Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 06:18 - Злият демон обсеби България
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 3675 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 31.08.2015 06:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Родната мафия е участник в държането на Европа под обсада. Кой е виновен за бежанската криза?
image
Пети заподозрян във връзка с трагедията с камиона с мъртви мигранти, намерен в Австрия, бе арестуван в Унгария, предаде Франс прес в неделя, като се позова на  полицията. Задържаният е също българин. Като трима от вече арестуваните от унгарската полиция. Единственият заподозрян, който не е от нашата страна е афганистанец.
 В изоставения хладилен камион в Австрия бяха намерени 71 тела на бежанци, между които деца 59 мъже, 8 жени и 4 деца, съобщи  Ройтерс, цитирана от БТА в четвъртък."Сред тях имаше и двегодишно момиченце", заяви пред журналисти говорител на полицията.

Европа е обсадена от многохилядни тълпи. Това е факт., който трудно може да се оспори. Обсаждащите обаче не са въоръжени. Те гинат със стотици, морят ги глад и жажда, жега и студ, убиват ги безмилостно дори тези, които са им взели пари, за да ги прехвърлят. Сред тези изроди има и не малко българи.
image
Бежанците не са нито ордите на Атила , нито  тези на Чингиз хан, повечето са хора като нас. А сънародниците ни са част от добре организирана наша мрежа, няма какво да се лъжем. Въпросът е кой им дърпа конците.
Очевидно е, че нашествието към Стария континент става и с помощта на родната организирана престъпност.
 Интерпретациите на кризата с бежанците и коментарите по медиите понякога са направо малоумни. Или поръчкови? Да се чудиш дали същата тази организираната  престъпност няма пръст  във фалшивата реалност, която някой се опитва да втълпи на общественото мнение.
Прекалено много станаха онлайн шаманите, които бълват чудовищни глупости, ругаят Европа и хвалят чужди режими.
 Стария континент действително е изправен пред страховито предизвикателство. Целта на всяка държава е да се измъкне с най-малко поражения от огромната бежанска вълна, която се стовари в следствие на конфликтите в Близкия Изток и Северна Африка.
image
Бежанци, бежанци, но те чудесно знаят къде се живее добре , къде не. Да се чудиш-да се радваш ли, да плачеш ли, че по голямата част тези отчаяни хора не си помислят , че могат да останат тук. Нито пък са хукнали към Русия, която е много по-близо до страните им.

„Балканите, откъдето идват и каналджиите, замесени в трагедията с камиона с мъртвите сирийски бежанци, открай време предлагат гостоприемството си на организираната престъпност. Блатото от слаби или корумпирани правителства, мафиотски структури в полицейските и съдебни органи и икономическа изостаналост подхранват растежа на престъпните банди, които вече са покрили с мрежите си цяла Европа, констатира „Дойче веле“.  И допълва, че ЕС изглежда безсилен срещу всичко това.

Липсват му инструментите, с които би могъл да пресече дейността на престъпниците. Правомощията на германската или на австрийската полиция свършват на съответната държавна граница. Вярно, че сътрудничеството се подобри и има някои успехи, както показаха и бързите арести в Унгария на заподозрените за трагедията с "камиона на смъртта". Размахът и финансовият ресурс на тези престъпни организации обаче са толкова големи, че подобни успехи са рядкост.
Хората, които дърпат конците на бандите, си остават недосегаеми, коментират колегите.. Щом ЕС не може да се бори с тях на този етап, какво остава за отделни  държави, българската например . И няма ли пръст руската мафия, която традиционно е свързана с нашата.
Нов път за миграция към Европа - през Русия към Норвегия
Трафикантите трудно могат да бъдат победени с досегашните средства и практики. Възможно най-бързо ЕС и страните-членки трябва или да реорганизират и оборудват полицията и силите си за сигурност, или да се откажат от гръмките си обещания , допълва „Дойче веле“„..
image
В същото време има български колеги , от уважавани агенции, които са обладани от някакъв нов вид екзорсизъм. Най-сериозно твърдят, че е настъпило Великото преселение на народите- от Мала Азия към Обетованата земя, в случая Европа, както се изразяват. Хиляди сайтове, че и някои издания, претендиращи да са сериозни бълват фалшива и информация, премесена с интерпретациите на техни автори, които най-сериозно се опитват да ни убедят, че лошият чичо Сам ни тика в казана на дявола, а добрият дядо Иван иска да ни спаси от нея.

