Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2013 06:17 - КОЙ ИСКА УНИЩОЖЕНИЕ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.01.2013 13:23


Alex Res
Писмото на Бил Клинтън до косовските албанци (1999 г.)

 "През 1998 г., използвахме всички средства , за да разрешим кризата в Сърбия - планове за физическо ликвидиране на Милошевич, тайно въоръжаване на Армията за освобождение на Косово, прехвърляне през границата на терористи за саботажни действия, убийства на цивилни и полицаи и предизвикване на масово изселване на албанското население... Както в Северна Корея, Виетнам и Ирак ние ще осъществим докрай политиката си на изпепелената земя, докато не остане нито един жив сръбски войник, докато не заставим и последния сърбин да приеме нашия цивилизационен избор. Ние се ръководим от стратегията за окончателно и безвъзвратно премахване на православно - славянската хегемония на Балканите и в Централна Европа. Деструкцията на Сърбия и трайното присъединяване на Албания, Македония и България към мюсюлманските ценности ще създадат нова обстановка на Балканите и в Европа. ЕС и САЩ трябва да унищожат докрай националните икономики на държавите от региона, за да станат те неделима част от новия световен ред. Стимулирането на националното развитие, на националната самобитност трябва да отстъпят място на атлантическите критерии и ограничаване на националния суверенитет в бившите социалистически страни. Балканите трябва да станат център на атлантическия ден, на взривени болници, детски домове, църкви и манастири, радиотелевизии, на срутени за десетилетия мостове, на опожарени рафинерии и химически заводи, които да превърнат в екологическа пустиня всяка страна, отказала да приеме нашия цивилизационен избор. Ние и нашите съюзници трябва да следваме стратегията, която да гарантира превеса на силите, обединяващи Югоизточна Европа, за да влезе тя в новия световен ред, в който няма и не ще има място за православно високомерие и славянско упорство и превъзходство".



жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж


Прес-клуб "София прес", ул. Славянска № 29, ет.7
    Очевидно върху България се оказва силен външнополитически натиск да “признае”, че атентатът в Сарафово е извършен от Хизбула. След позицията на правителството на Израел, изразена часове след атентата, на 1 януари т.г. резолюции в този смисъл прие и Конгресът на САЩ. Разследването на атентата е било централна тема при посещението на българската делегация във Вашингтон през декември, като подробности от разговорите не бяха оповестени. Във връзка с подготвяното финализиране на разследването, гл. секретар на МВР Калин Георгиев беше извикан на спешно тридневно посещение в Израел. Насрочено е и заседание на Консултативния съвет за национална сигурност с тема - разследването на атентата и ситуацията в Близкия изток.
 По всичко личи, че от страна на Израел и САЩ се извършва политически натиск върху криминално разследване на суверенна държава, като се задават предварително желаните заключения, което е недопустимо. Още повече - специализираните български органи, де факто, бяха отстранени от разследването, а след това телата на загиналите и веществените доказателства и свидетели бяха откарани в Израел.
 Признаването от България на израело-американската теза би довело до ангажирането ни в конфликта в Близкия Изток с всички произтичащи от това последици. Възниква опасност България да бъде въвлечена в широк военен сблъсък, при което страната ни да стане мишена на ответен удар.
 Няма ли да загубим така и суверинитета си? Без съмнение второто не по-малко важно следствие, подсказано от искането на военния ни министър за увеличаване на американските войски в България, е фактическата загуба на суверенитет, като се има предвид, че по договорите за военните бази, те могат да бъдат използвани за потушаване на граждански безредици вътре в страната.
 Ако българската общественост продължава да бъде пасивен зрител на събитията, те могат да се развият трагично за страната ни. Участниците са обединени от исканията за: ненамеса в българското разследване, отказ от прибързани и недоказани заключения; неучастие на българската армия във военен конфликт в Близкия изток; да не се разполагат чуждестранни войски на наша територия, както и тя да не бъде използвана за нанасяне на военни удари; обявяване на неутралитет на България в конфликта.

 Във връзка със създалата се критична ситуация, граждани, организирани в социалните мрежи, независими експерти и интелектуалци, сред които проф. Николай Василев, о.з. полк. Тихомир Стойчев, о.з. полк. Чавдар Попов и др. ще дадат пресконференция, относно обективността на разследването на 15 януари (вторник) от 11,00 ч. в пресклуба на София прес, ул. Славянска № 29, ет.7.

 Изрично упоменаваме, че инициативата е гражданска и не е обвързана с партии или други политически организации.

 От инициативния комитет

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4275168921352&set=oa.132941070200713&type=1&theater



                      ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

СОЛОМОН ПАСИ

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3580788562277&set=a.3579678294521.2129380.1350068206&type=1&theater





Тагове:   змията,   цялата,   се вижда,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13767107
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930