първанова Кръв ще се лее......не мисля, че сме в състояние повече да търпим!
преди 9 минути · Харесвам · 4


Стефан Гамизов Няма никакво значение дали работят или не Марица Изток 1 и 3! Клаузите в договорите им са "взимаш или плащаш"! Казах, "реално през парите", защото на тях им се плаща и без да работят. Няма значение дали работят или не. На тях им се плаща! Това е цинизма! Ограмотете се преди да говорите за Марица Изток 1 и 3!!!
преди 6 минути · Харесвам · 8


Нели Костадинова Тоя Плевнелиев, дето изглежда толкова хрисим, се оказа скрита лимонка! А ние клетниците, ще търпим! Докога?!
преди 5 минути · Харесвам · 1


Alexei Kalchunkov казано е : една власт се дава и се взима с кръв... не че е за предпочитане НО протестите трябваше да продължат с пълна сила!
преди 2 минути · Харесвам · 1


Krasimir Todev какво да направим!,чета!!!ами революция бе братя,то вече няма на каде.до кога да ги чакаме?.това са изверги,мазняри и тн. разберете,няма на каде повече!!!!!!
преди няколко секунди · Харесвам


Galina Kirova ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА ВОЛЯ Е И КОЛКО ПАРИ СЕ ТРОШАТ ЗА "НАЧАЛОТО" НА ИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ГЕРБ!!!!
преди няколко секунди · Харесвам

                               жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов

Вчера, Костов успя да "огрее" с мъдрите си приказки и болшевишки лъжи, три предавания. В телевизиите и радиата се "изявяваха" и други хора с комсомолска социопатична склонност за злоупотреба с парите на българите-Трайков, Хърсев, Прокопиев. Но Прокопиев беше Звездата! Прокопиев достигна неочаквана дори за мен висота в наглостта, като обяви собствената си корпоративна банда "Капитал", цитирам: Ако има кръг "Капитал", това са хората, които искат държавата да се развива по правилата...
 Как изглеждат "правилата" според Плевнелиев, Донев, Прокопиев и Бориславова? Грабеж на обществените пари, икономическо сутеньорство в полза на корпоративните престъпници в енергетиката, разрушаване на пазарните правила в обществото и заместването им с тайни договорки за измами, манипулиране на пазара на финансови инструменти, корупция и пране на пари. Или казано с няколко думи, правилата за тях са всичко това, което в т.н Цивилизован свят преследват с цялата сила на закона, наравно с наркотрафикантите и убийците. Тази банда "Капитал", наистина смята за гениално да замести обикновените кражби в особено големи размери в България с организирана корпоративна престъпна дейност. Обещавам им, че няма да успеят, защото България и българите са съсипани от комунистическите банди на т.н Преход и още бандитизъм, макар и модерен, не им трябва! България и българите имат нужда от нормална демокрация и морален капитализъм, какъвто има в Норвегия, Швеция или Германия!





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13712822
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031