Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 18:24 - ОБИКНОВЕН МАРАЗЪМ
Автор: rustam Категория: Забавление   
Прочетен: 1719 Коментари: 5 Гласове:
-1

Последна промяна: 20.01.2018 18:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

През последните два-три месеца се натъквам  на изключителна активност от страна на едни от най-неприятните със своята натрапливост блогъри. Тази активност направо стига до истински бяс. За Чичо Пепи "Мазното" и Великия Алхимик става въпрос. И двамата умират да бъдат харесвани с цената на всичко. Дори това харесване да има измеренията на съжаление. И  двамата са като духовни сиамски близнаци. Това духовно родство стига до взаимно "облизване", което с наслаждение изживяват.

Често обаче въпросният тандем, който понякога наричам "Пипе и Куку", успява да надхвърли всякакви очаквания на публиката и ражда истински шедьоври на маразъм и глупост.

Ето един от тях:

Чичо Пепи "Мазното" е голям фен на  "Библията на глупчовците" - Уикипедията. Обича да "рови в нея", каквото и да значи това. Всмисъл можеш да ровиш в една библиотека, но как пускането на търсачката в Уикипедията може да стане "ровене", само той си знае. Нищо че преди време същата тази Уикипедия му беше "казала", че има писател Михаил Иванович Гогол. Та Чичо Пепи "Мазното" пуска коментар при Великия Алхимик, който всъщност представлява огромен цитат от въпросната Уикипедия. Ето го:


image


Дотук, както и да е. Нищо ново, дето се казва. Чичо Пепи обича да ни светва със "знания", придобити от Уикито.
 По-интересно от това светване е отговорът на Великия Алхимик! Разбрал-недоразбрал, Ванката пуска един истински фойерверк, в който изригва възторгът му от феноменалната памет на Чичо Пепи:


image

 Както се казва, нямам думи. Единият преписва цитати от Укипедията, другият го   хвали за "феноменалната му памет".

  Пълен ташак!




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rosiela - Нищо не знаеш, ти Русти!
20.01.2018 19:11
Какво ми пише Алхимика зад кадър във вид на интимни близалки на " лични" и " коментари". Бедна ти е фантазията. А бе, уточни ми, моля те, на колко години е този гений на глупословието, много ми е интересно? Шибнал го е нагонът.
цитирай
2. rustam - Роси,
20.01.2018 19:33
rosiela написа:
Какво ми пише Алхимика зад кадър във вид на интимни близалки на " лични" и " коментари". Бедна ти е фантазията. А бе, уточни ми, моля те, на колко години е този гений на глупословието, много ми е интересно? Шибнал го е нагонът.


аз мога да издам цяла антология с "епистоларни" откровения на Великия Алхимик. Клетви, заплахи, въпроси типа дали съм работил като милиционер, женен ли съм, къде живея...въобще любознателен тип!

Иначе е малко след пенсионна възраст...в Бургас е известен като стар "мераклия", но цял живот е "под чехъл" и въобще пълен....П**ь*
цитирай
3. rosiela - Русти,
20.01.2018 19:39
разсмя ме истински. Значи ставаме за сатирично обединение Рос - Рустология. Само няма да я пускаме в Лулу, че орезилихме България.
цитирай
4. rosiela - Заглавието ти го сложи:
20.01.2018 19:40
ЕПИСТОЛАРНИ " ШЕДЬОВРИ" НА ВЕЛИКИЯ АЛХИМИК!
цитирай
5. rustam - Чудесна идея!
20.01.2018 19:42
rosiela написа:
ЕПИСТОЛАРНИ " ШЕДЬОВРИ" НА ВЕЛИКИЯ АЛХИМИК!

адмирирам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3808271
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив