Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2013 15:27 - ПИРАМИДАТА НА ВЛАСТТА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1059 Коментари: 0 Гласове:
0



Ico KrumovНационален Протест срещу безобразията в България

Пирамидата на Власта!!!

 "Без партии не може. Без политици не може." Иначе казано - без крадци не може, без робовладелци не може.

 Има една наука скрита за "плебеса", която се преподава на изключително високо ниво и само на "отбрани"! Тези управляващите са „набелязани още в пелените” да бъдат след време във властта. Казва се "ТЕХНОЛОГИЯ НА ВЛАСТТА И УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ".

 Задължително всеки трябва да прочете книжките "НОВ СВЕТОВЕН РЕД" на Никола Николов и "СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ" част 1 и 2 за да му се прояснят някои неща. Иначе тепърва да обясняваш не си струва.

 Не случайно наскоро в Берлин-Германия, Петър Стоянов бе поканен и присъства на коференция организирана от "Световното правителство в сянка" точно така го обявиха и СМИ ръководено от Рокфелер. Присъствали са много „светила” като Ангела Меркел и много други. Всичко е толкова ясно просто и всички те така са „светнали като тиган на месечина” че няма накъде. Но това го знаят само по-интелигентни хора.

 Красимира Маркова: ПАРТИИТЕ НЕ СА ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ, А ИДЕОЛОГИЧЕСКИ КРЪЖОЦИ НАЛОЖИЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ МОНОПОЛ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА С ЦЕЛ ОБСЕБВАНЕ НА НАРОДНОТО БОГАТСТВО. СЕГАШНИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН Е КАРТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ТЕЗИ МОНОПОЛИ!!!

 А сега я да видим кой е измислил партиите...: Масоните през 1924г. :

 “ОБЩЕСТВАТА МОГАТ ЛЕСНО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ И ЛЪЖАТ. Ние ще поставим на всички партии и политически течения маската на либерализма, ще ги снабдим с оратори, които ще говорят толкова много, че да доведат хората до преумора от речи, до отвращение от ораторите.

 Разделяйки народите чрез измислената от нас система на политическите партии, ние ги заставяме да се борят помежду си, за да си разпиляват енергията за незначителни неща, които НИЕ никога няма да им позволим да постигнат. Превърнахме ги в наши вечни роби и длъжници! Притежавайки техните правителства и контрола над националните им банки, НИЕ сме истинската и вечна власт във всяка една страна и вечен техен господар. И така действайки умно и потайно, НИЕ винаги успяваме да си осигурим това, което сме планирали и довели до успешен край! “

 Списание на американските банкери 28 август 1924 година. стр. 388 - „Търговия с душите ни“ – Марко Пицути

 Всъщност, и идеологиите, и политическите партии, са юдейска измама за разделяне на народите и за насъскването им, едни срещу други, по древния юдейски метод - "разделяй и владей" познат ни още от Римската им империя.

 За съжаление на обществото, управляващите ни в последните години се оказаха престъпни групировки облечени във власт. Нарекли себе си политически елит. Усетили се и овладели технологията на управление на обществото. А технологията на управление позволява чрез манипулиране и послушни подставени лица да се овладеят партийни структури и организаций, дори цели партии!!! И ако си имате една партийна организация с послушни бабички, роднини и приятели, можете да влияете на решенията на една доста по-голяма общност, и другите започват да се съобразяват с Вас. Започват да идват сами при Вас и да се предлагат, пазарят и договарят. Особено ако имате необходимия финансов ресурс.

 Гневните българи крещят, че не искат никой от партиите и паразитите. Но политиците не чуват, те пускат в действие армията си от Медии-средствата за масова манипулация на народа, манипулативни социолози, политолози, журналисти и всички в хор запяват. "Без партии не може. Без политици не може." Иначе казано - без крадци не може, без робовладелци не може.



Тагове:   партиите,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749185
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930