Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2020 22:33 - КАКВИ БЕДИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ МОГАТ ДА НАВЛЕКАТ ОПРОСТАЧЕНИТЕ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1865 Коментари: 9 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

   За поучение на Другарят Борн със заказ:

   Да се запознае с писанието ми с осторожно внимание!!!

 

 

КАКВИ БЕДИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ МОГАТ ДА НАВЛЕКАТ ОПРОСТАЧЕНИТЕ...

 

   Имам предвид това, което се случва в Америка – танцът на опростачените.  Преди да премина по същество, ще цитирам два тага: Тръмп и хората в Америка на социални помощи. Преобладаващите в Америка на социални помощи са хора – не цитирам етноса им – които не желаят да се образоват, да се трудят, а предпочитат без никакви усилия от тяхна страна да получават помощи. Този феномен с друг етнос го има и при нас.

    Използване на силата на масите /не обичам думата простотия и не я ползвам/ за промяна на статуквото поради възникнала необходимост вътре в нея или политуйдурма от вън с цел промяна на политиката й напр. по време на голям военен конфликт е стара работа. Необходимото и достатъчно условие за това е голяма по численост маса, която е останала необразована, за да подлежи тя на опростачване и последващото й умело манипулиране. Масите са обект на сезиране още от времето на Коминтерна.За тях има и лъженаука, марксленинизЪма, днес орудием действия Путина, с който той трови живота на половината свят. Цитирам Латинска Америка, но има и др. държави по Африка и Азия, най-изостаналите в света, в които той има влияние, свои агенти или се намесва със сила, както в Сирия, където възтържествува свободата на народа.  Има и други държави, в които той ползва простащината на хората в тях благодарение на демокрацията, разрешаваща им да допускат дейности на партии, които работят дори срещу страната си. Тези партии са националистические, пратриотические, ултралеви, хипердесни, анархисти, тупамароси, всякакви ненормальники, в които водачите им са припознали тази своя дейност като поминък, каквато е Льо Пен. За жалост към тези страни според мен влизат Гърция, Италия, Франция, всяко по различен начин, но и трите с почва, благоприятна за изява на простащината в тях, преобладаващата част от хората в тези страни.  В България с топа на простотията си – вродена му и по заказ - от всички възможни места, срещу разбиртелството в страната ни дори по време на пандемия се цели  президентът ни. Едва ли има някой, който да слуша какво казва този ненормальник, но да го появяват тук е там по света е срам за нацията ни, избрала туй нещо за президент – лице, което трябва за обединява нацията. А той я цепи по всички възможни начини, работи за интересите на Русия в България - против геополитичесата ни ориентация към културните държави в Европа.

     Идеите на Маркс обаче не могат да подведат хората във всички държави, а само в тези, където има почва за него - тези с най-безпросветните люде, подлежащи на опростачване или манипулации. Такава бе Русия през 1917 г, най-изостаналата в културно и икономическо си развитие европейска държава, разкъсвана от противоречия след събитията от 1905 г, която Западна Европа изигра с определени цели  – включване на Русия в ПСВ на страната на Антантата заради природните й и човешки ресурси и нацръкването в нея на фалшив обществен строй, в резултат на който хората в страната да се избиват сами, така страната да се самоунищожи и да престане да бъде агресивна към останалия свят. Тази агресивност е нужна на руските управници защото Русия не може да произвежда нищо, включително и да се изхранва. Точно поради това Русия винаги се е стремила да завладява чужди територии и държави, за да ги ограбва. Възстановяването на СССР след авантюрата на Сталин, когато по време на възникналата и по негова вина война /ВСВ/ той промени  курса на страната си от Германия към Англия по време на войната, бе подпомогнато от източноевропейските страни, които Чърчил предостави на Сталин да ги експлоатира като благодарност, че му помогна да му се размине погрома.

   Западна Европа обаче остана излъгана в надеждите си. Те наистина изиграха Русия и тя никога не може да стане отново нормална държава. Но Америка след ВСВ спаси комунизЪма в нея, това първо и второ, даде й възможност да притежава ядрено оръжие. По-голяма грешка светът не можеше да направи – да даде в ръцете на управници от този тип държави ядрено оръжие, с което те да заплашват света. Този тип държави, които нищо не могат да произвеждат, аз считам за държави-примати, а управниците им ми мязат на маймуни с ракети.

