Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2018 15:19 - ЗА НОВИТЕ "ДРЕХИ" НА СТАРИЯ КОСТОВ..- ДМОтРАГИЧНО ИЛИ ДЕМОнИСТИЧНО
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 944 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„ДЕМОтРАГИЧНА БЪЛГАРИЯ” ИЛИ „ДЕМОнИСТИЧНА БЪЛГАРИЯ” СЕ СЪЗДАДЕ, НАЙ- ПОСЛЕ..!

Иван Костов (известен вече- само като „Командирът на Мариците” и „Господаря на Концесиите”) създаде „последния” си Проект-„менте” и Венец, на своята, вече- 30 годишна, СъвеЦка дейност, в служба на„ГРУ”- Кременчуг и на СъвеЦки Господари,  един истински нов - Ким Филби! Този проект се нарича- „ДемоТрагична България”/или може би- „ДемоНистична България”- или все тая- как се казва, защото всичко е, по Командирски и Костовистки- Трагично Комунистическо и Демонистично..! Сигурно ще се запитате, откъде е намерил наивници, пак да му се „вържат” и да тръгнат след Него..?!  Ама как откъде..- просто са си СЪЩИТЕ.., други така и не е намерил..- поразместил е само, познатите ни- до болка, вечни кандидати:  Радан, Лозан, Гроздан, Гном (Атанасов), Даниел, Бойкикиев, Роско, Тафров и несъобщените Агенти на „ДС”- Вили-ту Лилкав, Иван Иванов- Енергетиката, Александър Кьосев, Веско Методиев, Асен Агов (внук на терориста от Църквата ”Света Неделя”- 1925) и цялата „партия на прикритие”- на Агенти на „КГБ” и „ГРУ”- Сектата на Командира- нейното име е-е-е...„ДСБ”..! Имаше и шумкарски деца и внуци- Стоил Яков(баба му- Вили Якова- ликвидирана съвеЦка терористка- убийцата на Ген. Луков), Радан Кънев (внук на убитата червена болшевишка терористка Баба Елка Кордова- убийцата на Полковник Пантев- от „РО- 2”- 1943),  Мартин Димитров (от Клан „Андрей Луканов”) и братята Георги и Петър Славови (от Клан „Пирински”), Стефан Тафров (съвеЦки дипломат и възпитаник), Кака (Цонка)Цонева(лесбо-„омбудсманката” на Командира), Тома Белев („Зелен”- Червен Октоподчик), Георги Ганев (червен потомък-!-), Цецка Бачкова (червена потомка и на шумкари) и др. Тази организация трябваше да бъде наречена поне- „Демократична левица” (?!), защото съставът й е по- червен, комунистически и по- шумкарски и от „БСП”- тяхната  „скрита” „Партия- Майка”, защото „БСП” се готви за нова „Голяма коалиция”- явно с тези- „уж десни..”, „критици” на Бойко Яшаров и „ГЕРБ”. А да си спомним ли- че точно тези..- бяха заедно с „ГЕРБ” в Кабинет „Борисов-2” и то за близо- три години- нещо да ви стана „по-топло” при това ТЯХНО съ- управление..?! А забелязахте ли пряката зависимост – от вдигането на Тока за всички- и пръкването на всеки нов Проект или поне бляскав „апломб” на Костовата дружинка- извън камерния състав на все познати бивши „ДС”-та, „КГБ-ейци” и „ГРУ-уйци” от „Сектата на Командира”- наоколо цари пълрн „разгул”- много листовки, големи екрани(които скриват- липсата на публика и наивници), покривки, балони и фанфари- напълно по Московските рецепти от 80-те години на миналия век...

   Божо „Трика”, племенник на Агент „Гоце”(от „КГБ” от село Сирищник/Косача) и него ли не помните, или пък другата им ортачка- Снахата от „Политбро на ЦК на БКП”- Кунка Пръмова („Наташка”„КГБ”) или- пък Сталинка Георгиева (тя „бие” всички- братовчедка на Михаил Миков от „БСП”, леля на Рада „Дълбоката” от „ДСБ” и на Симеон Дянков, както и братовчедка на Цецка Цачева, а сега- ще паднете..- тези споменатите са и братовчеди на Делян Пеевски..?!- по линия на бившия Патриарх Ма(р)ксим Червения)- и защо, не искате да повярвате, че ни управляват 5- 6 стари Червени Клана- от „Яшарите” (Живкови), през „Чавдарците” на „КГБ” и „ГРУ”, „Антон- Ивановците”- и други, все деди-комунисти- на Ръководстото на „БСП”,„ДСБ”, до днес, но вече- и на „уж”, „новото” Ръководство на „ДемоНичната България”..на Иван Костов! Царство им Дебилско..!

