Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2012 13:46 - Божият гняв повали попа, който прие исляма
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.12.2012 07:02


 Божият гняв повали попа, който прие исляма 

Любов с туркиня и безпаричие тласнали Абдуллах към Аллах, сега лежи с опасност за живота във ВМА Публикувано: 5 дек. 2012, 09:11 | Обновено: 5 дек. 2012, 09:11

http://www.blitz.bg/news/article/168862
Фатална туркиня обърна към Аллах бившия свещеник Атанас Михайлов. Малко след като предава Христа и се прекръства на Абдуллах обаче, у богослова се отключва тежко белодробно заболяване. "На 27 ноември Атанас приема исляма. На 28-ми Мюфтийството не пропуска да се похвали на своя сайт. На 29-ти му прилошава в таксито на улицата. Сега е във ВМА с опасност за живота", коментираха оживено негови съседи в столичния кв. "Люлин". "Целият вход сме единни хора, винаги сме си помагали. Макар че не е действащ духовник, както твърдят от Мюфтийството, все пак баща му беше отец, майка му попадийка. Цял живот са се хранели от църквата", кръстеше се пенсионерка, дочула новината, пише "Стандарт". Михайлов изрекъл шехадета (свидетелството) и избрал за себе си името Абдуллах (роб на Аллах) в софийската джамия "Баня Башъ". Районният мюфтия на София Мустафа Избищали лично му връчил свидетелство за встъпване в Исляма. От Главното мюфтийство разпространиха снимка, на която Атанас Михайлов (вляво) приема исляма и името Абдуллах.
 В блока на Абдуллах, бивш Атанас, срещу Община "Люлин", съседите му бяха изумени, че е приел исляма. Ясновидката Силвана Христова заяви, че с Наско делят един вход 34 г. Говорила с него буквално преди часове. Силвана бе притеснена, защото му предстоеше операция на белия дроб. "Баща му се спомина преди години, а възрастната попадийка преди 3 месеца. Всяка вечер говорим по телефона. Жал ми е, че остана сам", сподели Христова. Според мълвата в блока неговите мотиви да смени религията си били любовни. Оказа се, че възпитаникът на Духовната семинария предал вярата си заради туркиня, фатална колкото Хюрем от сапунката "Златния век". Другата причина била мизерията в родната църква. Трети коментираха, че бившият свещеник отново е продал Христос за 30 сребърника. Те изтъкваха, че Абдуллах е бил изкушен от сан в секретариата на Главното мюфтийство. "Последно като се чухме, ми каза, че на никой в нашата църква не му пука, че е висококвалифициран духовник, а умира от глад и му се налага да работи като таксиджия, сподели чутото медиумът Силвана, чийто услуги Атанас често ползвал по комшийски.
 44-годишният Атанас Михайлов започнал работа като свещеник в София. Бил ревностен във вярата. Често пътувал да помага в Черепишкия манастир. Междувременно се оженил, станал баща и на две деца. Преди около 10 г. обаче се развел, а фамилията му се разпръснала из цяла България. По думите на съкварталците му, оттогава започнало ходенето по мъките. Според канона Атанас трябвало да се разпопи, поради което изгубил и възможността да се препитава като свещеник. Изоставилият духовния път опитал късмета си с каране на такси. Но сякаш  Провидението го преследвало.
 Инцидентите се редували един след друг. Дневният оборот отивал само за ремонти. Преди около година Атанас Михайлов открил светлина в люлинския тунел, като се влюбил в туркиня. Самарянски богословът таксиджия я приютил с едното й детенце и заживели като мъж и жена в панелката до Кооперативния пазар. Преди няколко месеца обаче Хюрем, както я нарекоха комшиите, го напуснала и отишла да работи в Германия. Заради мизерията у нас Михайлов решил да потърси нов живот при своята любима в чужбина. "Хванал автобуса, но когато пристигнал, Хюрем го отблъснала, тъй като не е от нейната вяра. Казала му, че освен всичко сега не може да му подсигури нито подслон, нито храна", коментират житието на Атанас запознати люлинци. Покрусен, Михайлов поел обратно. Пътувал часове наред, без да яде. Върнал се блед - ни жив, ни умрял, като участник от световна война. Майка му била силно шокирана. Михайлов легнал да спи, а когато се събудил, разбрал, че старата попадийка е в предсмъртна кома.   "Преди точно 88 дни майка му се спомина. Звънна на вратата ми, падна и умря. Когато дойде екипът на Бърза помощ, връчиха на Атанас балон с въздух да им помага. Докторът му вика: "Момче спри, тя почина!", а той, както беше изтощен и недоспал, ги питаше неадекватен: "Кой, кой почина?!", разказва Силвана.
 На погребението Михайлов даже помогнал на колегата си при водосвета. "Половината попове са със златни часовници и тънат в охолство. А другата, като мен - мизерстват", мотивирал постъпката си Атанас Михайлов от болницата. "Последно, като разбрах какво е направил, аз го набрах по GSM-а. Питах го заради туркинята ли си даде вярата или за пари. Той не ми отговори. Каза само, че я обича, но тя още не знае. Вика, в джамията се отнесли с него с голямо уважение. Сега му предстояла операция, защото е с опасност за живота", казва медиумът Силвана за Атанас, който берял душа във Военномедицинска академия в София.

              жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ПОМНИМ СЕТНИНАТА НА ЮДА ИСКАРИОТ - ПРЕДАТЕЛЯ ! НА УПЛАШЕНИТЕ УЧЕНИЦИ, КОИТО СЕ ОТРЕКОХА ОТ ХРИСТОС ПРИ НЕГОВОТО ЗАЛАВЯНЕ И РАЗПЪВАНЕ НА КРЪСТА, ИМ БЕ ПРОСТЕНО, НО ЮДА ИСКАРИОТ, КОЙТО ПРЕДАДЕ НЕВИННИЯ СИ УЧИТЕЛ, СЕ ОБЕСИ И МУ ИЗТЕКОХА ЧЕРВАТА! ЗА ДУШАТА МУ, НЯМА СМИСЪЛ ДА ОБЯСНЯВАМ КЪДЕ Е ОТИШЛА!
ВСИЧКИ СМЕ СЛАБИ ДУШИ И ДЯВОЛЪТ МОЖЕ ДА НИ НАДВИЕ, НО...НЕ И АКО, УСЕЩАЙКИ НАКЪДЕ НИ ВОДИ БЕЗСИЛИЕТО, ЗАПОЧНЕМ С ПЪЛНА ТРЕВОГА ДА ПРИЗОВАВАМЕ ГОСПОД НА ПОМОЩ ! ТОЙ Е ВЕРЕН ДА НИ УКРЕПИ И НЯМА ДА ОСТАВИ НИКОЙ, КОЙТО ГО ПРИЗОВАВА С ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ, И С ПЪЛНОТО СИ ДОВЕРИЕ !!!
Християните нямат нужда да наказват отказалите се от вярата в Христос и зверски да режат глави, или да убиват с камъни и т.н., защото вярват в жив и истинен Бог. Когато се откажат от Господ, те остават без закрила и стават жертва на дявол и сатана. Господ Иисус Христос е истина, път и живот. Живият и истинен Бог не оставя верните си чеда и техните потомци да умрат от глад. Колкото и да са зле, ще им прати изход и сила да преминат препятствията. А истинското щастие не е на този временен свят. Писано е, че око не е видяло и ухо не е чуло това, което Бог е приготвил за тези, които Го любят!!!!! Временното се преживява, но целта е вечният живот в присъствието на Бога!!!
Вечна слава, чест и величие на името Му!!!
Амин!!!

                                            С обич в Христа: Естир !

       Скоро прочетох нещо, над което не бях се замисляла и защото е много важно, ще го оповестя тук. Първият, който отиде в рая с Господ е разбойникът на кръста отдясно, който призна Иисус Христос за Господ и го помоли за спасение, макар и в последния си час, а първият, който отиде в ада по същото време е Юда Искариот, който беше НЕГОВ УЧЕНИК и уж Негов последовател, но Го ПРЕДАДЕ !!!!!!!!!!!
         Това е съдбоносно важен урок за християните, а и за всички хора, които искат спасение. Затова християните живота са си давали, но не и вярата в Христос, тогава, когато са нямали като нас библии да четат и тълкуват.
         Всичко е казано в библията. Който иска, нека я отхвърля, който иска, нека я чете и изпълнява учението, което е Истина, Път и Живот!
         Успех!





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706460
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031