Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2011 14:07 - ЕДИН СЛУЧАЙ ЗА ПОУКА НА ДЕВОЙКИТЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 914 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.10.2011 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

       В един форум попаднах на разисквания по много жесток случай с българка през април миналата година. Надявам се да отрезви любовта на момичета, които се канят да идат в чужд за нашето битие свят. Материално неравенство се преодолява, но духовното, когато си сама в съвсем чужда на твоите разбирания страна, не може. Дано публикацията да послужи за добро! Бог да ви пази!!!

 БЪЛГАРКА, УБИТА С КАМЪНИ В ИРАН април2010г.

„38-годишната Силвия Стефанова е била умъртвена по жесток начин – замеряна с камъни според традицията на иранския град Чабахар – съобщава „Уикенд”.”

„Черната новина за смъртта на българката донесъл пощальонът на 14 декември. Майката на Силвия – Гергина Стефанова получила плик, съдържащ един единствен лист с оскъдна информация за смъртта на дъщеря й. Съдейки по пощенското клеймо, писмото се забавило повече от 4 месеца. В плика имало една снимка на Силвия, както и малка найлонова торбичка с неин кичур коса. Подателят на пратката е Таня Рафат, съседка и приятелка на убитата нашенка, която си оставила домашния телефон с единствената заръка да се звъни само обедно време, около 13 часа.”
 …
 „Тя разказала, че мъжът на Силвия Мохамед я заподозрял в изневяра със съседа Азам. Какво се е случвало помежду им един Господ знае, но в цялото село плъзнали слухове, че Силвия е извършила голям харам (грях – бел.ред.). Отношенията й с Мохамед се влошили – той я затворил в дома им, заключил я и не я пускал никъде. Превърнал я в затворница в собствения й дом. Иранецът отделил петте си деца от майка им, като ги изпратил при своите родители. Запознати с историята разказват, че немощна от бой, нашенката накрая си признала за прелюбодеянието, само и само мъченията да спрат.
 Ревнивият Мохамед сякаш това чакал – да чуе самопризнанията на невярната си съпруга и веднага я обрекъл на смъртното наказание. Според традициите в този случай се прилага умъртвяване на публично място с камъни. Иранецът сам разгласил в цялото село, че жена му е шармута (курва) и с нея ще се случи онова, което повеляват традициите.”
 …
 Тук ще добавя един мой коментар.
 В момента в Корана разпореждане на Аллах за убийство с камъни - няма!!!
 Според изчезнало от Корана знамение след смъртта на Мохамед - трябва да се убива не само Прелюбодейката, но и Прелюбодеецът!
 Очевидно обаче "Прелюбодейство" не е имало, защото за "Прелюбодеецът" не се споменава да е претрепан с камъни!
 В случая става дума за убийство!
 Тези действия са сигурно доказателство, че Айша / детето - съпруга на Пророка Мохамед /, действително е унищожила част от знаменията в Корана, отнасящи се за Прелюбодействие, понеже тя е трябвало да бъде убита за изневяра на Пророка Мохамед.
 Забележете "милите" думи, които използват вярващите мюсюлмани към съпругите си - Курва!
 ...
 „Мохамед собственоръчно изкопал еднометрова дупка в центъра на селото. Положил жена си права там и я заровил до кръста, за да не може да мърда. Насъбралата се тълпа крещяла обиди и хвърляла големи камъни по горката Силвия. Не след дълго тя предала богу дух, обезобразена до неузнаваемост.”
 ...
 Забележете и още един факт -
 От Корана се изисква и четирима души да свидетелстват, че са видели Прелюбодейката в изневерява!
 Сура 4, аят 15
 15. А срещу онези от жените ви, които извършат прелюбодеяние, вземете четирима измежду вас за свидетели. А засвидетелстват ли, дръжте жените в домовете, докато смъртта ги прибере или Аллах им стори път.

За "четирима свидетели" - Съседката на Силвия не съобщава ...



                              Източник за мен: ПравославиеБГ




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13747478
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930