Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. tili
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. tili
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
12.12.2014 17:46 -
Vkusno
Продукти
|
|
- Зелето нарежете, добавете нарязана глава лук, нарязаните сушени пиперки, овкусете с подправки и червен пипер, и разделете на две. Месото нарежете на порции, запържете в растителна мазнина и извадете в чиния. Почистения ориз запържете с каймата и 1 глава лук. Посолете, подправете и снемете от огъня. На дъното на гювеч сложете половината от зелето. Върху него разпределете ориза. Отгоре подредете месото. Покрийте месото с останалата част от зелето. Залейте със зелевия сок, виното и растителна мазнина. Сложете малко сланина по желание. Покрийте с няколко цели зелеви листа. Сложете лист фолио и капака или замажете с тесто. Печете в началото на 220* С, докато заври, след което намалете на 150-160* и печете 4-5 ч. Накрая отворете капака и запечете. Сервирайте с чаша червено вино и топъл хляб. Весели празници!
Няма коментари
Търсене
Блогрол