Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2012 14:10 - Българите се обръщат към исляма
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1854 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 17.10.2012 17:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



Българите се обръщат към исляма
Posted by admin
БЪЛГАРИЯ
събота, септември 29th, 2012

жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

   " АЗ ДОЙДОХ В ИМЕТО НА ОТЦА СИ И НЕ МЕ ПРИЕМАТЕ; АКО ДОЙДЕ ДРУГ В СВОЕ ИМЕ, НЕГО ЩЕ ПРИЕМЕТЕ! "
                                           Ев.от св.ев. Йоан 5 : 43
        Иисус, означава Спасител, а Христос, означава Помазан от Бог. Другите духовни водачи носят своите си човешки имена. Коранът също казва, че Иса /Иисус/ е Месията и, че е Слово от Аллаха, дадено на Мариям, но въпреки това искат да убиват християните, които са приели това слово да ръководи живота им на земята, за да приемат вечен живот

 жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж


Младите пристават на имамите, недоволни от наркотиците и разврата в Западния свят

http://www.svobodnoslovo.eu/българите-се-обръщат-към-исляма/
Снимка: cross.bg

Масово помохамеданчване е обхванало България в последните години, отчитат религиозни спецове. Истината лъсна наскоро заради скандалите около съдебния процес срещу имами в Пазарджик, които са обвинени във връзки с радикални ислямистки групировки. Вместо новината да разбуни духовете у нас, се оказва, че все повече нашенци застават на страната на исляма и настояват мохамеданите и техните духовни водачи най-сетне да бъдат оставени на мира.

По-голямата част от обществените защитници на Аллах са всъщност млади християни, и то от големите градове, а не от традиционно турските селища в Източна България, установи разследване на „Всеки ден“. Те обаче са омерзени от бездействието на владиците и скандалите в Българската православна църква и затова се обръщат към исляма.

Решението да се помохамеданчат е обосновано от доста силни и конкретни мотиви. „Да сте чували някой поп освен отец Иван да се грижи за бедните, сираците, болните? Християнските владици са напълно абдикирали от задължението да възпитават морал у хората. Те си живеят пребогато и в разкош и дори не познават миряните. На погребението на дядо ми попът 6 пъти си вдигна телефона, докато четеше опелото“, отсича 29-годишната Гергана Георгиева от София.

Момичето е една от многото млади българки с висше образование, работа и добър социален статус, които напоследък масово приемат исляма. Бум на помохамеданчване на млади жени има в София, Пловдив и Бургас, разказва още тя. Гергана участва в общност от свои посестрими, които съвсем сами в някакъв момента от живота си за пристъпили прага на джамията и са поискали Аллах да ги води по пътя им занапред.

Течението сред младите и новите общности от български християни, приели исляма, не е изненада за теолозите. През 2011 г. над 100 000 пълнолетни, изповядващи друга религия, са станали последователи на Аллах, в това число е и балдъзата на Тони Блеър. В Дания са около 4000, като повечето от тях са жени, 80% под 30 г.. В  Швеция новите мохамедани са 5000, в Германия броят им е 20 000, в Испания – 50 000, във франция – 70 000, повечето от тях жени. Причините за всички тях е отсъствието на духовни водачи в църквата и те в 80 процента от случаите са млади жени под 30 години.

Младите хора, които се отказват от християнството, всъщност се бунтуват срещу дрогата, алкохола и сексуалната свобода, които съсипват западните общества. Според европейските изследвания нуждата от духовни ценности и скъсване с материалистичната и консуматорската култура тласка младите хора към исляма.

„Имамите обаче знаят поименно всеки свой последовател в селото или града. Срещат се с него всяка седмица, обикалят по къщите, питат кой се нуждае от помощ. Ако някой от общността е в трудно положение, имамът ги събира и всички се вдигат да помагат. Ето защо няма да прочетете, че турчин е убил баба си или изнасилил дъщеря си, както правят всеки ден българите“, разказва посестримата на Гергана Иванина Петкова. Тя пък е от Бургас и, преди да приеме исляма, не познава никой представител на тази религия. Прочита Корана и намира отговорите за живота, които винаги е търсила, а после съобщава на близките си, че ще се помохамеданчи. Родителите й обаче подкрепят решението, въпреки че цял живот се молят пред лика на Исус.

