Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 20:36 - ЗА ЧИПОВЕТЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 866 Коментари: 0 Гласове:
1



Asen Velchev, публикува в Църква и общество  Asen Velchev  23 октомври г. 09:38

Как ще ни накарат "доброволно" да си имплантираме RFID чип.
 * Първата стъпка вече е направена с наскоро приетата наредба за задължителното маркиране и чипиране на домашните любимци. По този начин целят да ни накарат да привикнем с мисълта за чиповете и започнем да ги приемаме за нещо обичайно и нормално.
 * Ще ни рекламират въпросните чипове и обясняват и убеждават колко полезни и удобни са те.
 Случвало ли ви се е някога да си купите нещо, от което нямате нужда и не сте имали намерение да купувате, само защото продавачът доста умело и манипулативно ви го е представил и рекламирал? Случвало ли ви се е да си купите нещо от така наречените "Телешопи", които говорят, говорят и обясняват ли обясняват колко перфектни са продуктите и измислят и изсмукват несъществуващи качества и предимства ... ? А когато ви го доставят в къщи, се оказва, че няма нищо вярно с видяното и чутото по "Телешопа"?
 Точно така ще се опитат да ни убедят и за микрочипа. Ще ни залеят с реклами по телевизията, радиото, билбордове .... Докато не ни втръсне и не ни втълпят, че той е необходимо удобство.
 * Престъпленията - убийства, кражби, вандалски прояви, терористични актове ... , ще продължават главоломно да се увеличават. Не се заблуждавайте, че това не може да се направи и осъществи по план.
 Когато населението е достатъчно уплашено от тези престъпления, ще му се предложи разрешение на проблема, НО в замяна от отказване на човешките права. Ще бъде обяснено, че за да бъде "защитено" населението, трябва да се дадат повече права на органите на реда и всички да си имплантират RFID чип, за да могат да се проследяват и контролират престъпниците.
 * Парите в сегашния им вид ще бъдат премахнати. Ще съществуват само и единствено електронните пари.
 Какво лъжливо "логично" обяснение ще ни дадат за това? Обяснението ще бъде, за да се предотвратят кражбите, се налага имплантиране на RFID чип, а парите стават електронни и няма да има какво да се краде.
 Преминаването към електронни пари, ако не сте забелязали вече започна. Нямам предвид само въвеждането на кредитните карти (в пластиката на картите има вграден микрочип, в електронните карти за градски транспорт също) - това беше първата стъпка.
 Втората въведена вече стъпка - плащания и сделки за суми над 5 000 лева да минават само по банков път. Имаше предложение таванът от 5 000 лева да стане на 1 200 лева. Обяснението беше - "икономиката да излезне на светло".
 Когато се въведат изцяло електронните пари, тогава ще се купува и продава посредством имплантираният RFID чип.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13708938
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031