Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2012 23:58 - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧИПОВЕТЕ от свещеник Васил Василев
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 2375 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Свещеник Васил Василев
 Здравейте приятели! Желая да споделя с вас една информация която е твърде важна за да я пренебрегнем и е достатъчно касаеща и драматична за бъдещето и съдбата на всеки от нас ...

 “От месец Март 2008 г. започва имплантация на населението на “Дигитален Ангел”- МИКРОЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Ангел, е да замени всички налични документи за самоличност а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Имплантацията на Digital Ангел е задължителна , и се извършва върху дясната ръка или челото. Digital Ангел заменя необходимоста от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Ангел на целото население по света и това ще бъде осъществено в най кратки срокове(по всека вероятност до 20...г.). По настоящем се изчаква избирането и установяването на власт на ЧОВЕКА, които ще оглави вече функциониращата система и ще я задейства в пълните и възможности. Digital Ангел е Чип съдържащ индентифицираща приносителя
 си информация и постоянно излъчван индентификационен код-номер за всеки човек ретлансиращ се от GPS-сателити към Глобалният СВЕТОВЕН МЕГА-компютър(БЕАСТ - преведено"ЗВЯРА") намиращ се във Люксембург(Белгия). Идеята е че имплантирането на Digital Ангел ще изключи изгубването от човек, на каквито и да било документи удостоверяващи индентичноста, образованието,криминалното минало, здравното осигуряване, финансовото състояние и др. Увеличава се сигурноста на хората срещу отвличане тъи като местонахождението на всеки се следи постоянно от GPS- сателити. Финансовите злоупотреби са изключени тъй като при изваждане на ИМПЛАНТА от тялото на човека, той спира да функционира а към глобалния компютър се изпраща съобщение че той е вън от тялото му. Digital Ангел осигурява също откриването на изгубени хора а също и свързва пациентите с компютъра на личните им лекари, като изпраща информация за тяхното здравословно състояние(кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.)".
 Изложената по горе информация е тази която е популярна и излагаща единствено предимствата на Digital Ангел, които биха ни убедили да го приемем в тялото си и така да добавим още малко "сигурност" във нашият несигурен свят.




Гласувай:
1



1. antoninus - КОЙ Е ТОЗИ "БЕЛЕГ НА ЗВЯРА"?
25.02.2012 07:31
Моите уважения към свещ. Василев, но той смята, че този чип е белегът на звяра. За да тълкуваме Новия завет, трябва да се опрем на Стария. Напр Белег се споменава в Езекил 9:4 като Белег или печат на одобрение; Вавилон - в Битие 10:8-10;11:6-9 като Религиозно отстъпничество/ объркване; Блудница - Исая 1:21-27; Еремия 3:1-3,6-9 - символ на Отпадналата църква/религия; Звяр - Йов 38:7 като Царство, правителство, политическа сила; Червено Исая 1:18; Наум 2:3, Откровение 17:1-4 - символ на Грях / поквара.
Чипът ще бъде средството за налагане на Новия световен ред. Обаче белегът на звяра е пазенето на фалшивият седми ден - неделя.
Дпбра статия в това отношение е: http://www.sibir.bg/blog/renni/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=503006
цитирай
2. antoninus - КОЙ Е ТОЗИ "БЕЛЕГ НА ЗВЯРА"? 2
25.02.2012 07:33
Нещо характерно за Римокатолическата църква, някаква институция, аналогична на Божия печат, някаква фалшива събота. Всичко това ни подсказва, че белегът на звяра, трябва да е неделният празник, узаконен от папството.

Ако искаме да бъдем последователни, трябва да кажем, че това е външната, видима страна на звяровия белег. А вътрешната, същинска страна е един формален, лицемерен религиозен живот, без освещение на характера, без Божията правда и закон, без Божията милост и верност.

Ще бъде издаден закон за неделния ден, фалшивата религия ще бъде наложена чрез държавно законодателство, а това ще означава пълно потъпкване на правата на съвестта, защото държавният закон предвижда санкции при нарушаването му. Стихове 15 и 17 показват, че тогава Божият народ, който би желал да остане верен на декалога, ще бъде преследван, ще бъде икономически затруднен. И тогава целият свят ще бъде поставен пред една съдбоносна дилема: С Божия Закон или с фалшивата религия. Онези, които възприемат заблудите на една човешка религия, за да си спестят трудности и запазят земните си интереси за кратко време, ще понесат Божието не- одобрение за винаги, както е посочено в Откр. 14:9,10: " ... Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и Агнеца. "

А онези, които желаят да останат верни на съвестта си, ще понесат трудности и страдания, но ще бъдат под Божията специална грижа и протекция. 3а това кризисно време имаме скъпоценното обещание в Исая 33:16: " Той ще обитава на високо, крепостите на скалите ще бъдат място на защитата му, хлябът му ще му бъде даден, водата му няма да липсва."

По особени, неведоми пътища, Бог ще снабдява нуждите на Своя верен народ до пълното му избавление.
http://www.sibir.bg/blog/renni/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=503006
цитирай
3. antoninus - Естир, виж и
25.02.2012 07:34
http://antoninus.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/12/20/pechatyt-na-boga-sybotata.869828
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709302
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031