Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2013 20:53 - ВСЕКИ БЪЛГАРИН С МИКРО-ЧИП ДО СРЕДАТА НА 2013Г !
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1532 Коментари: 2 Гласове:
1



Революционно действие е да казваш истината във времена на универсална измама
Alter Information
http://alterinformation.wordpress.com/2013/01/31/25636737/alterinformation.wordpress.com/2013/01/31/25636737/
« ЖЕРТВИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНОЦИДИ
БЪЛГАРСКИ МАЙТАПИ ЗА БРИТАНЦИТЕ – С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР СРЕЩУ БЪЛГАРОФОБИЯТА »
ВСЕКИ БЪЛГАРИН С МИКРО-ЧИП ДО СРЕДАТА НА 2013 г.

Както вече писахме в Америка е приет закон за здравеопазването от кабинета на Обама, според който на всеки американец ще бъде имплантиран микро-чип в 2013г.

България е на път да вземе пример от Америка и да въведе микро-чипиране на своите граждани.

Започва работа по изграждане на система за електронното идентифициране на българския гражданин. Това съобщи Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Административен капацитет”.  Идентификацията ще е по желание на българина.

Разбира се, тези които не желаят да бъдат микро чипирани със сигурност няма да имат достъп до много услуги, или най-малкото той ще е максимално затруднен. Ще се предложат и редица “бонуси” за мирко-чипираните граждани, което на практика ще принуди повечето хора да приемат радиочестотния чип (RFID). В САЩ този закон бе прокаран в здравната система – за да се впишат всички граждани в единен медицински регистър. Там това ще бъде задължително и се готвят да имплантират чипове и на всички новородени. До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов. Първоначално ще въведат карти с микро-чип за идентифициране, но в последствие след като медицинските услуги и много др. преминат към електронно идентифициране най-вероятно ще последваме примера на САЩ където са въвели карти,а от 2013г. закона за здравеопазването задължава имплантирането на микро-чип.

Целта обаче е една и съща, не зависимо коя държава под какъв предлог прокарва чипирането на хората. Всички ще заживеем в един свят на Оруел, където Големия брат ежедневно засилва контрола си над нас. Много американци възнегодуваха срещу това да бъдат чипирани като домашни любимци и нарекоха микро-чипирането “Mark of The Beast” – “Откровение 13″ – именно така нарича Ричард Никсън тази мярка и категорично отказва да чипира американците по времето на своя президентски мандат.

Каква е гаранцията, че след като правителствата бъдат улеснени да разполагат напълно с нашите лични данни, а ние да носим в телата си радио-честотни микро-чипове, няма да злоупотребят с това?!

________________________________

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО ОТ БОГА: Библия – Октровение/глава13

“…И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.”



Тагове:   страшно,


Гласувай:
1



1. antoninus - Преди да определим белегът на звяра, трябва да разберем кой е звяърът
03.02.2013 21:02
Микрочипът е средството, а не белегът на звяра.
Истинското поклонение е послушание към волята на Господ. Още от Каин и Авел поклонението се разделя на истинско (спазващо божиите наредби и повели) и фалшиво (спазващо човешки традиции - като всяко фалшиво поклонение то се основава на спасение с дела, а не както ни учи Библията - че сме спасени единствено по благодат). Но как да се покланяме на Бог както той желае? За да отговорим на този въпрос трябва да разберем кой е божият печат и кой е белегът на звяра.
В Откровение 14:12 пише: Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса Ако тези, които не получат знака пазят божийте заповеди (не 3,5 9.... а всичките 10 заповеди, защото Яков в 2:10 – е... казано, че който упази целия закон, а съгреши в едно нещо, бива виновен във всичко.), то обратното твърдение също е вярно. Тези, които получат белега на звяра НЕ пазят заповедите. Следователно Белега на звяра е нарушение на божиите заповеди. Няма друга възможност. Тук неизбежно възниква за коя заповед се отнася най-вече това твърдение?
Белегът е свързан с поклонение /Откровение 14:9,11/. В Матей 15:9 Исус казва: Обаче напразно Ми се кланят, Като преподават за поучения човешки заповеди". Истинското поклонение е послушание.
http://antoninus.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/12/20/pechatyt-na-boga-sybotata.869828
цитирай
2. antoninus - Боголюбие, виж Изход 20:8-11 ...
03.02.2013 21:05
Боголюбие, виж Изход 20:8-11
Помни съботния ден, за да го освещаваш.
Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела;
а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти;
защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.

Виж сега Откровение 14:7 И каза със силен глас: Бойте се от Бога, и въздайте Нему слава, защото настана часът, когато Той ще съди; и поклонете се на Този, Който е нАПРАВИЛ небето и земята, морето и водните извори.

Съботната заповед дава законност на целия Декалог, затова съботата е „печатът на Бога” и това ни помага да разберем кой е „белегът на звяра”. Той е съперникът на Божия печат – фалшивата събота – неделята.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707348
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031