 А за какво ще се борят „новите Костовки” : 1)  за Истанбулската конвенция - ?!   2)  против Религията, защото са- потомствени атеисти, СъветЦичи и комунисти   3)  за Гей- браковете    4)  за подражание- на Дьорд Сорос и Хилари Клинтън    5)  за свалянето на Доналд Тръмп    6)  за сваляне на Виктор Орбан   7)  за скриване на Червената  и шумкарска „Номенклатура” на дедите им от „БКП”- и прехождането - в „нова и пак- тяхна, червена Олигархия”, но на- вече „другата уж..”- „Демотрагична България”.. 8) за либералните ценности- някой ако може да ми ги дефинира или покаже- ще го почерпя с какво-то иска– уиски!

 ..Само, на сборището на Демони, ми липсваха- Червен Роско Плевнелиев (с помашкото име- Ресин Плеевнел’и, братовчед на мафиота Кирил Добрев от „БСП”), също-  Влади  Горанов Червеното (Министър на финансите и племенник на друг Министър на здравепозването- Кирчо Ананиев, член на „БСП”- все още, със замразено членство), както и- „Мултака”- Ивайло Московски и Министър Вълчев- братовчедът на „КГБ”- иста-  Даниел Вълчев, изнесъл 1990 г.- архива на „ДС”- ...в Москва..- или по-точно в гр. Самара..!

И АКО МЕ ПИТАТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ- НОВО КОНСЕРВАТИВНО ДВИЖЕНИЕ- КОЕТО ДА ПРЕДЛОЖИ НА БЪЛГАРИТЕ- НОВАТА „БЪЛГАРСКА ИДЕОЛОГИЯ ЗА ВРЕМЕНАТА, СЛЕД ПРЕХОДА”!

Аз я наричам- „Идеята на Синьото „ДНК” на Българите в Европа...” (защото гледам, как разни „Хибриди” на Москва искат- да ни откъснат- и от „ЕС” и от „НАТО”- това са „Спец- Назовци” и „Черносотници” на Путин, около Боко, Цецо и другата сволоч). През- 2016- 2017 г. излязоха последните генетични „ДНК” изследвания за генома на Българите- и „Хибридите” млъкнаха, все едно че нищо не се е случило..?! Да, ама- Не! Случи се и още как- оказахме се само и под- 12 % Славяни.. (въпреки, че езика ни е над 70% от Славянската група), а се оказахме– Келти- 17 %, Римляни- 25 % и основно- Тракийци и Троянци (над- 40 %), даже сме и малко- Хазари( 1%), но почти не сме- тюрки и монголоиди..- под 1,5 %?! Е къде- „отпътува” нашият Евр-Азийски произход, къде са „жалоните” на 140- годишната „Хибридна война” и на Съветските заблуди!? Рухнаха окончателно в 2016- 2017 г. и всички в България- пресата, политиците и медиите, се правят, като че ли нищо не се е случило  мълчат- като комунисти на разпит..! Случи се..! Случи се..- при това много се случи- излиза, че сме повече „Римляни” и от самите- днешни Римляни, че Келтското и Западното в нас, е донесло на днешните Европейски езици- поне 1000 основни понятия, названия и думи.., без които няма да могат да се съставят повечето нормални изречения на Европейците или пък, да се напише- дори една нова книга на Стария континент. Не знам, защо не се говори за това или се допускат само недомлъвки, та сакън, да не ядосаме Господарите от Североизтока..?!  Факт е, че Троянското и Тракийското се отпечатват дълбока в нашата народносна памет- пробужда се тъгата ни по „загубата” на Хектор и на Парис, на Приам и Хекуба- от гърците, а това- влиза, дори- в народните песни и в преданията и езика на ежедневието. Нямаше да има имената- Европа, Атлантика, Мизия, Тракия, Илирия, Дардания, Дакия, Прусия, Готия, Фригия (Фръзия- Фрисланд), Белгия, Дарданелите, Триадица (Троядица), Троян, Траян, Влахия, Валхала,Каледония (Щотландия),  Еней (Еньо/ Ено), а Христ-ос/Хриз/- думата за гадател и пророк при троянците). Британия (Брутания), Бретан/Бретонци, Византия- от Бизантион и племето „визи” (бизи) и др.

