Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2012 16:32 - ГЛАСЪТ НА ЕДНА МАЙКА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 752 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2012 22:24


Иоан Христов
ГЛАСЪТ НА ЕДНА МАЙКА В ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА СИ:
 Днес американска проститутка или холандски хомосексуалист си поръчват руски дечица със сини очички. Те търсят деца с добро поведение. Не клошари или алкохолици.Те търсят деца-възпитани, значи – от добри семейства. И затова днес в нашите семейства нахлуват органите на службата за опека над децата и по повод, на това, че семейството е бедно, те точно така и говорят – „У вас е чисто, но прекалено бедно” Изземват нашите деца под предлог на неподобаващи домашни условия.
 Днес само чудо може да помогне на нашата страна. Със собствена помощ не можем да се справим. Само ако силно се молим със сълзи, и просим Бога за помощ, каем се и се трудим можем да разчистим нашата страна. Днес само с жертвено служение един на друг и на децата ни, само с покаяние, само с въздържание, и ОТКАЗ от западните ценности, които ни налагат – нещо което ни е съвсем чуждо. Само с постоянна духовна трезвост и подвиг можем да спасим нашите даца и семейства. Искам всички ви да призова. Днес на нас ни е нужно едно голямо прочистване. За нас и нашите деца никой нищо няма да направи освен ние самите. Ние всички трябва да разберем какво за нас е важно сега. Какво искаме да спасим.
 За нас ориентира – това е светлината. Това е Христос. В другите вероизповедания също има традиционни ценности, но една от главните при всички, това е семейството. И защо днес в обществената палата, комисията за защита на децата оглавява Олег Зиков - един от главните проводници на програмата Ювенална Юстиция, а не аз –многодетната майка, която от опит знае какво е нужно на моите деца? Хора, които получават от запад многомилионни субсидии, създават инфраструктура насочена против семейството и обслужваща техните интереси. Днес аз стоя тук пред вас от името на много семейства, които са пострадали много сериозно от механизмите на тази”Ювенална юстиция”, внедрявана в нашата страна, загубили децата си без да могат да си ги върнат. Днес ние виждаме огромно количество фалшификации в средствата за масова информация. Всичким помним за семейство Агееви, на което отнеха децата заради скалъпени обвинения. Ние защищаваме тези семейства и казваме, че фалшиви снимки и експертизи не твябва да влияят на нашия труд. Мога да ви кажа за семейство Воронови от Белград, на което заради няколко синини на момиченцето, получени при тренировка, са иззели трите им деца. И ние виждаме, че областната чиновничка, упълномощена по правата на детето за тяхната област, върши пълен произвол. Онзи ден Галина Михаиловна се опитала, след 5 месеца през които не е виждала децата си, проживели с нея до 6-тата си година и които тя много обича. Опитала се е да ги види през оградата на детския дом. И голямото момиченце, виждайки майка си, стремглаво се втурнало към нея и започнало да в целува през оградата. Веднага пристигнала милиция, и над Галина Михайловна е заведено углавно дело, като че ли е искала да открадне детето си. И тази чиновничка - госпожа Кобалинова на всеослушание говори, че „Ние за вашите деца вече сме подбрали добри усиновители” по възможност – чужденци. И аз смятам, че ние днес трябва да разрушим тази система. Ние виждаме, че днес в Държавната дума, не само по проблема с ювеналната юстиция, но и по други теми като репродуктивното здраве и порнографията, работят задгранични поръчители и разработчици. Сред тях – ООН и УНИЦЕФ. Те движат закони за фундамент на които лежи чужда нам идеология. Те движат конвенция за „правата” на детето, а ние искаме да възпитаме децата си в послушание към родителите си. Днес е необходимо да започнем процедура за отзоваване на депутати и политически фигури, които движат ювеналните и прочее закони. Днес много трябва да се молим, и нека обхождаме всеки ден Държавната дума с Кръстен ход. Днес трябва да разрушим тази система, която се спусна върху цялото руско общество. Навсякъде, във всеки двор, във всеки храм трябва да излязат съобщества не само от многодетни семейства, но от всички родители, които ги боли за децата им, и този закон вече да не може да продължи.
 С НАМИ БОГ !

 (Из митинг против програмата Juvenille justice приложена на дело в Русия, която чрез закона за детето предстои да навлезе и в България)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DqboCA7EMlA


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YF2btJEcYJ0

http://www.youtube.com/watch?v=mi6qAw-V2dk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-aJkW2KTkg0&feature=related



Тагове:   за децата,   закон,   глас,   на майка,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13751014
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930