Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2012 23:30 - УЧУДВАМ СЕ КАК МЕ НАМИРАТ В БЛОГ.БГ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 4957 Коментари: 11 Гласове:
14

Последна промяна: 22.10.2012 23:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                Имам предвид, че никога не излизат заглавията на публикациите ми в списъка на първа страница. Може би е за по-добре. Не зная.
                Искам да ви кажа нещо, за което често си мисля, като се сещам за пророчествата, които има да се изпълнят по нашите земи.
                Сега патриотичните сили взеха да се навдигат, но е твърде късно. Мрежите на враговете са оплетени и всяко навдигане от страна на мирните българи ще се представя в лоша светлина, за да показват някакви поводи за отмъщение и да оправдават злокобните си дела. Няма мъдрост, няма размисъл, има злоба и непредизвиквана мъст.
                Мисля си за гърците. И в най-лошото им положение са по-добре от българите. И в пророчеството на свети Козма Етолийски, и в пророчеството на атонския монах Паисий се казва, че Гърция няма да пролее кръв и няма да влезе във война, въпреки, че около нея ще бъде страшно. Тя ще бъде опазена от Бога. Защо ли? Знаете ли кога е националният празник на Гърция? На 25-ти март - Благовещение!!!  Затова е под закрила. Градината на Божията Майка - Атон, е на гръцка територия. Те не са се отказали от Бога като народ, за разлика от българите. От 1989 година насам не се намери обществена група от народа в България, която да се отрече от сатана и да се покае за атеистичния режим, в който е живяла, дали по принуда, дали от незнание или боязън от властта. Народната власт отхвърли Бога, народа трябваше да се върне при Бога с покаяние. Не се намери поне една група да стори това. Не се намери общество, което да моли Бога за опрощение на предишните грехове на този народ.
В книгата Битие 18:17-33 пише, че Бог реши да открие на Авраам, как е намислил да накаже града му, заради греховете на жителите му. Но Авраам попита, дали, ако има хора, които да се молят, Той ще се откаже от замисленото. В уговарянето, отговорът на Бог се сведе до 10 праведника и се оттегли. При нас праведници няма, но ние сме опростени грешници и нашата молитва ще се чуе. Ако се съберем в молитва, разбира се.
                 Старецът Паисий споменава Гърция, Турция, Русия, но България не я споменава в пророчеството си. Ако нещо не е публикувано, то е друг въпрос. Но аз не прочетох.
Запомних, че в Средния изток ще бъде много страшно. Нашият национален празник е 3-ти март и не съм видяла в провинцията да се празнува. Сега наближава второто турско робство. От много години България изпълнява командите на съседите в лицето на управляващите - генерали и цивилни, всички са в кюпа.
                 Вие дали видяхте Володя Стоянов в предаването "Нека говорят" по БТВ тази неделя? Той е закачил медальон с кръстове и полумесеци, заради пророчество на баба Ванга. Така вече се е подготвил за идните времена:
http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/videos/video/171342361-Volodya_Stoyanov__Voyvodata__veche_zashtitena_marka.html
                 До входната врата на православната църква в Банско има и кръст, и полумесец, за да са били угодни на турските управници. Но сега ще е още по-строго, меко казано.
                 Искаше ми се да има българска група, която да иска прошка за атеизма на този народ и да се моли Бог да отмени наказанието, което му е приготвил. Но дори, когато казвах, да благословим България и българския народ, аз останах сама. Когато показах знамето на Божието царство в предишен постинг, пак никой не се отзова. Останах си сама. Но това, което казвах на предишните избори беше истина и тази лоша истина все повече нараства, разраства се и се задълбочава . Затова ми е болно на душата, но всичко е в ръцете на българите. Знамето на Божието царство не пречи, но може да се развее до българския трицвет и знамето на ЕС. Не се ли развее, няма да има и България. Безверието и лицемерната вяра са еднакво омразни на Бога. А нима някой от нас обича да му се лицемерят, или да му нямат доверие?!
Какво остава до Всемогъщия, Всевиждащ и Всечуващ, Вездесъщ Бог?!
                 Засега повече нямам какво да кажа!
                 Бог да ви закриля и да ви ръководи!!! Амин!!!

