Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 23:07 - ГЯУРИ ЛИ СА ХРИСТИЯНИТЕ ?
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 729 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.09.2011 23:20


                Гяури, т.е. безбожници, ли са християните?

   Колкото повече се разтварят вратите за учението, което проповядва без заобикалки омраза и насилие над християните, толкова по-зле ще става. Ако някой си мисли, че като обвинява други в расизъм и сервилничи пред тези, от които се бои, ще е в по-изгодно положение, жестоко се лъже. Предателите не са обичани нито от своите, които са предали, нито от тези на които са послужили, защото, който е предал веднъж, може пак да го стори. Такива хора просто са използвани. И Юда Искариот предаде невинния Христос, но какво спечели ?! 
   Жалко за журналистите и журналистките, които се правят на големи демократи, а аз ще кажа, фалшиви демократи. Демокрацията не е инструмент, с който може да се жонглира. Нужна е мъдрост и познаване на хората, на техните нрави, вери, подготовка за живот... в условие на демокрация. Ще си пусне ли някой невръстното детенце да се движи само в натоварено улично движение? То трябва да бъде отгледано и научено как да се движи и как да живее в обществото, тогава да бъде пуснато, нали? 
    Свободата е за знаещите и можещите да я ценят, да, да ценят и своята свобода, и чуждата. Не напразно Спасителят Помазаник ни учи да не хвърляме бисерите си на свинете, защото те ще ги стъпчат и ще се обърнат да ни разкъсат.
    Познайте своя Господ, мили мои българи, защото бисерите са хвърлени отдавна и всеки ден разкъсват и мачкат българите, които не са избягали от домовете си, докато или ги изтребят, или си играят с тях на това, което им прави кеф, да, точно "кеф", а не българската дума - удоволствие.
    Познайте своя Господ сега и призовавайте Го, за да ни помогне и да ни опази, и за да не заслужим наистина това грозно прозвище "гяури", т.е. безбожници!
    С цяло сърце подкрепям протестиращите в цялата ни страна, защото управляващите ни се подиграват с цял един народ, божий народ, народ на Христос и през ум не им минава какво правят.
    Прости им, Боже, защото те наистина не знаят какво правят !!!
    Спаси този измъчен български народ, Всемогъщи Боже, и го съхрани за вековете !!!
    Слава, чест и величие на Твоето име, защото Ти единствен - жив и истинен Бог, Си достоен за това !!!
     Амин !!! Амин !!! Амин !!!

                                   С обич в Христа: Естир !



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13747634
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930