   Стабилността в света се подържаше и все още се подържа на основата на страха от употреба на ядрено оръжие, но и от още нещо – на страха на Русия, че ако употреби ядрено оръжие срещу непритежаващите такова страни в Европа с две малкки изключения, Америка ще я размаже, след което територията на Руската империя – последната в света - ще бъде разделена на 8 части, най-голямата от които за Китай. Ако я нямаше Америка като фактор, с който да се съобразяват, съветските комунисти отдавна да са треснали с атомните си оръжия Западна Европа както Ким Чен Ун смъртните си врагове, РК и Япония. Що неща още могат да се ограбят от Европа, а СССР цапцарапи само немските заводи след войната.

   Вторият стожер на стабилността в света обаче, най-силната във всяко отношение държава, бе доста разклатен след последните президентски избори. Повечето американци са убедени, че изборите в САЩ бяха непочтени, че Тръмп дойде на власт с промощта на руските хакери във Флорида и на фалшивата информация срещу Хилари Клинтън. Отново цитирам таг, гр. Майами, където в недвижими имоти и в какво ли не е инвестирала руската мафия и където щъкат много руснаци. Едва ли те са там случайно. Питам се, кой ли захранва с данни за изготвяне на фалшиви новини социалните мрежи?

     Путин и Тръмп вероятно нямат лични контакти, но Тръмп бе по-подходящият като президент за Русия, защото според думите на Обама, той не ставаше за президент. Путин предпочита да работи с ненормальники или негови хора като Орбан и Радев. Истината е, че Тръмп направи някои неща, които трябваше да се направят по отношение на Китай, на Иран и другаде по света, полезни не само за Америка. По отношение на политиката му с ЕС той не е прав и обтегна връзките, държейки се като шеф, не отчитайки факта, че всичките в Европа са по-интелигентни от него.  Това обаче, което той направи в Америка не бе добро за страната. Политиката му утежни много положението на най-бедните, подложи на натиск средната класа, която все още я има, но се стопява, облекчи богатите по различни пътища. И той влиза в тези облекчения, защото така промени Закона за наследството, че като умре, Тръмп-син няма да заплат нито цент данък на държавата за получените милиарди от Тръмп-отец.

   В Русия от 100 години управлението им не е нормално, като точното наименование на управлението бе дадено по времето на Горбачов, Голямата лъжа. Дали е истина, че в Русия живеят най-щастливите хора на света и че затова другите им завиждат, но пък Путин ги пази и ще ги пази до 2036 г? Там хората са свикнали с лъжата и насилието, възприели са я като тяхна естествена жизнена среда и са се превърнали в етнос, който не може да ешва с нито един друг етнос по света. Да припомня, че това управление в Русия е от 1917 г, когато масите въведоха диктатура на пролетариата. Плолетариатът, оглавяван от Ленин изпрати на смърт 42000 свещеници и още към 2 млн. интелигентники, защото са.... реакционна маса. После този пролетариат, оглавяван от Сталин изпрати в Сибир на смърт 32 млн. души. Какво е наследството за Русия като качество на етноса им, след като са преминали през този ад и след като начело на страната им застават неподходящи хора с вкарани в глвите им грешни команди от марксическите бумажки...

  Тези неща американците не ги знаят. Те си имат интелигенция, но при тях масите слизат непрекъснато с нови и нови интелектуални нива надолу. Причината е н. в. Пазарът, който движи случващото се в Америка, а не духовността и ценностите, натррупани от човечеството в миналото. Това там не върви, защото американцисе са оформят като специфичен  мултиетнически етнос.    