                                            С обич в Христа: Естир!



Тагове:   размисли,   естир,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. jabalka - Тъгата ти е голяма, боли...
23.10.2012 10:49
но всеки сам да реши, като религиозно поведение гърците са доста стриктни- личният пример възпитава обществото и има приемственост...съгласна съм напълно, но не съм убедена, че и сред тях това понякога е не искрен порядък на поведение! Проблемът при нас българите е , че сме закоравяли индивидуалисти-
обличаме се в дрехата на Гордостта изтъкваме го като приоритет, а всеки мислещ човек е на ясно , че гордостта е лош съветник, Смиреномъдрието е Дар който много рядко ни спохожда или забързани в дните си не чуваме тихият му глас...!
Приеми моите най- добри пожелания Естир!
Аз имам Вяра- само!
цитирай
2. bogolubie - Не може да живеем като вълци-единаци!
23.10.2012 12:32
Всеки си има своята вяра, а заедно имаме обща вяра. Не е ли писано, че сме едно тяло? Трябва ли всички да приемем исляма, за да може под страх да бъдем в единство?! Пет пари ли не струва любовта ни към Господ ? Само заради Него си струва да сме заедно в молитва. Нито ще боли, нито ще сърби...Но липсва силната любов към Бога. Заради Него можем да загърбим различията.
Вижте какви цитати публикуват в сайта на Главно мюфтийство, за да бъдат единни:
http://genmuftibg.net/

14.10.2012г.Разказва се от Ебу Хурейра: чух Пратеникът (с.а.с.) да казва: „Всички от моята общност са опростени, освен онези, които споменават греховете си открито. От откритото споменаване на греха се счита човек да извърши нещо през деня и да осъмне като Аллах го е прикрил, а той каже „ей, ти, аз вчера направих еди какво си”, като Аллах продължава да го прикрива, а той всяка сутрин открива пердето на Аллах.”

15.10.2012г.07.30ч.
Предава се от Абдуллах бин Амр(р.а.), че: Пратеника на Аллах(с.а.с.) казва: “Този който убие евреин или християнин, с когото е сключил договор или съгласие, няма да усети дори мириса на Дженнета, а без съмнение неговия мирис може да бъде усетен на разстояние 40 години.”

17.10.2012Г.
Предава се от Абдуллах бин Месуд(р.а.), че: Пратеника на Аллах(с.а.с.) казва: В Деня на Възкресението, хората извършвали кървави престъпления ще бъдат първите, които Аллах ще съди.”

20.10.2012г.
Разказва се за Енес (р.а), че е казал: Пратеникът на Аллах каза: „Подкрепи брат си и когато е угнетител и когато е угнетен. При което един човек каза: ей, Пратенико на Аллах, ще го подкрепя когато е угнетен, кажи ми когато е угнетител как да го подкрепя? „Ще го възпреш от несправедливостта, тъй като наистина това е подкрепа за него.”


22.10.2012г.

Разказва се за ибн Омар (р.а), че Пратеникът (с.а.с.) е казал: „Мюсюлманина е брат на мюсюлманина. Нито го угнетява, нито го предава. Който е в услуга на брат си, то и Аллах ще е в негова услуга. И който спаси един мюсюлманин от грижа (беда) в замяна на това Аллах ще го спаси от една от грижите му в Деня на възкресението. И който прикрие мюсюлманин, Аллах ще го прикрие в Деня на възкресението.”
цитирай
3. bogolubie - И още:
23.10.2012 12:40
Разказва се от Ебу Хурейра (р.а.), че Пратеникът на Аллах е казал: „Правата на мюсюлманина към мюсюлманина са пет: приемането на селяма, посещението на болния, съпровождането на дженазето (на починалия), откликването на поканата и когато кихне да му каже „йерхамукеллах”.
цитирай
4. kleotemida - На когото трябваш, Бог ще го прати при теб... не бива да се съмняваш в това :)
23.10.2012 13:09
"Искаше ми се да има българска група, която да иска прошка за атеизма на този народ и да се моли Бог да отмени наказанието, което му е приготвил."