  Това е достойното за идеология- а не дали дядовците и Лукарски и Радан Кънев са повече или по- малко „червени”- те няма как да бъдат „не-комунисти”, защото потомците им, няма да бъдат пуснати в играта да „дронове” или на „тронове”..!

    И тук идва промененото- ново и Консервативно- което няма как да съществвува- без Вяра и без традиция, не може без „държава”,  „държавно” или без Закон(!) (както ни учат- Сорос, Радан, Лозан, Гроздан- либералките- Бойкикиевци.. и Зелените ), нито пък е възмпжно-   крайното редуциране на „общото”– заради- „индивидуалното”. Това са Истанбулските заблуди на Истанбулски „конвентуали”, които са подписали отдавна всички Конвенции и глупости на либерализма и си представят- „индивида”– като абсолют.., самосдостатъчност.., като гей.. или пък- анархистичен либертарианец!

  Аз вече не съм- срещу „Държавата и Държавното”, но съм за- „Умната държава”- която се „появява”,  само, когато индивида, има нужда от нея и не му пречи, когато той се чувства добре- тогава е добре, да е далече- от нея.. Ако Той(индивида) си плаща „дължимото” и данъците или задълженията- т.е.„Кесаевото- Кесарю, а Божието- Богу..”, то той трябва да бъде свободен- за инициатива и за своето устойчиво развитие.

   В СДС сега „се бият”- с кого и как, да се коалират за следващите избори- но това не може да е смисъла на една Партия, или ако е само това- то тя е излишна..?! Тя нещо трябва да предложи на Обществото и да даде някаква нова визия или престиж на Обществото, както беше- в 1990 и в 1997 г.– сега е ИЗМАМА(Лукардия)- звънят ви по телефона и ви плащат с нещо- за да им   хвърлите нещо- през балкона- в уплахата си. Мутрите на Лукарски и Мутренското влизане в „Храма на СДС-арството”, са осквернение и „Килоново петно” за цялата Демокрация.., но какво искате- от племенника на Агент „Гоце” („политикът- Сирищник/Косача”). Скандалът с Кметицата на „Младост” Иванчева- пък да не би да е пак- заради  Актовете 13.. от 2006/ 2007 и пресрочването на много документи от последните „дълги” дни на Закона.. и удобни- за пооткрадването на това- онова от земеделските земи- и тогава Лицето- Божо „Трика” Лукарски не беше ли Заместник- кмет по Имотите на Район „Младост”?! Значи, че Кметът Бойко Яшаров, после сменен от Фандъчка „топлото” и Президента Гоце Първанов са си правели „делчо-то” в Младост.. ?! Или пък, защо да не се върнем на „реституцията” на Кака Елена Червена Костова в Бояна – за 26 декара и на племеника й- Антоан Николов- предишния Грабител на София- чрез СОС. Случайно ли, Той и неговият „слуга”- Миро Боршош бяха в „Инициативния Комитет на Бойко Яшаров за Кмет на София..” 2006..?! А случайно ли- племенника на Сем. Костови- офицер от Съветската Порграма „Интеркосмос” на „КГБ” и бъдещ Олигарх- Светльо Божилов– беше в „СИБАНК” и в „Глобална България”- организацията, в която, с дъшерята на офицера Борислав Карагьозов от „ГРУ”- Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев(перач на „КГБ” в Синагапур), създадоха Партия „ГЕРБ”..- през 2002 - 2005 ??!! А да ви припомня ли, че Радан Кънев и Божидар Лукарски- като  млади юристи на „Агенцията за приватизацията” в 2002-2003 г.- „правят” Анексите за договорите за приватизация на Костовата приватизация и на РМД-тата, с които ни доограбват..?! Агентите „Гоце, Буда, Санкин и Сава” - явно с кариера им- на тези двамата Червни потомци и крадци- им се отплащат за „Анексите”- и в тях са проблемите, а не в самите Договори..!

РАЗИГРАВАТ НИ СЕ- ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ИГРА И СЪВЕТСКА ИМПЕРСКА ПОДИГРАВКА.., С ЕДНИ И СЪЩИ КЛАНОВЕ И С ВТРЪСНАЛИ, ДО БОЛКА- СЪВЕТСКИ АГЕНТИ..!

Николай Гацев,                                                                           София, 22.04.2018 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Леле
23.04.2018 15:23
Русите идат с Костова помощ. Затова стана боят на Раковски 134. И десниат Сиромахов кръсти новата формация Дъ и Бъ. Не го е срам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760807
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031