Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2012 15:18 - ВОЛЕН И ДЕНИЦА В ПАРИЖ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1978 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2012 15:20


Холът на двамата влюбени в "Ле Морис"

http://www.blitz.bg/news/article/170571

Лидерът на партия Атака Волен Сидеров и сътрудничката му – депутатката Деница Гаджева, са били на любовно усамотение в ултраскъпия хотел на Париж за пет дни – "Ле Морис". В него отсядат само нефтени магнати от Саудитска Арабия и някои холивудски звезди, сочи разследване на телевизия СКАТ.
Само придвижването на Сидеров и Деница от летището и обратно с лимузина на хотела струва 1 712 евро без ДДС. Едната нощувка в апартамент в Ле Морис е 1 100 евро без ДДС. Общата сума за петте нощувки е 14 808 евро, видно от фактура, до която са се добрали разследващи журналисти от СКАТ тв и публикувана в "Бесове".

 Любовната двойка с партиен привкус са ползвали всевъзможни екстри, между които ежедневно „почистване на апартамента“ за 700 евро. „Под почистване хотелиерите прикриват поръчана сексоргия или масаж от същия род“, твърдят започнати. Двамата са били в хотела от 28 ноември до 4 декември. Интересно е, че на 2 декември апартаментът е бил почистван два пъти за по 700 евро.

 Тъй като Волен Сидеров получава заплата само като народен представител, трудно би могъл да докаже произхода на парите, с които си позволява подобен разкош. Вероятно това са народни пари, които партията получава от държавата във вид на субсидия за издръжка на структурите.

 От СКАТ смятат, че прокуратурата и Сметната палата ще се самосезират. Защото това е само разходът за хотела, а цялата екскурзия с обикалянето на бутиците, ресторантите и самолетните билети би трябвало да надхвърли 50 хиляди евро. /БЛИЦ

ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

Волен води Деница в хотел за шейхове в Париж, плаща 14 808 евро
Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

http://www.plovdivmedia.com/62163.html

PlovdivMedia - Волен води Деница в хотел за шейхове в Париж, плаща 14 808 евро
Волен Сидеров и Деница Гаджева си направили романтичен воаяж в един от най-скъпите и луксозни хотели в Париж, където отсядат мултимилионери от цял свят, разкри телевизия СКАТ. Лидерът на „Атака" и младата му депутатка, с която има връзка, плащали по 1100 евро на ден само за апартамент. За едноседмичния си престой с любимата си в хотел „Льо Мюрис", което е любимо място за арабски шейхове и петролни магнати, Сидеров платил общо 14 808 евро.
5-звездният „Льо Мюрис" се намира на пъпа на Париж, в близост до най-големите забележителности на града. Разкошът в хотела бледнее дори пред дворците на Луи ХІV, твърдят запознати. Двамата депутати били във френската столица от 28 ноември до 4 декември. Фактури от хотела показват, че на ден лидерът на националистите пръскал над 2000 евро. Двамата обядвали в луксозния ресторант на "Льо Мюрис" за 330 евро, за минибара плащали 73 евро, за интернет - 24 евро. Според хотелиери Волен и Деница си угаждали максимално и си поръчвали всякакви екстри в стаята, като няколко пъти плащали и по 700 евро за масажи. Лидерът на „Атака" и младата депутатка били откарани със специална лимузина от хотела до летището за „скромната" цена от 1712 евро. „Това е част от клеветническата кампания срещу мен!”, така Волен Сидеров отговори на въпроса на репортер на СКАТ откъде има пари, за да плати 7000 евро за хотелска стая в Париж. „Глупости, това е гнусна лъжа!”, каза пък депутатът от "Атака" Десислав Чуколов. "Защо работите срещу обединението на националистите?", така пък реагира Деница Гаджева. Пловдивският депутат Павел Шопов пък вдигна скандал на репортера Тодор Ангелов, запитал го за парижката разходка на Волен и Деница.
„Вече няма никакво съмнение - Болен е луд. Защото само луд човек може публично да харчи такива пари на такова място. Второ, той е крадлив като Доган и Кобурга, даже повече, щото краде от вярата на народа в него. АТАКА беше дотук!”, коментира потресен атакаджия в мрежата. Друг форумец, обаче опровергава: „Не е вярно, бай Волен и Деница сигурно са спали на палатка или под някой мост на Сена, храноденът им е бил комат хляб, една-два вафли най-много...”
Заради лайфа на Волен го отнася и пожизненият лидер на ВМРО Каракачанов. „Сега да видим какво ще каже коалиционният му приятел Краси Каракачанов. Позор за ВМРО, ако се коалира с този изрод и неговата проституираща конкубинка. ПОЗОР!”, насмитат го в нета.
„Eх, как хубаво се живее с прекрасната професия „патриот“!”, обажда се и завиждач.

Публикувана на
13 Декември 2012 година

ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

Волен и Деница отдъхват в тузарски хотел в Париж
 12.12.2012  22:23    50    26340  

 
Автор: Vsekiden.com
Двамата пръскат по 2000 евро на ден, почиват заедно с арабски шейхове и петролни магнати
 Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
 
 Волен Сидеров и Деница Гаджева са си спретнали романтичен воаяж в един от най-скъпите и луксозни хотели в Париж, където отсядат мултимилионери от цял свят, разкри телевизия СКАТ. Лидерът на „Атака" и младата му депутатка, с която има връзка, плащали по 1100 евро на ден само за апартамент. За едноседмичния си престой с любимата си в хотел „Льо Мюрис", което е любимо място за арабски шейхове и петролни магнати, Сидеров платил общо 14 808 евро. 

5-звездният „Льо Мюрис" се намира на пъпа на Париж, в близост до най-големите забележителности на града. Разкошът в хотела бледнее дори пред дворците на Луи ХІV, твърдят запознати.

 Двамата депутати били във френската столица от 28 ноември до 4 декември. Сметките от хотела показват, че на ден лидерът на националистите пръскал над 2000 евро. Двамата обядвали в луксозния ресторант на "Льо Мюрис" за 330 евро, за минибара плащали 73 евро, за интернет - 24 евро. Според хотелиери Волен и Деница си угаждали максимално и си поръчвали всякакви екстри в стаята, като няколко пъти плащали и по 700 евро за еротични масажи. Лидерът на „Атака" и младата депутатка били откарани със специална лимузина от хотела до летището за „скромната" цена от 1712 евро.

 Това е част от клеветническата кампания срещу мен, така Волен Сидеров отговори на въпроса на репортер на СКАТ откъде има пари, за да плати 7000 евро за хотелска стая в Париж. Глупости, това е гнусна лъжа, каза пък депутатът от "Атака" Десислав Чуколов по повод на разследването на телевизията за скъпия воаяж на Волен и Деница в Париж. "Защо работите срещу обединението на националистите?", така пък отговори Деница Гаджева, попитана за престоя си в тузарския хотел.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749817
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930