Не зная нищо за това пророчество за наказание като народ, но и на мен ми се иска, макар че доколкото зная тук-там има такива вярващи.
НО и знаеш, че спасението е индивидуално, не е териториално и в последните времена то все повече и повече ще е такова. Но и това не би трябвало да има значение за молитвите за народа ни в името и за славата на Всемогъщия, Всевиждащ и Всечуващ, Вездесъщ Бог.

Бог да те закриля!
И да даде мъдрост и кураж на повече вярващи да мислят като теб. И да го показват... :)
цитирай
5. katan - Поздравявам те, Естир!
23.10.2012 13:26
Не само за постинга, но и за коментарите, които си добавила към него.
Ще бъдем ли и ние единни и непокварени, с респект и преклонение пред НЕГО?
Ще се развее ли знамето МУ, до българския трицвет и знамето на ЕС?
Зависи от нас.
цитирай
6. bogolubie - Благодаря ти, миличка! Имах нужда от твоите думи!
23.10.2012 13:33
Както в земния живот сме личности, но в общество, така и в Духа, сме едно. В един дух се напоиха, така пише, нали!
Господ и тогава, преди залавянето Му казваше на учениците Си да бдят и се молят. Сега, пак е така. Не случайно е дадена книгата Естир. Изборът е между двама - единият иска да обсеби царството и дрехите, и властта на царя, а другият иска да ги опази за Царя. Ако не са били Естир, и другите, щели са да загинат от алчния за всичко царско. Дано ме разберете за какво ви намеквам. Не е лошо да си препрочетете тази книга от Стария завет, защото е жизнено важно, да се проумее положението, в което се намираме. Дяволът не търси спокойствие, той действа, кога явно, кога подмолно, но целенасочено и упорито.
Бог да е с вас!
цитирай
7. bogolubie - Благодаря ти, Катя, за разбирането!
23.10.2012 13:42
От нас се иска само молитва! За Родината ни, за рода ни, за нашите деца и внуци! И по времето на Естир са били приготвени бесилките, но привличането на царското внимание към истината, обръща всичко в полза на тези, които наистина са Му верни. Сега е времето! Сега! Бог ни обича, но ако ние не Му засвидетелстваме нашата любов към Него на дело и нашата нужда от Неговата закрила и помощ, ще бъдем унищожени.
цитирай
8. bogolubie - Не знам дали сте забелязали,
23.10.2012 13:50
как мюсюлманите при всяко споменаване името на техния пророк, казват Мир нему!, а ние подценяваме нашата благословия, както спящите ученици. Щом е Господ, Той ще се оправи и без нас. Но в Откровението на Йоан пише, че пред престола на Бога стоят онези, които викат "Спасение на нашия Бог, Който седи на престола и на Агнето!" Какво ще стане с нашата вяра в живия и истинен Бог, ако се капсулираме и се обявим за спасени, само за това, че сме се нарекли християни?!
цитирай
9. bogolubie - И не си мислете, че става дума за нова християнска деноминация! В никакъв случай!
23.10.2012 14:20
Не е необходимо групата да бъде събрана на едно място. Всеки в своя дом може да коленичи, но да е в определен ден и час за всички, за да бъде издигната обща и единомислена молитва към жив и истинен Бог за спасението на християнския род.
Това е.
цитирай
10. bogolubie - "Искаше ми се да има българска ...
08.09.2013 22:07
kleotemida написа:
"Искаше ми се да има българска група, която да иска прошка за атеизма на този народ и да се моли Бог да отмени наказанието, което му е приготвил."

Не зная нищо за това пророчество за наказание като народ, но и на мен ми се иска, макар че доколкото зная тук-там има такива вярващи.
НО и знаеш, че спасението е индивидуално, не е териториално и в последните времена то все повече и повече ще е такова. Но и това не би трябвало да има значение за молитвите за народа ни в името и за славата на Всемогъщия, Всевиждащ и Всечуващ, Вездесъщ Бог.

Бог да те закриля!
И да даде мъдрост и кураж на повече вярващи да мислят като теб. И да го показват... :)

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13750022
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930