Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2017 17:59 - Пет причини да не приемате микрочип (или баркод). Не правете тази фатална грешка!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2605 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 15.03.2017 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

На видео показват, как имплантират чип, на зле осведомен човек. Нашият съвет е: Не повтаряйте неговата грешка, защото всичко което те рекламират е лъжа.

1-ва причина: Те могат да сложат в чипа отрова или вирус на СПИН, и да го пуснат в тялото ви, когато си поискат, даже и нищо незаконно да не правите, - просто за кеф и за развлечение. (Не забравяй и това, че една от техните основни цели е, да сведат населението на земята, до нужния на тях, минимум!!)

Ако мислиш че това звучи глупаво, по-добре помисли пак.

Вече не е тайна, че тер.актът от 11 септември, 2001, е дело на техните ръце. Те срутиха 220 етажа стомана и арматура, и убиха хиляди... А ти още ли мислиш, че за тях си нещо?! Имаш мозък, използвай го!

 

2-ра причина: На Хилъри Клинтън и хареса идеята за чипиране на населението и каза: “Добре би било, да се чипират децата в мозъка, за да знаят родителите им, какво да им купуват.“ А ние знаем (защото сме мислещи хора), че всичко което те говорат е лъжа, и е добро, само за тях.

Те вече се опитаха да ни чипират, без наше знание. Ние знаем, че без наше съгласие, ще е “не легитимно“, но “нелегитимното“, в наш дни, стана “легитимно“. Това е последната крачка по пътя, към тотален контрол.

 

3-та причина: Ти никога няма да разбереш, кой всъщност контролира тези микрочипове. А те ще могат да ти отнемат всичко, което имаш, - когато и както, и за каквото поискат. Това ще е тотален контрол над вас.

(Не слушай рекламите за “предимствата“ на микрочипа, а се замисляй за не огласяваните му възможности и за “евентуално“ злонамерено използване от страна на контролиращите тези чипове. Знай, че чиповете се поставят именно за тотален контрол, за тотално поробване и за превръщане на хората в послушни и безопасни биороботи!!

 

4-та причина: Ако си вярващ, и по-точно -православен християнин, знаеш, какво пише в Откровението (Апокалипсиса) на Йоана, за тези, които приемат знака на звяра, и че ако го приемеш, ще гориш вечно в ада.

 

5-та причина: Ти ще станеш техно животно, като този опитен плъх (когото показват на видеото) и те ще гледат на тебе, като на животно. И за това ще си виновен само ти, и никой друг, защото сам си се съгласил!

 

 

И ако сте против чиповете, съдавайте подобни клипове, търсете и публикувайте в интернет, истината, а не това, което ви показват по телевизиите или пишат във вестниците. Защото собствеността на медиите е само в едни ръце. Защото всичките пари на света са в техните ръце, и те са си е присвоил монополното право, да печата парите на всяка държава /колкото, и когато си поискат/. Още повече, ако всички “те“ са юдо-масоно-сатанинска, световна мафия /а те са/, - от такива “не-хора“ може да се очаква само тотално сатанинско зло. Защото техният бог /буквално/ е дяволът и затова всичко в света отдавна е тяхна собственост. От там е и ненаситният им стремеж, да обсебват всичко, - не за да станат по-богати, защото имат всичко, но те искат, хората да нямат нищо, за да могат един „прекрасен“ ден, официално да провъзгласят, че ТЕ са боговете, а всички останали са техни покорни слуги - роби.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0clXw15OXpk

 

Превод Григор Симов




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315032
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031