    За да живеят достойно хората в една страна трябва да я познават, да могат да се реализират, да се трудят. Америка в очите на много хора е богата страна, в която заради това трябва да се мигрира. И милиони мигрираха, между тях и такива, които нищо не могат да правят. Подобен проблем има Швеция. Едни се реализираха успешно, други не, защото те не отидоха затова в Америка, а за да получават социални помощи. В момента натиск на мигранти има от цяла Латинска Америка, отправила се от Патагония до Мексико на север, към обетованата земя, САЩ. Затъналата в простотията и рожбата й -  престъпността, хората от Латинска Америка, излъгани от социалните мрежи и от местните комунистически пропагндатори – тупамароси /тамошните большевики/, комунисти, ултралеви /маркспутиници/, хипердесни /с кумир Жириновски/, всичките тия с вкарани от комунистическите книжни грешни команди в главата им са тръгнали към Америка да търсят там спасение от ненормальники като Мадурас. Днес препоръките към тези нещастници идват от интернет, а целта им е така подла, както на  тази на Западна Европа, която преди век внедри комунизма в Русия. Много от успелите да мигрират в Америка получиха гражданство, но от тях нищо не става. Там животът е много сложен и много напрегнат, някои хора дори откачат. В Америка всичко „виси”. Които познават живота там разбират значението на тази дума. Можеш да спечелиш с упорит труд, можеш и да загубиш всичко поради глупост или фалшива информация с цел грабеж.

   Америка обаче има още един проблем – този с американските граждани от африкански произход, които са в почти същия процент спрямо белите какъвто е процентът на ромовете спрямо останалите в България. По това си приличаме, не само по президентите ни, което не стават за такива. Само че докото американският президент има власт и може да обърка Америка и света, защото са свързани, нашият може само да смърди и орално да ръси по медиите простотии. Ограничението му идва от това, че властта ни е в Парламента, който си назначава правителство. Америка е построена и с труда на робите, предимно в южната й част, доведени насила от Африка. Един ден обаче робовладелческият строй бива премахнат, робите стават свободни и децата им остават в Америка. Тези американци от африкански произход – да се нарекат негри е обидно – са към 15-20% от всичките 340 млн. американци днес, от тях 85-90% са на социални помощи. Защото избират този начин на живот, а не че няма работа, не че нямат условия да се образоват. Те живеят преобладаващо в квартали в мащаби, доста по-големи напр. от нашето Столипиново, където в зависимост от „изборната” обстановка с прииждащите от страната ромове за вота в Пловдив населението му от 50000 става към 100000 рома. Само в кавратала Юг в Лос Анжежелес живеят към 1,5 млн американски граждани от африкански произход. Няколко процента, предимно жени от този квартал работят, а може би и няколко промила от мъжете. Работещите в Лос Анжелес са мексикано. При пристигане на самолетите от Европа ако няма свободна писта ги въртят над този „квартал”.

   Още неще интересно за тези афроамериканци, това е мое мнение – тия по „кварталите” така ги мързи и така ги не интересува нищо, че не отиват да гласуват на президентските избъри. Когато кондидат бе Обама известната журналискта Опра Уинфри ги мотивира, защото кандидатпрезидентът тогава бе получерен. Те гласуваха и Обама спечели. Този номер не се повтори при Хилари-Тръмп. И през тази година няма да гласуват черните.

   Расова дискриманация в Америка според мен няма, но има друго разделение – на образованите, които могат да работят и на необразованите, които само искат и нищо не могат да правят. Нещо като Русия към света - претенции, съчетани със заподмятване на ракети.  Случващото се сега в Амерка е екшън за необразованите – не само черните, който те започнаха,  а за престъпниците – часът им, в който те могат да влачат яма. А цялата тая простотия и насилие го яхнаха ултралевите, американските маркспутеинци. Черните също имат магазини, и те са разбити и ограбени. Този факт показва същността на проблема в момента, наактивизирали са се опростачените, които нямат нищо общо със случилото се. Не се ограбва само храната от магазините, а и дрехите и всичко, което е в тях. И се разбиват, някои палят. Защо? Нападат се и се огралват аптеките, в които има рекарства-субстанции за наркоманите. Нали излязохте на улицата да се борите срещу расовата дискриминация? Защо вървите срещу себе си, защо провокирате световния ред, господа Опростачени?