„В България е прието, че ако християнка реши да приеме исляма, то непременно има замесен мъж. И наистина в голям брой от случаите българките приемат мюсюлманската религия заради любовта. Все повече наши сънародници обаче сами избират да станат последователи на Мохамед, тъй като в исляма откриват упование и надежда. Откриват подкрепа и грижа“, обяснява още причини за ислямизацията у нас Гергана от София. И е категорична – групата им от млади българи християни, приели исляма, се увеличава всеки ден.

 

Боян Саръев воюва за Исус

Много са мюсюлманите, които искат да станат християни, твърди отец Боян Саръев. Той е убеден, че освен помохамеданчване, е в сила и обратна тенденция. Самият той е завършил школата на МВР, но от ченге се преквалифицира на свещеник и пред последните повече от 20 години връща към християнството населението на Източните Родопи.

Той е категоричен, че за да се самоопределят като българи, тези хора задължително трябва да минат към православното християнство. „На нас на Балканите генетически ни е заложено да бъдем православни християни. Тези протестантско-католически тенденции, американизирането на българската култура всъщност е денационализация. И ще доведе до абсолютен срив на българската нация в морален план, като национален дух и традиции. Моралът ще се срине. И българският народ окончателно и безвъзвратно ще се денационализира“, обяснява свещеникът.

Боян Саръев е убеден, че в Родопите върви изкуствен процес на ислямизиране на населението. „Изграждат се джамии, изпращат се студенти в арабските страни, финансират се поклонения в светите места Мека и Медина. Изобщо се изливат страшно много пари. И не толкова сред турското население, а сред българо-мохамеданското в тези райони. Целта е то да се асимилира и да се откъсне от българския си корен. Първоначалната цел е то да бъде отчуждено и противопоставено на останалата част от българския народ“, казва отец Саръев и се заканва да се бори докрай за Исус и християнството.

Автор: Десислава Георгиева


жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Така казва Господ Иисус Христос:
                "И ТЪЙ, ВСЕКИ КОЙТО ИЗПОВЯДА МЕНЕ ПРЕД ЧОВЕЦИТЕ, ЩЕ ГО ИЗПОВЯДАМ И АЗ ПРЕД ОТЦА МИ, КОЙТО Е НА НЕБЕСАТА. НО, ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ОТРЕЧЕ ОТ МЕНЕ ПРЕД ЧОВЕЦИТЕ, ЩЕ СЕ ОТРЕКА И АЗ ОТ НЕГО ПРЕД ОТЦА МИ, КОЙТО Е НА НЕБЕСАТА."
                                   Ев.на св.ев. Матей 10 : 32

                 А какво ще стане с тези, които Го мразят и убиват чедата Му, думите са безсилни да обяснят! Създателят не създава, за да съсипват труда Му. Само, който не вярва в Него, няма страх от Него и безчинства като звяр.
                 Даде се пълна свобода днес, всеки по свое желание да избере своята принадлежност и да заслужи най-точно своето възмездие от Всемогъщия и Вездесъщ Създател!!!
                 Вечна слава, чест и величие на името Му, отсега и во веки веков!!!  Амин!!!

                         жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

               Ето какъв цитат публикуват в сайта на Главното мюфтийство на мюсюлманското изповедание в република България:

          http://genmuftibg.net/

         15.10.2012г.07.30ч.
Предава се от Абдуллах бин Амр(р.а.), че: Пратеника на Аллах(с.а.с.) казва: “Този който убие евреин или християнин, с когото е сключил договор или съгласие, няма да усети дори мириса на Дженнета, а без съмнение неговия мирис може да бъде усетен на разстояние 40 години.” 

           
                          жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

          Така казва Господ Бог: 
"Който отхвърля Бога, себе си отхвърля! Който иска, нека да върви със Сатана, Аз никого не спирам. Всичко виждам и всичко чувам!..."


           Е, НА ДОБЪР ПЪТ ЧОВЕЦИ ! ВСЕКИ, СПОРЕД ВОЛЯТА СИ! БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ !!!

жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж








Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. watchtowerman - Цитат от новата ми книга "Окултизъм, Дъновизъм, Нов световен ред":
15.10.2012 22:32
В писмо от 15 август 1871г. Албърт Пайк, пише на Мацини(1805-1872) – италианец, масон 33 степен, наследник на Вайсхаупт и лидер на илюминатите:
„Да развържем ръцете на нихилистите и атеистите, и да провокираме мащабни социални катаклизми...Повечето хора, разочаровани от християнството, ще имат потребност от религия, но ще са останали без компас. Жадни за идеал, но не знаейки кому да се покланят, те ще получат чистата светлина от нас, когато решим да я покажем. Всичко това ще приключи с един масов отлив и крайният резултат от него ще е пълно унищожение както на християнството, така и на атеизма.”(61).
Понтификът на вселенското франкмасонство, т.е. световният “вожд” на масоните – Пайк, говори за създаване на предпоставки за всеобхватен социален, политически и икономически хаос чрез „ нихилистите и атеистите”. Всеизвестно е, че след Революцията в Русия през 1917г. главният удар на атеистичният комунизъм се стовари върху Христовата Църква. Да припомня само:
- че Ленин, чрез държавния апарат, подложи на физическо изтребление автентичната Руска Православна Църква, като последната подмени с кадри, верни на комунизма,
- обещанието на Сталин: "На 1 май 1937 г. на територията на СССР името "Бог" ще бъде завинаги забравено",
- последвано от друго подобно обещание на Хрушчов, че "през 1980 г. ще покаже по телевизията последния поп" .
- както и фактът от родната ни действителност, когато в края на 2011г. бяха извадени на „светло” сътрудници на ДС в Българската Православна Църква и останалите Християнски деноминации.
За мен беше странно защо комунистическата държавна сигурност, която не „изпусна” политическата власт и в годините на Прехода, реши да „жертва” сътрудниците си, внедрени в структурите на Християнските общности, докато не прочетох по-горния пасаж, който отново ще цитирам:
„Повечето хора, разочаровани от християнството, ще имат потребност от религия, но ще са останали без компас. Жадни за идеал, но не знаейки кому да се покланят, те ще получат чистата светлина от нас, когато решим да я покажем. Всичко това ще приключи с един масов отлив и крайният резултат от него ще е пълно унищожение както на християнството, така и на атеизма.”
Ето идеята на сценария - конспираторите да сблъскат атеизма с Християнството за да УНИЩОЖАТ и двете! И на тяхното място да дойде „чистата светлина”. Духовността на конспиративния елит не е атеизъм, а „чистата светлина” на Луцифер.
цитирай
2. bogolubie - ВСЕ ПАК НИЩО НЕ СТАВА, БЕЗ ЗНАНИЕТО И ДОПУСКАНЕТО ОТ БОГА.
16.10.2012 07:18
Нали знаете от колко пясък се изваждат зрънцата злато?! Така е и при Бог! При човешките идеологии едни идеалисти се жертват, други се възползват и поемат благините на властта. При Бог няма сурогати, няма фалшификати. На земята княз е Сатана и неговите са тук - многочислени като плевелите, или като пясъка, а златните прашинки са малко. Затова става пречистването. Затова казва, че мнозина са призвани, но малцина са избрани - тези, които са истински. Избирането и изчистването става от Бога, а не от хората. Грешките са изключени. Хората виждат по човешки и разсъждават по човешки, плашат се по човешки, а така се заблуждават и приемат човешки и дяволски учения, вместо Божественото учение.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13716067
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031