Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2013 13:23 - РАЗЯСНЕНИЯ ОТ СТЕФАН ГАМИЗОВ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 461 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.03.2013 13:30


Стефан Гамизов

Много приятели тук ме попитаха дали знам, защо Росен Плевнелиев е толкова нeкадърен и неспособен на смислено действие. Ще се опитам да отговоря кратко и без да правя изводи вместо вас.

 1. Той не може да взима никакви самостоятелни решения по причина на зависимости от миналото си свързани включително и с подозрения за пране на пари в "Бизнес Парк София".
 2. Част от тези зависимости са свързани и с най-тежкият обществен проблем-цената на ел.енергията през Марица Изток 1 и 3.
 3. Той е точно толкова зависим от корпоративната престъпност в България, колкото Първанов беше зависим от червената корупция. Трябва да сте наясно, че няма разлика между крадец с руски или американски паспорт, а в България те много често си помагат.
 4. Самият Плевнелиев е тежко зависим и контролиран от Лидия Шулева, Иво Прокопиев, Симеон Дянков и останалите около кръга "Капитал". Независимо от лустросаните медии "Дневник" и "Капитал", това не променя факта, че този кръг от хора практикува корпоративни престъпления в чудовищни мащаби. Тези престъпления не се наказват и преследват, основно защото се извършват заедно и в полза на западни компании. Това не променя фактите, че това са престъпления.
 5. Плевнелиев е под контрола и зависимостта на шефа на кабинета си, Цветлин Йовчев. Това е особено опасен човек, защото е част от кръга в ДАНС подкрепящ, прикриващ и участващ в престъпленията в АЕЦ"Белене" и освен това е извършил безброй мръсни услуги на западни правителства с цел да подсигури индулгенция за престъпленията на групата си в ДАНС. Освен всичко това, Йовчев е социопат. Той вярва, че обществото не може да се саморегулира само, а трябва да бъде манипулирано от "правилни" хора като него.
 6. Плевнелиев е марионетка на Питър Лийтгоу, шефа на търговската камера на САЩ. За съжаление, въпросният човек се интересува само как да предпази от закона и Европейската Комисия, срамният и разбойнически проект Марица Изток 1. По този въпрос тепърва ще говоря много.

 Това засега е достатъчно за да може да си оформите сами мнение...


жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж
       
           БОГ Е ЛЮБОВ !
           БОГАТ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В БОЖИЕТО ЦАРСТВО ! НИТО ПЪК МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА ТОВА, КОЕТО Е НАТРУПАЛ, НО СИ Е СПЕЧЕЛИЛ БИЛЕТ ЗА АДА И ОЩЕ ТУК НЯМА СПОКОЙСТВИЕ И МИР ЗА НЕГО ОТ ВСИЧКИ ДЯВОЛИ, НА КОИТО СЕ Е ПРЕДАЛ!!!
           ИСТИНА, ИСТИНАТА НИ КАЗВА ГОСПОД, НАШИЯТ СПАСИТЕЛ И НАЙ-ДОБРЕ Е ДА "СЛУГУВАМЕ НА БОГА", ВМЕСТО НА ЧОВЕЦИ, ЗАЩОТО ТАЗИ СЛУЖБА НИ ДАВА ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕМ !!!

                                                                Естир

                                                                                                           






Тагове:   истини,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13711590
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031