   С мъка узнах за една разбита от вандалите аптека на ул. Дохини в Лос Анжелос, от която пазарувахме. Аптеката е на кьоше и цялата в стъкени стени. Всичко са наппавили на сол, вътре са изтърбушили стелажа, но пък те са я запалили. Още един магазин с аптека има на съгщата улица, СVС, и там – същият вандализъм, прикрит зад паравана на борбата срещу расовата дискриминация. Намо такова нещо, товарищи, Америка ще се оправи, страните, които нищо не могат да произвеждат и всяват смут по света нямат бъдеще!!!!!!!!!    

   Може да има някои доволни от случващото се в Америка сега, аз мога да цитирам само четири потенциални обекта: Путин, Радев, Блекпердатора и ОК-ея. Смятам, че пети не може де се намери.

   Маркспутинските анализатори твърдят, че Америка е на прага на това, което се случи през 1917 г. в Русия, ВОСР. Сега времето е друго, товарищи АНАЛизатори, дори приматите са малко по-умни от тези като тях преди 100 години. Това обаче, което става в Америка не е добро както за Америка, която е едната половина на света, така и за останалата половина. Стане ли там нещо лошо, то се връща дваж по-лошо за света, стане ли там нещо добро, малка част от това добро се връща към света. Стана модно каквото се случва в Америка, да се случва и по света, ей така, по инерция, от безумниките. В  подкрепа на борците срещу расовата дискриминация се надигат честни и прогресивни хора в страни, в които хората са се изродили /Англия/, където страната е болна /Франция/ и където хората са на обидно ниско интелектуално ниво /Гърция/. А защо случващото се в Америка по същество касае цял свят знаят тези, които познават историята на ВСВ и договорите след нея. Имаше повод за протести, извършено бе брутално убийство на негър, опитал да заплати стоката с фалшиви долари, за което е била извикана полиция. Този негър бе представен от прогресивните страни като огладнял и принуден да върши това, но истината е друга – той никак не е бил беден, защото е известен порноартист със стотици качени в мрежите порноклипове, на които оножда 18 годишни момичета по всички възможни начини и места, а в кръвта му са открити следи от всички видове наркотици. Така този афроамерикенец се явява типичен представител на класата черни, която не иска да се образова, да се труди, а да печели леко. Каквито има и в България  тия, дето не работят, а търкат картончетата на Черепа /Васил Божков/ с надежда за леки печалби. Не съвсем у ред полицай ненужно и показно удушава притежателя на фалшивите пари при ареста му, задържайки го дълго време с крак на шията му. Това бе поводът, какъвто бе убийството на австрийския престолонаследник от марксленинеца Гаврило в Сараево. Протестираха черните, но нали са глупави, ултралевите яхнаха протеста им и стана нещо като большевишкая акция. Протестът стана социален - на тези, които са на помощи, към него се присъединиха и част от тези, самоопростачилите се американци, които пострадаха от процесите по време на борбата с коронавируса. Не само черните протестираха, имаше и бели, и жълти и всякакви смески между тях. Сред тях се инфилтрира криминалният контингент, ултралеви, хипердесни и всякакви идиоти, между които такива без грам мозък в главата, неможещи да се изяват, видяли пред себи си възможност за изява, пасваща на простащината в тях. Като овцете, една от които овчарят хвърля от моста във вира за  да я изкъпе преди стрижба и после останалите овце скачат сами.

   Този процес е важен за предстоящите президентски избори. Демократите и републиканците и привържениците им са не само разделени, но и ожесточени, защото не само аз мисля, че изборите, които спечели Тръмп не бяха честни. Помогна му руската мафия по същия начин, както у нас Решетников ни турна за президент човек на Путин. Путин отрича намеса на Русия в изборите на САЩ, отрича и свалянето на самолета над Донбас с холандските младежи – майданофашистките урки го били свалили. Аз вервам на него...

