Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2017 09:06 - Дали Тръмп е на път да изхвърли Израел в Сирия?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 927 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Дали Тръмп е на път да изхвърли Израел в Сирия?

От Джонас Е. Алексис на 20 юли 2017 г.

"Тахрир ал-Шам се състои от бунтовнически фракции, които включват Нур ал-Дин ал-Зинки (получатели на американско финансиране едва през 2015 г.), които получиха световно внимание, когато членовете му отрязаха главата на детето миналото лято".

  image

Ще се събуди ли в последствие от своята ционистка или израелска мечта?

... от Йонас Е. Алексис

 

Майкъл Шийър, бивш служител на разузнаването в ЦРУ и сега помощник-професор в Центъра за изследване на мира и сигурността в Джорджтаунския университет, каза преди няколко години, че " ако зависи от мен, утре ще изхвърля израелците".

Тръмп очевидно знае историята на израелците и че манипулират Съединените щати в продължение на десетилетия. Той знае, че за да спаси Америка, Вашингтон трябва да "изхвърли израелците". Той знае за могъщите сили, които водят вечни войни в Близкия изток. Но той се е съюзявал със същите сили от встъпването си в длъжност. Това беше една от причините, поради които той приключи с бомбардирането на Сирия само няколко седмици след като встъпи в длъжност.

Но изглежда, че в края на ционисткия тунел има известна светлина. Това е съобщено, че "Тръмп приключва скрита програма на ЦРУ за въоръжаване анти-Асад бунтовниците в Сирия." [1] Очевидно подпалвачите на война и терористични апологети в САЩ са разтревожени. Чарлз Листър, старши сътрудник в Близкия Изток, заяви:

"Падаме в руски капан. Ние правим умерената съпротива все по-уязвима. , , , Наистина ги отрязваме на врата. " [2]

Илан Заллберг, бивш служител на администрацията на Обама и директор на програмата за сигурност в Близкия изток в Центъра за нова американска сигурност, заяви: "Това е сила, която не можем да си позволим напълно да изоставим. Ако те изцяло прекратят помощта на бунтовниците, това е огромна стратегическа грешка. " [3]

Голяма стратегическа грешка? Как Голдберг обяснява факта, че така наречените бунтовници са едни от основните проблеми в региона? Чуй това:

"Тахрир ал-Шам се състои от бунтовнически фракции, които включват Нур ал-Дин ал-Зинки (получатели на финансиране от САЩ още през 2015 г.), които получиха световно внимание, когато членовете му отрязаха главата на детето миналото лято; И предполагаемата среднобългарска група на бунтовниците "Fastaqim", финансирана от САЩ, която наскоро се присъедини към Ahrar al-Sham, която сама по себе си се придържа към екстремна салафистка идеология и е съставна част от Tahrir al-Sham.

"Докладът на Амнести интернешънъл от юли 2016 г. осъди Нур ал-Дин ал-Зинки и Ахрар ал-Шам за извършването на" сериозни нарушения на международното хуманитарно право, включително отвличания, изтезания и обвинения в убийства ".

"Изненадващо, според доклад от 8 февруари във" Файненшъл таймс "," командири, подкрепяни от МОМ "- т.е. командири на бунтовници, подкрепяни от САЩ -" редовно набъбвали числата на силите си, за да получат допълнителни заплати, Искания за натрупване или продажба на черния пазар. Неминуемо, голяма част от това се оказа в ръцете на Изида. [4]

Вземи това. Бивш командир на бунтовниците, подкрепян от САЩ, заяви, че "ЦРУ знаеше за това, разбира се, всички в MOM направиха" [5].

Защото Голдберг да каже, че е огромна грешка да изхвърли бунтовниците е огромна грешка. Ако Тръмп наистина е сериозен за спирането на т.нар. Бунтовници в Сирия, тогава той трябва да действа за спирането на така наречените бунтовници много бързо. Това също би било мълчалива атака срещу израелския режим, който все още иска да отстрани Асад в региона.

The Washington Post все още нарича терористична клетка в Сирия като "умерено сирийски бунтовници", умишлено пренебрегва факта, че тези "бунтовници" са извършили жестоки терористични актове от началото на войната в Сирия. Всъщност сирийските цивилни са заявили, че в Сирия няма "умерени бунтовници". [6] Нека не забравяме какво е направил един "бунтовник" преди няколко години. Той разряза сърцето от мъртво тяло и се ухапа.

Ако Тръмп изхвърли тези терористи, тогава и израелските власти ще бъдат разстроени. Дали Тръмп ще се придържа към сериозни морални принципи? Дали ще каже на режима в Тел Авив, че Америка е уморена от вечни войни? Ще направи ли истинска разлика? Ще спре ли напълно да изслуша израелския режим по отношение на почти всичко, което казва? Ще спре ли да кърви американски войници в Близкия изток, като не слуша по същество дяволска субект?


[1] Грег Джафи и Адам Ентус "Тръмп завършва тайната програма на ЦРУ за въоръжаване на бунтовниците срещу Асад в Сирия - искане на Москва", " Вашингтон поуст" , 19 юли 2017 г.

[2] Пак там.

[3] Пак там.

[4] Джеймс Карден, "Защо САЩ продължават да въоръжават терористи в Сирия?", " Нацията" , 3 март 2017 г.

[5] Пак там.

[6] "Никакви умерени бунтовници тук": RT говори с цивилни граждани от Халеб за ново споразумение за прекратяване на огъня (VIDEO), " Русия днес , 10 септември 2016 г."

Подобни публикации:



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738186
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031