Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2013 21:05 - Европа иска България на колене според православен свещеник
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове:
0



Европа иска България на колене според православен свещеник
 http://www.politikanews.com/obshtestvo/item/1040-eropa-iska-balgariya-na-kolene-spored-pravoslaven-sveschenik.html

Свободна държава ли е РБългария? По документи - ДА (вж. Конституция на Р.България). Член сме на Европейския съюз, НАТО и т.н.


Формата ни на управление е ,,демократична". Явно наистина сме свободни, но с една мааааалка подробност - свободата ни е теоретична...ако можем така да я определим. Реалността обаче е съвсем друга. Българският народ е на колене и то там някъде в ъгъла.

Такъв извод в социалната мрежа прави сливенският свещеник Йоан Петров, председател на Младeжкия православен културно-просветен център ИХТИС. Така иска Европа. Защо? Не знам. Факт е, че под такова робство не сме били никога в своята история. Дори и под турско. Нашите велики управници в продължение на малко над 20 години успяха да продадат всичко, що имаше в нашата страна, включително и душите си. Доведоха ни чужди феодали, които безмилостно дерат кожите на всички нас -обикновените хора. Плащаме (често надписани) огромни сметки за ток, телефон и др.

Имаме си и банки убийци, на които държавата няма какво да каже. Има ли цивилизована страна, в която банката може да ти отнеме единственият покрив над главата. По най-мутренския начин ти се обаждат по телефона за да си платиш месечната вноска. Често и със заплахи. Може би, бързо ще забравим семействата, които си отидоха от този свят, заради същите тези банки-убийци.

Комедийният атентат над Доган е по-важен за държавата. Може би, историята винаги ще го помни, макар и атентаторът за миг да се бе превърнав в най-голямата жертва от цялата работа. Борците за демократични права и свободи, за малко щяха да убият човек пред погледите на цяла България. Колкото и да е криминално проявен Енимехмедов, не е по-криминално проявен от Доган. Но това е друга тема. Ще има, може би наказания в НСО и какво ли още не. Реакция обаче заради семействата, които си отидоха с помоща на банките-няма.

Връща ли се кръвният данък в България? Какво трябва да се случи на един обикновен човек, за да може проблемът да влезе в полезрението на нашите ,,управници"...или ще оставят така нещата, докато се изтребим един по един. Важно е да угодим на Европа, това е ,,светлото" бъдеще на България.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13744775
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930