   Демократите ако спечелят изборите ще успокоят черните, така твърдят те. Тръмп ако спечели изборите, на вандалите мамето имп че по...не. Мисля, една от причините да продължават толкоз дълго вандалските прояви са предстоящите избори. Другата причина са фалшивите новини и управляването на вандализма чрез интернет от ултралевите /б. м. маркспутинците в Америка/,  които според мен стоят зад тези „протести”. Третата причина  са опростачените, вандалствуванията за които това е част от живота им, както тези на събратята им идиоти от Гърция, наричащи се не маркспутинци, а анархисти. Те са същите идиоти като тези, които вилнеят сега в САЩ със заказ да десталилизират Гърция. Дано да ги спрат, ще запалят като нищо посолството на САЩ, защото те са честни хора с прогресивно мислене.

   Специално искам да отбележа, че за това жестоко противопоставяне в момента лична  вина носи Тръмп. Той просто раздели Америка, както нашият президент разделя България с посланията си към опростачените – неговият електорат, които той чрез изявите си по телевизията докосва по най-чувствените им места. Ако случващото се в Америка се случи у нас, той ще е един от Четиримата, които ще викат: Балумба протестники!

    Уточнявам, протестники са добрите - честните хора с прогресивни възгледи, протестъри са лошите.





Гласувай:
4



1. born - Въпреки, че написанието не прави смисъл, аз гласувам с един, но голем "плюс".
04.06.2020 23:01
Написани са и очевадни истини, само че не е упоменато фактическото ръководство на т.н. протести . Но то е написано пределно ясно и с КУРсив между редовете. И всеки ентелегентен пичага знае, че това е разбира се РФ /шебеките с ракетите / начело с ЖОжето... Но в заключение излиза, че дебилите в Юесей са повече, отколкото в Бюлгариа. Да им е сладък дезинфектанта и бой по полицията !
цитирай
2. planinitenabulgaria - Най-важното не сте написал в коментара си:
05.06.2020 21:47
born написа:
Написани са и очевадни истини, само че не е упоменато фактическото ръководство на т.н. протести . Но то е написано пределно ясно и с КУРсив между редовете. И всеки ентелегентен пичага знае, че това е разбира се РФ /шебеките с ракетите / начело с ЖОжето... Но в заключение излиза, че дебилите в Юесей са повече, отколкото в Бюлгариа. Да им е сладък дезинфектанта и бой по полицията !


Путин отправя призив към Америка да се държи по-добре с борците срещу расовата дискриминация. Вие го не подкрепвате. Причината за този призив е че тези, които стоят зад простотиите в Ачерика са левите, подкрепниците и поддержниките на Путин, да ги нарека американските маркспутиници. Не пройдят!!!
По същата логика Радев бе против африканската чума в България, против мерките за защита срещу корона вируса. Вие го не подкрепвате.
Одобрявам само едно в коментара Ви - бой по полицията.
ВВ1951 става за командироване да наблюдава парада на Путин в Москва по случай деня на победата, Вие - не.
цитирай
3. born - Сори !
05.06.2020 22:08
Поканата ми за парада е вече изпратена по същия приносител, по който Божков праща джиросаните акции на ФК "Левски" на Тити Папазов. Лично Вова ми се обади да ги приема с опасението някой друг да не се полакоми за поканата. Тя е за двама души. Ако сте айляк между 20-ти и 30-ти юни, обадете се да Ви изпратя едната лично джиросана. В програмата любезно е включено и посещение на ГУЛАГ, както и запознанство там със симпатягата Навални и още няколко видни руски педали и джендъри...
цитирай
4. planinitenabulgaria - Не сте в час!
05.06.2020 22:57
born написа:
Поканата ми за парада е вече изпратена по същия приносител, по който Божков праща джиросаните акции на ФК "Левски" на Тити Папазов. Лично Вова ми се обади да ги приема с опасението някой друг да не се полакоми за поканата. Тя е за двама души. Ако сте айляк между 20-ти и 30-ти юни, обадете се да Ви изпратя едната лично джиросана. В програмата любезно е включено и посещение на ГУЛАГ, както и запознанство там със симпатягата Навални и още няколко видни руски педали и джендъри...