Поднасят ни една митологема, изкована в ковачницата на съвременния Хефест-бившето КГБ. Обясняват ни, че САЩ са измислили бежанската криза и са я насочили към ЕС, сякаш това не е най-близкият им съюзник, на когото разчитат да запазят равновесието с в света. Беб повод се бълват  клевети и хули срещу българската дипломация, благоговеят пред руската.
Големи агенции завоалирано намекват за злия Запад, но само защото в интернет по -непретенциозната публика вече е подгрята
„Някакъв зъл демон пренарежда етническата карта на Европа. Това едва ли е спонтанен и нережисиран процес. Африканци с лодки през Средиземно море нахлуват в Италия. Бежанци от Сирия, Афганистан, Пакистан и други страни акостират от Турция също с лодки в Гърция, от там, първо през България, а през последните месеци и през Македония напират към сърцето на Европа“, пише БГНЕС.
Злият демон наистина съществува. И облада много хора тук, в България
Шок и ужас в Стокхолм: Екзекутори заляха с кръв имигрантски квартал


Тагове:   България,   демон,   обсеби,   Злият,


Гласувай:
7



1. zaw12929 - Не виждам как "добрият дядо ...
31.08.2015 20:15
Не виждам как "добрият дядо Иван иска да ни спаси ", но има факти, за това, кой организира ИД , кой организира и финансира потоците мигранти към Европа, но вие интелигент в Интернет, не може да не си давате сметка , че ЕС е в криза и не може да устрои милиони араби , азиатци, тичащи към Европа- а не на изток, където има богати държави с еднакви на тяхната език и религия..
цитирай
2. raders - Има един единствен начин да бъдат ...
31.08.2015 21:15
Има един единствен начин да бъдат спрени, но той не е популярен. Просто, стъпвайки тук, да бъдат поставени при такива условия, че никога да не помислят за пътуване към Европа /зная, че няма да стане/. Освен това да им се помогне някак да живеят добре в родните им страни, а не да се разпалват етнически и религиозни конфликти. /Това също е съмнително/. Следователно Европа е обречена и етническия състав - тотално променен. Възможно е наистина да има сценарий.
цитирай
3. nikikm - Интересно,защо,като чукнеш
31.08.2015 21:33
материала в "Начало", България излиза с малко б? Не се учудвам,при теб е с главна буква,но все пак,не е ли "малко" антибългарско..
цитирай
4. nikikm - Сега приятел,
31.08.2015 21:40
по същество.т.н. "Българите", са цигани и го знаеш много добре!Потвърди истината и не замотвай главите на хората! Цигани,нали разбираш?Друга раса и друг манталитет са! ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ БЪЛГАРИ,НИТО СА ГИ ОБИЧАЛИ,МАКАР ДА СА СЪЩЕСТВУВАЛИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ и в паспортите им да пише НЕИСТИНА! В СЪЩНОСТ,ТОВА Е ВИНАТА На БЪЛГАРИТЕ-БЕЗХАРАКТЕРНА ДОБРОТА И ЛИПСА НА ЕТНОЕГОИЗЪМ! А ТОВА ПЛАЩАТ И ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ СВЕТА!
цитирай
5. born - Съществува еднин израз на френски ...
31.08.2015 22:49
Съществува еднин израз на френски език :"Gherchez la femme!". Като смисъл означава : търсете причината за явлението. Безусловно за мигрантските потоци е виновен най-вече и единствено гадината Путин и до известна степен руската му империя. Може би ако не бе разбутал Ирак, Сирия, Египет, Либия и още редица други африкански държави, Европа щеше да живее в комфорт и благоденствие както стотици и хиляди години преди това. Но не би ! Що се отнася до маршрутите на мигрантите, безспорно разстоянието от Либия до Норвегия през Русия е най-късото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304183
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930