Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2013 20:21 - Днешни коментари на Стефан Гамизов
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 759 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Стефан Гамизов
Нищо, никога не ме изненадва. Николай Василев всъщност поема българската енергетика, защото Божан Стоянов, който не можа да купи Булгартабак навремето или да стане министър на енергетиката, сега ще бъде ресорният зам.министър. Мисля, че Атомстройекспорт трябва да бъдат много доволни. Шансовете им да спечелят делото си в арбитража в Париж и да "приберат" от българските граждани 2 милиарда лева нараснаха главоломно...


Стефан Гамизов
Както ме осведомиха приятели тук, в т.н вестник "Капитал" е публикуван пасквил с цел да отклони вниманието от изнесените от мен факти за грабежа на столетието-Марица Изток 1 и Марица Изток 3, 13 милиарда лева! Няма да го коментирам, защото човек с достойнство не може да пада до нивото на това за което и посланик Рийс обърна внимание за медиите в България-свободата им от интереси, които обслужват хора и начинания насочени срещу общественият интерес. Поне така аз го разбрах. Искам само всички да знаят, че организираната криминална група "Капитал" е основният елемент за заплащането на рушветите за сключването на т.н дългосрочни договори и учередяването на залози на сметките на българските граждани в полза на тези срамни и смайващи измами за 13 милиарда лева. Благодаря на престъпниците от "Капитал", че сами се разкриха пред обществото!


Стефан Гамизов
Текат последни пазарлъци след организираният от комунистическите крадци метеж, който се провали в много отношения. Никъде, освен в енергетиката няма пари за крадене вече и те действаха "на всяка цена". Парите ни за ел.енергия, 13 милиарда лева, са заложени срещу "затваряне на очите" за престъпленията в АЕЦ"Белене", газовите договори и газопроводи, ЕРП-тата, контрабандата, данъчните кражби, кражбите на еврофондове и всякакви други злоупотреби. Преборихме се с АЕЦ"Белене", измама за 24 милиарда лева, от които все пак "завлякоха" 2 милиарда и ги стовариха на бедната съдба на българина. Сега обаче се води тежка задкулисна борба, кой да бъде министър на икономиката и енергетиката. Плевнелиев, Дянков и кръга "Капитал", правят всичко възможно с лобистите на Румен Овчаров в САЩ да назначат човек, който ще започне да прикрива разкритията за залога на парите на гражданите за ел.енергия в полза на измамите в Марица Изток 1 и Марица Изток 3. Пак ще кажа, залог върху всичките ви плащания за ел.енергия за следващите 13 години . Тук няма политика и дипломация. Това е криминален случай. Само ви споделям, че битката в момента е страшна. Вероятността да спечелим и да има нормален човек в министерството е малка. Кажете една молитва, защото друго не виждам като помощ на хоризонта. Тези, които протестираха справедливо за сметките си за ел.енергия, днес трябваше да са пред президенството, но тях ги няма. Както винаги, когато дойде време за война, няма много мераклии за битка. Но аз ви благодаря! Без вашата подкрепа тук, нямаше да е лесно да се продължава напред!




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13758561
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930