Путин разпореди на Комисията по имената да промени името на Алексей Навални. Днес той се нарича Алексей Нахални, защото искаше да се кандидатира за президент.
Може, ама след 2036 г.
цитирай
5. born - Поканата ми за парада е вече изпр...
06.06.2020 01:11
planinitenabulgaria написа:
born написа:
Поканата ми за парада е вече изпратена по същия приносител, по който Божков праща джиросаните акции на ФК "Левски" на Тити Папазов. Лично Вова ми се обади да ги приема с опасението някой друг да не се полакоми за поканата. Тя е за двама души. Ако сте айляк между 20-ти и 30-ти юни, обадете се да Ви изпратя едната лично джиросана. В програмата любезно е включено и посещение на ГУЛАГ, както и запознанство там със симпатягата Навални и още няколко видни руски педали и джендъри...


Путин разпореди на Комисията по имената да промени името на Алексей Навални. Днес той се нарича Алексей Нахални, защото искаше да се кандидатира за президент.
Може, ама след 2036 г.

Поживьом до 2036 г. и потом увидим ...
цитирай
6. krumbelosvet - Масите
06.06.2020 10:19
Историята не започва с Коминтерна. С него май започва историята на планинарската омраза.
ВСЯКА ИМПЕРИЯ е имала специална политика спрямо масите. От Рим - "хляб и зрелища" до днешната обработка чрез МАСмедиите и киното, доведена до могъщество в САЩ.
Изглежда, че с тия НЕПРОПОРЦИОНАЛНИ протести ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ могъщите ВЪТРЕШНИ врагове на Тръмп.
цитирай
7. planinitenabulgaria - Коментарът Ви с лазерна точност фиксира проблемът Ви:
06.06.2020 10:46
krumbelosvet написа:
Историята не започва с Коминтерна. С него май започва историята на планинарската омраза.
ВСЯКА ИМПЕРИЯ е имала специална политика спрямо масите. От Рим - "хляб и зрелища" до днешната обработка чрез МАСмедиите и киното, доведена до могъщество в САЩ.
Изглежда, че с тия НЕПРОПОРЦИОНАЛНИ протести ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ могъщите ВЪТРЕШНИ врагове на Тръмп.


А проблемът Ви е следният: Промитият Ви мозък се дължи на неправилно избрани хора, примери и стожери в живота Ви, от които се учите и на които са стараете да приличате. По специална програма на Центъра извадих дълъг списък с такива ненормальники, цитирам само най-възлюбените от Вас:
1. Двойката запрегнати блогови волове поетът ОК3223 и литераторът Чернопръцко,
2. Вестниковата двойка Кеворкян и Георги Атанасов,
3. Орално изяваващата се двойка по телевизията Тома Томов и Георги Кадиев,
4. Двойката най-първи президенти в света - Путин и Радев, за когото грасуваха такива като Вас.
Затова сте стигнал до дережде, да не различавате сик от пармак и сте станал за кашмер.
цитирай
8. krumbelosvet - Драги
06.06.2020 23:35
колега планинар и ЧИСТ любител в пропагандата.
Коминтернът отдавна го няма, а оси.ането на Запада, язден от шепа могъщи банкстери, продължава.
А вие сте от мохиканите на ос.аните. Ос.ани но ГОЛЯМИ.
И не забелязвате, че същите тъпчат народа ви.
цитирай
9. planinitenabulgaria - Човекът поумнява с напредване на възрастта, ако слуша музика и ако ходи по планини,
07.06.2020 10:28
krumbelosvet написа:
колега планинар и ЧИСТ любител в пропагандата.
Коминтернът отдавна го няма, а оси.ането на Запада, язден от шепа могъщи банкстери, продължава.
А вие сте от мохиканите на ос.аните. Ос.ани но ГОЛЯМИ.
И не забелязвате, че същите тъпчат народа ви.


жената поумнява от извънбрачните връзки. Давам за пример Надето Михайлова и Мая Манолова. Аз влизам и в трите категории, от които човекът поумнява и поради това съм много изключителен. Това означава, че не разсъждавам като крумбелоСВЕТНАТ с твърд предмет по малоумницата...
Четете стиховете на поета ОК3223 и литературните постинги на Чернопръцко, те пишат за Вас - подлежащите на опростачване. Аз съм Ви труден, не се борете с мен като прасе с цяла тиква, няма да я схрускате....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181924
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031